- 18 Ağustos 2016
- 5.238
- 21.882
- 348
bugün ne yapacağıma karar veremedim hala. Karnabahar yapmak istiyorum bol kimyonlu :)) tarif var mi :)) et suyu takintim bitti simdi kimyona sardım. Bi de büyük tuvaletimi düzenli yapmaya basladim kimyon kullanmaya başladıktan sonra. Kesinlikle çok sağlıklı
Owwwwww bayıldım buna harikaaaaKarnabaharı haşla. Robottan geçir. Üstüne soğan rendele. 1 yumurta kır. İki kaşık un, 3 kaşık galeta unu koy. Tuz, karabiber, kırmızı biber, köri, kimyon ekle. 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip yoğur. Maydanoz da ekleyebilirsin istersen.
Köfte gibi ya da top top şekil de, fırında 200 derecede 45 50 dk pişir.
Karnabahar az falansa patates, havuç haşlayıp koyabilirsin.
Owwwwww bayıldım buna harikaaaa
Benim koca ve bebe de delisi bunun. Başka türlü karnıbahar gördü mü biri eve gelmiyor diğeri uykusu gelmiş taklidi yapıyor
Bu tarifi pizza tabanı gibi de kullanabilirsiniz bu arada, kaşar ve sucuklu güzel oluyor.
Karnabaharı haşla. Robottan geçir. Üstüne soğan rendele. 1 yumurta kır. İki kaşık un, 3 kaşık galeta unu koy. Tuz, karabiber, kırmızı biber, köri, kimyon ekle. 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip yoğur. Maydanoz da ekleyebilirsin istersen.
Bu çok güzelmişKarnabaharı haşla. Robottan geçir. Üstüne soğan rendele. 1 yumurta kır. İki kaşık un, 3 kaşık galeta unu koy. Tuz, karabiber, kırmızı biber, köri, kimyon ekle. 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip yoğur. Maydanoz da ekleyebilirsin istersen.
Kimyon güzel ama kararında, her yemeğe gitmiyor kimyon. Sende şey var çözdüm ben; bir şeye takınca, bir süre bıkana kadar ona devam ediyorsun kıyamamben bunu dener fotosunu da burdan paylaşırım
Yaa kıyamam Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAyy keşke birileri gelse de yapsa yemeğimi hamile oldugumdan midem bulanıyo soğan kokusuna bile
Amin teşekkür ederimm yok maalesef dağın başında oturuyorum eşim de sabah 9 da gidip akşam 11 de geliyo işi ağırYaa kıyamam Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHiç yok mu bu süreçte yardım edecek birileri
O zaman bulantılarınız geçene kadar çok hafif şeyler hazırlayınAmin teşekkür ederimm yok maalesef dağın başında oturuyorum eşim de sabah 9 da gidip akşam 11 de geliyo işi ağır
Ne yapabilirim var mı aklınzda hafif bişeylerO zaman bulantılarınız geçene kadar çok hafif şeyler hazırlayın
Midenizin bulanmadığı şeyler ne ise mesela, onlardan hafif ve uğraştırıcı olmayan şeyler hazırlayın. Hiçbir şey yapamadıysanız kahvaltı hazırlayın. Sonuçta geçici bir süre böyleNe yapabilirim var mı aklınzda hafif bişeyler
Sizi çok iyi anlıyorum 2 ay öncesine kadar ben de sizin gibiydim ama geçti geçiyor sizi zorlamayacak ne varsa onu yapın bi müddet soğan koymayın yemeklereNe yapabilirim var mı aklınzda hafif bişeyler
Yaaa bende cok seviyorum ama evde yapamiyorum midem bulaniyor malum hamilelikten ancak disarda yiyebiliyorumAiiyy çipura da çok severim. Anama söyleyeyim de yarın balık yapalım sksksmsn
Aslında balık mevsimi de geçti de işte... Ay ne güzel bir sürü hamile annemiz varYaaa bende cok seviyorum ama evde yapamiyorum midem bulaniyor malum hamilelikten ancak disarda yiyebiliyorum
Cnm benim mide bulantiparim gecene kadar patates peynir et yedim baska bisey yiyemiyordum sindi bitti mide bulantim ama tavuk ve baligin kokusunna hala dayanamiyorumNe yapabilirim var mı aklınzda hafif bişeyler
Evet gecti ama biliyorsundur bebis icin yememiz gerekiyor yapacak bisey yokAslında balık mevsimi de geçti de işte... Ay ne güzel bir sürü hamile annemiz var
Pek bilmiyorum aslında bekarım, sizden öğrenicemEvet gecti ama biliyorsundur bebis icin yememiz gerekiyor yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?