Harika bir menü afiyet olsunDüğün çorbası(dünden kaldı)
Buğu kebabı
Bulgur pilavı
Salata
Kayısı-uzum hosafi
Dünden kapkek
Deneyin deneyim, beğeneceğinize eminimAyyy güzelmiiştekli güveçlerim de var,yarın yetiştirebilirsem deneyeyim,geç geleceğim eve biraz.Eti çıkarıp gidersem gelince çözülmüş olur,ellerinize sağlık
Havucum yok ama yarın unutmazsam alayım,yazarım size yapabilirsem;Deneyin deneyim, beğeneceğinize eminim
Deneyince bize de yazın
Sağolasın. Kebabı ilk kez yapacağım bakalım nasıl olacak.Harika bir menü afiyet olsun
Güzel olur :)Sağolasın. Kebabı ilk kez yapacağım bakalım nasıl olacak.
Ay inşallah. Olsun çünküGüzel olur :)
Bal demişken sıcak pideye bal kaymak ne güzel gider. Diyetteyim diye tam buğday ekmeği alıyoruz eşim de alıştı pide al demedigim için almıyor.Olurrr olurrrr
Ballll gibi olur
Bal demişken sıcak pideye bal kaymak ne güzel gider. Diyetteyim diye tam buğday ekmeği alıyoruz eşim de alıştı pide al demedigim için almıyor.
Valla en iyisi. Ben akşamları biraz egzersiz yapıyorum gündüz de oğlanla parkta kuduruyoruz. Artık olduğu kadar.Offf ben aldım başımı gidiyorum
Ramazan bitsin gidip yüzeceğim hergün
Valla en iyisi. Ben akşamları biraz egzersiz yapıyorum gündüz de oğlanla parkta kuduruyoruz. Artık olduğu kadar.
Dışarıda beni hiç umursamaz gerçi. Çocukların peşinde koşar durur. Ben de peşindenMaşallah maşallah yuppiii
Allah bağışlasınDışarıda beni hiç umursamaz gerçi. Çocukların peşinde koşar durur. Ben de peşinden
Allah razı olsunAllah bağışlasın
Hayırlı akşamlar
Ooo menü yıkılıyor.Menüler belli mi hanımlar
Bizimki:
Domates çorbası
Tavuklu sultan kebabı
Patlıcanlı bulgurlu köfte
Pirinç pilavı
Vişne hoşafı
Menüler belli mi hanımlar
Bizimki:
Domates çorbası
Tavuklu sultan kebabı
Patlıcanlı bulgurlu köfte
Pirinç pilavı
Vişne hoşafı
Mükemmel :)
MükemmelEki Görüntüle 2149973 geçen yaptığım kapkeklerim. Fotoğraf yükleyememistim. Şimdiye kismetmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?