• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne pişirsem?

Oo yanmanız normal,buranın rüzgarı esintisi hiç bitmez,akşamdan balkon sefaları serin serin...Yorgansız yatıldığı en fazla 5 6 haftadır burada,eşim yorganı başına çekti öyle uyuyor hatta şu anda:sus::KK70:

Gerçekten mi ☀️☀️☀️☀️☀️

Evet,o yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum yorganı:DBen kışın bile assla öyle uyuyamam,haziranın 10u oldu neredeyse,gece beni örtüyor hala:),ama bazen üşüyorum gerçekten de:DUyku benim için çokk önemli,o yüzden çok memnunum bölgemden:KK200:

Evet,o yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum yorganı:KK70:Ben kışın bile assla öyle uyuyamam,haziranın 10u oldu neredeyse,gece beni örtüyor hala:),ama bazen üşüyorum gerçekten de:KK70:Uyku benim için çokk önemli,o yüzden çok memnunum bölgemden:KK200:

Yanmıyorsun sıcakta
Yumurta pişiyor

Sahurumuz
hayırlı sahurlar
rabbim kabul etsin
:KK50:

Eklentiler

• IMG-20180609-WA0003.webp
    IMG-20180609-WA0003.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 75
Evet,o yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum yorganı:KK70:Ben kışın bile assla öyle uyuyamam,haziranın 10u oldu neredeyse,gece beni örtüyor hala:),ama bazen üşüyorum gerçekten de:KK70:Uyku benim için çokk önemli,o yüzden çok memnunum bölgemden:KK200:
Yaaaa ne guzel serin serin uyumakkkk

Huhuu hanımlar neredesiniz bakalım? Herkes bir yere dağılmış. Hani menüler? Ben bir süredir paylaşmamısim bana da ayıp. Bugünü yazayım bari
Mantar çorbası
İzmir köfte
Pirinç pilavı
Cacık/ turşu
:KK55: ellerine sağlıık

Back
X