- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Oo yanmanız normal,buranın rüzgarı esintisi hiç bitmez,akşamdan balkon sefaları serin serin...Yorgansız yatıldığı en fazla 5 6 haftadır burada,eşim yorganı başına çekti öyle uyuyor hatta şu anda![]()
Gerçekten mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo yanmanız normal,buranın rüzgarı esintisi hiç bitmez,akşamdan balkon sefaları serin serin...Yorgansız yatıldığı en fazla 5 6 haftadır burada,eşim yorganı başına çekti öyle uyuyor hatta şu anda![]()
Evet,o yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum yorganıGerçekten mi![]()
Evet,o yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum yorganıBen kışın bile assla öyle uyuyamam,haziranın 10u oldu neredeyse,gece beni örtüyor hala:),ama bazen üşüyorum gerçekten de
Uyku benim için çokk önemli,o yüzden çok memnunum bölgemden
![]()
Öyle sıcak olmuyor işte,en fazla 2 3 günYanmıyorsun sıcakta
Yumurta pişiyor
Amin,afiyet olsun,bende yatıyorum,nöbeti eşim devraldı,namaza o uyandıracak:)Sahurumuz
hayırlı sahurlar
rabbim kabul etsin
![]()
Öyle sıcak olmuyor işte,en fazla 2 3 gün
Amin,afiyet olsun,bende yatıyorum,nöbeti eşim devraldı,namaza o uyandıracak:)
Afiyet olsun ellerine sağlıkSahurumuz
hayırlı sahurlar
rabbim kabul etsin
![]()
Afiyet olsun ellerine sağlık![]()
Şuraya koyayım da benim gibi sıkılanlara iyi gelsin
Yaaaa ne guzel serin serin uyumakkkkEvet,o yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum yorganıBen kışın bile assla öyle uyuyamam,haziranın 10u oldu neredeyse,gece beni örtüyor hala:),ama bazen üşüyorum gerçekten de
Uyku benim için çokk önemli,o yüzden çok memnunum bölgemden
![]()
Huhuu hanımlar neredesiniz bakalım? Herkes bir yere dağılmış. Hani menüler? Ben bir süredir paylaşmamısim bana da ayıp. Bugünü yazayım bari
Mantar çorbası
İzmir köfte
Pirinç pilavı
Cacık/ turşu
Besamel soslu firin makarna
Turlu
Bulgur pilavi
Sehriye corbasi
Salata
Ohhhh hazir yemek gibisi yok valla afiyet olsunBugün bişey yapmıyorum
Kayınvalide günü :)
Ohhhh hazir yemek gibisi yok valla afiyet olsun