- 15 Ekim 2016
- 22.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.978
- 598
kıymalı pişi he, sen nasıl kaptansın la @tuzsuz_ruh 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tane yersin gel proteinli bak hem yağ çekmedi bu haftaki kilo vermene ödül olsunO hamur muBen yemem,pırasalı otlu bişey yokmu
![]()
Kızım ben kendime kaptan kocama göre tatlıcı aşçı yapacak bişey yok yemiyor yediriyorum sözü benim için soylenmiskıymalı pişi he, sen nasıl kaptansın la @tuzsuz_ruh![]()
Kıvamını iyi tutturdun demekkiBi tane yersin gel proteinli bak hem yağ çekmedi bu haftaki kilo vermene ödül olsunyalnız ban yersen keserim onu da vermem
![]()
Tadına doyamadım banın,ama cuma yakın,olmasssBi tane yersin gel proteinli bak hem yağ çekmedi bu haftaki kilo vermene ödül olsunyalnız ban yersen keserim onu da vermem
![]()
Yok canım bu o kıvamda olmuyor aksine biraz yumuşak bir hamur oluyor komşumun tarifidir orjinal mayalı hamur kabarınca içine az karbonat atıyor bir tur çeviriyor sonra yuvarlak yapıp tahta üstüne koyuyor bezeleri en son hepsini bitirince teker teker eliyle bastırarak açıp koymasını koyup kapatıyor sonra yine sıralıyor tahtaya ilk yaptıklarından başlayarak pişiriyor değişik oluyor biraz ama onun üstüne pişi yapan yokKıvamını iyi tutturdun demekki
Oklava ile açılacak kıvamda olunca yağ çekmiyor
Bir daha ban yersen bir ceza da bendenTadına doyamadım banın,ama cuma yakın,olmasss![]()
Al benden de o kadar. Biraz iftarda aşırıya kaçtım. Hala çok tokum. Ne yapacağımı da bilemedimSahurda ne yapsam![]()
Yoğurtlu çılbır,menemen,zeytin peynirSahurda ne yapsam![]()
Al benden de o kadar. Biraz iftarda aşırıya kaçtım. Hala çok tokum. Ne yapacağımı da bilemedim
Çılbır sevmemYoğurtlu çılbır,menemen,zeytin peynir![]()
Kızım ben kendime kaptan kocama göre tatlıcı aşçı yapacak bişey yok yemiyor yediriyorum sözü benim için soylenmis![]()
Evet evetÇılbır sevmem
Menemen de geçen yaptım
Patates mi kızartsam
Ben açılacak yumuşaklıkta yapıyorumYok canım bu o kıvamda olmuyor aksine biraz yumuşak bir hamur oluyor komşumun tarifidir orjinal mayalı hamur kabarınca içine az karbonat atıyor bir tur çeviriyor sonra yuvarlak yapıp tahta üstüne koyuyor bezeleri en son hepsini bitirince teker teker eliyle bastırarak açıp koymasını koyup kapatıyor sonra yine sıralıyor tahtaya ilk yaptıklarından başlayarak pişiriyor değişik oluyor biraz ama onun üstüne pişi yapan yok
Ne pişiriyorsun şekerim