- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
Sagol tatlim.. her gun yapmasam tatli olcem sankiHımmm ellerine sağlık
Afiyetle yiyin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tatlim.. her gun yapmasam tatli olcem sankiHımmm ellerine sağlık
Afiyetle yiyin inşallah
Vovvv.. enfes eline sağlık. Biz tiramisuyu dört gün boyunca yedik. Bu yüzden biraz özlemek lazım dedim. Zaten şu an öylece uzanıyorum kolumu kipirdatacak halim yok. Çok Yoruldum acayip de susadım.@tuzsuz_ruhhizuran
zvjezdan gene tiramisu yaptim :)) baktim dolapta kedi dili varmis degerlendirim dedim:)) bide artan muhallebiylede biskuviyi kahveye bandirip ayri borcama dizdim:)) uzerine bide cikolata sos yaptim kucuk boy iki borcam tatlimiz oldu:)) aksam olsada yesem:))
Ama işte Ramazan da insanın canı çekiyor gerçektenSagol tatlim.. her gun yapmasam tatli olcem sankineyseki ramazan bitiyo yoksa obez olcaz:))
İnsan türlü türlü şeyler yemek istiyorbir kepçe çorba yetiyor oysa. Ben şu an su düşlüyorum sadece ama gözüm hiçbir şey görmüyorAma işte Ramazan da insanın canı çekiyor gerçekten
Ama Benim iftar yapana kadar canım çekiyor
İftardan sonra istemiyorum
Oruçken tatlı geliyor aklıma
Kıpırdamadan bekle çok yorma kendiniİnsan türlü türlü şeyler yemek istiyorbir kepçe çorba yetiyor oysa. Ben şu an su düşlüyorum sadece ama gözüm hiçbir şey görmüyor
Kız nereye kipirdamiyorum evde minik bir Tazmanya canavarı besliyorum resmen. Yoğurt koydum az otursun yesin de dinleneyim diye. Masaya döktü eliyle sıvadı. Şıp şıp oynuyor bir de essek. Sıkılınca da her yere sürecek elini.Kıpırdamadan bekle çok yorma kendini
Afiyet olsun benimde hic aklıma gelmiyor vallahi tatlı falanSagol tatlim.. her gun yapmasam tatli olcem sankineyseki ramazan bitiyo yoksa obez olcaz:))
Ay ne guzel keske benimde gelmese:))Afiyet olsun benimde hic aklıma gelmiyor vallahi tatlı falan
Evet.. ama biz 1 gunde yedik zaten:)) yarisi kardesime gitmisti ya zaten ee anca 5 kisilik aileyizVovvv.. enfes eline sağlık. Biz tiramisuyu dört gün boyunca yedik. Bu yüzden biraz özlemek lazım dedim. Zaten şu an öylece uzanıyorum kolumu kipirdatacak halim yok. Çok Yoruldum acayip de susadım.
Gozumuz donuyo iftara kadar.. ben tatliyla basliyorum yemege valla:)Ama işte Ramazan da insanın canı çekiyor gerçekten
Ama Benim iftar yapana kadar canım çekiyor
İftardan sonra istemiyorum
Oruçken tatlı geliyor aklıma
Maşallah. İki buçuk kişiyiz. Ben de az yiyorum ondan kaldı. Kerata bittiği gün en lezzetli halindeydi yalnız. İlk yediğimizde eşim vasat bulmuştu. Yedigim en iyi tatlı değil güzel ama eh işte modundaydi. İki gün sonra tiramisuya daldığı için sahurda sık az yemisti.Evet.. ama biz 1 gunde yedik zaten:)) yarisi kardesime gitmisti ya zaten ee anca 5 kisilik aileyiz
Kız nereye kipirdamiyorum evde minik bir Tazmanya canavarı besliyorum resmen. Yoğurt koydum az otursun yesin de dinleneyim diye. Masaya döktü eliyle sıvadı. Şıp şıp oynuyor bir de essek. Sıkılınca da her yere sürecek elini.
Evet durdukca guzellesiyo gercekten:) ama benim onu bekleyecek sabrim yok:))Maşallah. İki buçuk kişiyiz. Ben de az yiyorum ondan kaldı. Kerata bittiği gün en lezzetli halindeydi yalnız. İlk yediğimizde eşim vasat bulmuştu. Yedigim en iyi tatlı değil güzel ama eh işte modundaydi. İki gün sonra tiramisuya daldığı için sahurda sık az yemisti.![]()
Sofra bezi ser yerde yedir canim:)) ben ole yapiyom..az once oglum okuldan geldi sofra serdim. Tertemiz ortu batti tabii:)) direkt makinaya gidecek o aksama.. en azindan yerler temiz kaliyo bole.Kız nereye kipirdamiyorum evde minik bir Tazmanya canavarı besliyorum resmen. Yoğurt koydum az otursun yesin de dinleneyim diye. Masaya döktü eliyle sıvadı. Şıp şıp oynuyor bir de essek. Sıkılınca da her yere sürecek elini.
Aman yüzünü gözünü saçını başını bulamis. Yere sofra sersem rahat durmaz sofrayı kaldırıp atar. Mesela masaya örtü seremiyorum. Çünkü örtüyü çekip masadakileri deviriyor. Yıkadım pakladim uyumaya ikna edeceğim bakalım.Elleme öyle kalsın
Oynasın bayılırlar zaten öyle şeylere
Bir tane leğen koy içinde şıp şıp oynasın
İftara kadar idare eder![]()
Dışardan az önce geldik. Yani iste 2 saat oldu. İse başladım malum okula beraber gidiyoruz. Bugün dayanamadım. Erkenden izin alıp geldim. Baya kötüyüm. Sıpa uyusa da ben de yatsam biraz.Evet durdukca guzellesiyo gercekten:) ama benim onu bekleyecek sabrim yok:))
Ee napiyon bugun? Parka marka cikcaniz mi?
Aman yüzünü gözünü saçını başını bulamis. Yere sofra sersem rahat durmaz sofrayı kaldırıp atar. Mesela masaya örtü seremiyorum. Çünkü örtüyü çekip masadakileri deviriyor. Yıkadım pakladim uyumaya ikna edeceğim bakalım.
Dışardan az önce geldik. Yani iste 2 saat oldu. İse başladım malum okula beraber gidiyoruz. Bugün dayanamadım. Erkenden izin alıp geldim. Baya kötüyüm. Sıpa uyusa da ben de yatsam biraz.
Nereye kızAhh ahh konuyu kaçırmışız
Öcülü böcülü konu açılmış
![]()