Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv ye ama kapanmışNereye kız
Bdv ye ama kapanmış
Yetişemedim
Bir kaç gündür ortalık sakindi,en ekşinli konu olacaktı ama kapanmış![]()
Serbetli tatli beceremiomCanlar, canım revani istiyor yapmayı düşünüyorum. Sizin kesinlikle şöyle yapmalısın dediğiniz bir tarif var mı acaba![]()
Serbetli tatli beceremiom![]()
Severim ohh iftar olur olmaz lop lop goturcen kocaman kocaman:)))Bende severim ama revani denememiştim hiç. Ama vazgeçtim tatlıdan şuan :)
Severim ohh iftar olur olmaz lop lop goturcen kocaman kocaman:)))
Niye vazgectin? Baska birsey yapabilirsin
bugun yaptiklarimi iki gun yeruz cunayada supangle yapmayi dusunuyorum..iftara davetliyim oraya goturcem insallah:)
Manti yemeklerin kralicesi biseye gerek yok:)) belki bi corba:)Yeni uyandım kızlar. Uyku güzel nimet güzel. Biraz topladım kendimi. Hala içim yanıyor ama olsundu. Ya mantı yanına ne yapabilirim? Aklıma bir şey gelmedi
Eşim sulu seviyor mantıyı. Suyunu çok suzmuyorum sicakken yoğurdunu katıyorum çorba gibi oluyor biraz. Tabi çorba kadar sulu olmuyor. Dolapta dondurulmuş pide vardı onu pisirecegim sanırım.Manti yemeklerin kralicesi biseye gerek yok:)) belki bi corba:)
Bdv ye ama kapanmış
Yetişemedim
Bir kaç gündür ortalık sakindi,en ekşinli konu olacaktı ama kapanmış![]()
Oruç başına vurmuştur onun hasta falandır kesinRamazan’dan mütevellit ortalık çok sakin...
Gelin de ortalıkta görünmüyor son günlerde...
Çok geçmiş olsunKizlar heoinize afiyet olsun.. biz bugun arkadastaydik yeni geldik eve..sabah doktorum vardi oraya gittik...bebek iyi ama benim suyum azmis doktor kalkma dinlen is yapma dedi yoksa erken dogum olur dedi.....moralim bozuldu biraz....
Geçmiş olsun canım. Sorun olmaz inşallah. Sen bol bol dinlen. Hava da çok ısındı bu aralar sıcakta gezme.Kizlar heoinize afiyet olsun.. biz bugun arkadastaydik yeni geldik eve..sabah doktorum vardi oraya gittik...bebek iyi ama benim suyum azmis doktor kalkma dinlen is yapma dedi yoksa erken dogum olur dedi.....moralim bozuldu biraz....
Kizlar heoinize afiyet olsun.. biz bugun arkadastaydik yeni geldik eve..sabah doktorum vardi oraya gittik...bebek iyi ama benim suyum azmis doktor kalkma dinlen is yapma dedi yoksa erken dogum olur dedi.....moralim bozuldu biraz....