Bugün ne pişirsem?

Değil mi en güzel menü ertesi güne kalandır
Kesinlikle. Yemek düşünme derdi çok büyük ya. Bir de canım özel bir şey de istemiyor. Can çekse oh bunu yaparım dersin. O da olmayınca iş çetrefilli hale geliyor.

Kesinlikle. Yemek düşünme derdi çok büyük ya. Bir de canım özel bir şey de istemiyor. Can çekse oh bunu yaparım dersin. O da olmayınca iş çetrefilli hale geliyor.

Yapmaktan daha zor ne pişireceğini düşünmek. Zaten ramazanda hemen şişiyor insan, önce gözümüz doysun

Yapmaktan daha zor ne pişireceğini düşünmek. Zaten ramazanda hemen şişiyor insan, önce gözümüz doysun
Her işte böyle ama. Mesela iki hafta boyunca şu camları silmek lazım diye düşünüyorum gözümde büyüyor ha büyüyor. İşe giriştim mi bir cam 10-15 dakikada bitiyor; bu muymus ya diyorum sonra.

Her işte böyle ama. Mesela iki hafta boyunca şu camları silmek lazım diye düşünüyorum gözümde büyüyor ha büyüyor. İşe giriştim mi bir cam 10-15 dakikada bitiyor; bu muymus ya diyorum sonra.

O konuda bende yaralıyım :) benimde camların silinmesi lazım oy oyy

Hu huuu hamarat hanımlar neredesiniz bakalım? Boş kalmış burası topik ağlıyor. Ben menümü yazayım dursun
Düğün çorbası( ilk kez yapacağım )
İzmir köfte( dünden kaldı bunu da ilk kez yapmıştım çok güzel oldu yalan yok)
Pirinç pilavı ( canım bunu hep yaparım sıkıntı yok)
Salata( belki)
Kakaolu notella kremalı kapkek ( bunu ilk kez yaptım iftardan sonra bildiririm)

Arkadaş yeni gelin gibi de her şeyi ilk kez yapmışım

Hamarat deyince hemen geldim hahaha o kadar hamaratım ki yaaaani sormayın Dün totomu kaldıracak halim olmadığından lahmacun söylemiştik, bugün kumpir yapıcam borcamda. Yanına başka bir şey yapmam. Belki bir çorba yaparım, çorbasız duramıyoruz ama ne çorbası yapsam bilemedim.

Hamaratsin hamarat sadece caktirmiyorsun Köz biber çorbası yap. Geçen yaptım çok beğendik. Ya kapkeklerimin fotosunu atacaktım. Dosya büyük dedi. O nasil iş. Sinirlendim atmıyorum dedim.

Hamaratsin hamarat sadece caktirmiyorsun Köz biber çorbası yap. Geçen yaptım çok beğendik. Ya kapkeklerimin fotosunu atacaktım. Dosya büyük dedi. O nasil iş. Sinirlendim atmıyorum dedim.

Hiç yapmadım, nasıl bir şey köz biber alınca yapayım :) Domates yapıcam sanırım.

Hiç yapmadım, nasıl bir şey köz biber alınca yapayım :) Domates yapıcam sanırım.
Ben de yapmamistim. Tadı domatese benziyor zaten. Hazır közlenmiş biber vardı ondan kullandım. Dogruyorsun yağsız kavrulmuş unum üzerine ekliyorsun kavurup biraz yağ sonra su ben et bulyon kullandım et suyu olsa çok yakışırdı. Aslında bulyon kullanmıyorum yıllardır neyse. Pişince robottan çektiriyorsun. Biraz süt koyup kaynatiyorsun kabaca böyle bir şey

Güzele benziyor ellerine sağlık, muhakkak deneyeceğim bir gün

Güzele benziyor ellerine sağlık, muhakkak deneyeceğim bir gün
Sagolasin canim. Nefis yemek tariflerinde gördüm ben de umutlu değildim esasen bayağı olumlu yorum görünce denedim ve şaşırdım. Benim minik sevmedi ama. Çocuk hiçbir şekilde biber sevmiyor

Sagolasin canim. Nefis yemek tariflerinde gördüm ben de umutlu değildim esasen bayağı olumlu yorum görünce denedim ve şaşırdım. Benim minik sevmedi ama. Çocuk hiçbir şekilde biber sevmiyor
Yağğ yerim o miniği
Beni çok ilgisiz bıraktı, çohüzülüyom södksms

Ben dün itibariyle oruç değildim, mantarlı et sote tarzı bir şey gördüm mutfakta. Değişik bir çorba yapmıştı (içinde barbunya olan) bunların haricinde menüyü bilmiyorum
Dışarıda arkadaşlarımla yedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…