Bugün ne pişirsem?

Aynen erkek çocuğu dışarda çok rahat bende hep pet şişe taşırım yanında benim büyük oğlan pis diye çoğu tuvalete girmiyor :)

6 ya gircek buyuk kucuk 3,5 yasindalar canim:) amin hepimize yardim etsin Rabbim.. cocuk buyutmek zor.. erkekler daha asabi sanki:))

Seninkiler kac yasinda:)
Biri 5 digeri 3.5 yaşında
Aynen yaz çok zor erkek çocuk fena hem de :D
İlkokula yazdırdın mı 6 yasındakinç

Evet zaten anaokuluna gitti. Kucuk olanda krese gidiyo.. en kucugun biraz zamani var biraz:))
Biz de bu sene anaokula yazılcaz ama 6 yas ilkokul korkutuyor beni nedense rapor da vermiyorlar eylül dogmluluarn raporları geçerli olmuyormuş :)

Biz de bu sene anaokula yazılcaz ama 6 yas ilkokul korkutuyor beni nedense rapor da vermiyorlar eylül dogmluluarn raporları geçerli olmuyormuş :)
Anaokuluna giden cocuk biraz daha cabuk ayak uyduruyo bence.. diger turlu hem okula alismak zor agliyolar:) birde tanimadiklari kisiler.. diger turlu okul bilmedikleri bisey olmuyo en azindan. Sadece yeni kisilere alismalari zaman aliyo

Valla aynen dedigin gibi oldu:)) pistim ama bisey yapmam bugun artik.. gelen yesin giden yesin. Yanina peynir zeytin yesillik. Kizada pilavla sulu kofte var ondan yesin:))

Altini bagliyodum bende kucuk oglanin disardayken.. bu defa bezim var mi diye soruyo altina yapmak istiyodu. Unutuyoda bezi var saniyo bazende. En iyisi dedim disarda icerde artik baglamiycam. Bi cok yerde tuvalet var eger yetisemiycek gibiysek ve ortam musaitse yanima bos pet sise aliyorum.. erkek cocuklari icin acaip rahat:)) donuna ya da ortaliga yapmasindan iyidir.
Ben de öyle yapayım artık. Bez bağlayınca başa sarıyor. Evde de altına kaçırıp sonra haber veriyor:KK48:

Back
X