Bugün ne pişirsem?

<div class="bbWrapper">Selam kizlar,<br /> <br /> Bugun gene sabahin korunde diktiler beni ayaga:)) gece 2 numaranin burnu kanamis carsaf yatak kalmamis: (Onlari attim makinaya..birazdan onlari sericem.. <br /> <br /> Kahvaltimizi yaptik aksam yemegimi bilem yaptim masallah bana.. <br /> <br /> Kurufasulye<br /> Nohutlu pilav<br /> Cacik<br /> <br /> 3 numara uyaninca disari cikicaz kismetse.. park carsi pazar yapalim bari tum gun evde gecmez yoksa:)</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 283796" data-quote="tontriko" data-source="post: 56511909" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56511909" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56511909">tontriko .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam kizlar,<br /> <br /> Bugun gene sabahin korunde diktiler beni ayaga:)) gece 2 numaranin burnu kanamis carsaf yatak kalmamis: (Onlari attim makinaya..birazdan onlari sericem..<br /> <br /> Kahvaltimizi yaptik aksam yemegimi bilem yaptim masallah bana..<br /> <br /> Kurufasulye<br /> Nohutlu pilav<br /> Cacik<br /> <br /> 3 numara uyaninca disari cikicaz kismetse.. park carsi pazar yapalim bari tum gun evde gecmez yoksa:) </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yazik kuzuya geçmiş olsun. Senin de cidden masallahin var. Hamarat hatunsun vesselam. Ellerine sağlık. Biz bir çıkıp geldik oğlumla akşamüstü babasını da alıp gideriz belki.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56513681" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56513681" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56513681">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim menüm şöyle:<br /> Kısır<br /> Kaytaz boregi<br /> Ayran<br /> Turşu ve yeşillik<br /> Ağlayan keke devam... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><b>Eline sağlık</b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56513681" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56513681" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56513681">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim menüm şöyle:<br /> Kısır<br /> Kaytaz boregi<br /> Ayran<br /> Turşu ve yeşillik<br /> Ağlayan keke devam... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ben de kısır yapacağım yaa canım çekti. Gideyim de yeşillik alayım biraz.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 797490" data-quote="Astoria" data-source="post: 56513998" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56513998" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56513998">Astoria .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben de kısır yapacağım yaa canım çekti. Gideyim de yeşillik alayım biraz. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yap bebeem kısır iyidir.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 886661" data-quote="dizginsiz" data-source="post: 56514372" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56514372" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56514372">dizginsiz .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Slm kızlar ablam misafirim<br /> menüm şöyle :)<br /> Dolma/sarma<br /> tavuk kizartmasi<br /> salata<br /> ıslak kek </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Of of of menü nefisss... Eline sağlık.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 886661" data-quote="dizginsiz" data-source="post: 56514668" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56514668" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56514668">dizginsiz .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Sagol canım pek hamarat değilim ablam sağolsun yardım etti :) </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Olsun canım sonuçta yemekler hazırlanmış hele yardimlasa yapılmışsa daha leziz olur.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56514732" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56514732" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56514732">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Olsun canım sonuçta yemekler hazırlanmış hele yardimlasa yapılmışsa daha leziz olur. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Aynen canım haklısın valla o yüzden böyle yardım eden misafiri ağırlamak hem kolay hem de daha güzel oluyor :)</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56513360" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56513360" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56513360">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yazik kuzuya geçmiş olsun. Senin de cidden masallahin var. Hamarat hatunsun vesselam. Ellerine sağlık. Biz bir çıkıp geldik oğlumla akşamüstü babasını da alıp gideriz belki. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Saol hayatim.. ay tum gun disardaydik geberdim valla : ( off yarin babalari buyukleri bi yerlere gotururse biraz dinlenirim umarim: (</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 283796" data-quote="tontriko" data-source="post: 56517160" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56517160" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56517160">tontriko .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Saol hayatim.. ay tum gun disardaydik geberdim valla : ( off yarin babalari buyukleri bi yerlere gotururse biraz dinlenirim umarim: ( </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Valla insan biraz olsun dinleniyor. Dışarı çıkıyorsak oğlanı babasına devrediyorum iyi geliyor.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56517243" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56517243" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56517243">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Valla insan biraz olsun dinleniyor. Dışarı çıkıyorsak oğlanı babasına devrediyorum iyi geliyor. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>O zaten iyi oluyoda yok kosmayin yok terlemeyin: ( ne zaman evdeyim biraz dinleniyorum. Kuru fasulye cacik artti. Biraz daha pilav yaparim yemek iside yok. Az bi utum var birde kiz uyuyunca pedikurumu ayak bakimimi yaparim yarin insallah.. mahvoldum tum gun ayakta</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 283796" data-quote="tontriko" data-source="post: 56517277" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56517277" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56517277">tontriko .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> O zaten iyi oluyoda yok kosmayin yok terlemeyin: ( ne zaman evdeyim biraz dinleniyorum. Kuru fasulye cacik artti. Biraz daha pilav yaparim yemek iside yok. Az bi utum var birde kiz uyuyunca pedikurumu ayak bakimimi yaparim yarin insallah.. mahvoldum tum gun ayakta </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yemek varsa gerisi dert değil. Ben de yarın karnıyarık yaparım belki bakalım. Gerçi ben bu aralar sıkılıyorum. Cocuk uyuyunca boşluğa düşüyorum. Kendimi yemek tarifi ararken buluyorum hep</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56517299" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56517299" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56517299">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yemek varsa gerisi dert değil. Ben de yarın karnıyarık yaparım belki bakalım. Gerçi ben bu aralar sıkılıyorum. Cocuk uyuyunca boşluğa düşüyorum. Kendimi yemek tarifi ararken buluyorum hep </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Oyle alismis vucut napsin:) ben onceleri cocuklar yatinca oyle hissederdim. Simdi helede yaz geldi ya pat yataga dusuyorum valla. Uyumuyorum henen ama uzanmak dinlenmek iyi geliyo</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 283796" data-quote="tontriko" data-source="post: 56517313" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56517313" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56517313">tontriko .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Oyle alismis vucut napsin:) ben onceleri cocuklar yatinca oyle hissederdim. Simdi helede yaz geldi ya pat yataga dusuyorum valla. Uyumuyorum henen ama uzanmak dinlenmek iyi geliyo </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ya gelmez mi? Benimki beş dk otursa sevinçten havalara uçuyorum. Sürekli bir karıştırma kurcalama halinde. Seninki çarpı üç hele. Allah kolaylık versin.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 352114" data-quote="hizuran" data-source="post: 56517351" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=56517351" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-56517351">hizuran .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ya gelmez mi? Benimki beş dk otursa sevinçten havalara uçuyorum. Sürekli bir karıştırma kurcalama halinde. Seninki çarpı üç hele. Allah kolaylık versin. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Saol bitanem:) bi kardes yapsan bu kadar yormaz seni 1-2 seneye aslinda:)</div>

Back