- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
HahahahaTam bu havanin menusu:) buraya takilan zatenhizuran dan gore gore bulgur pilavi yapmak istiyo:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahaTam bu havanin menusu:) buraya takilan zatenhizuran dan gore gore bulgur pilavi yapmak istiyo:))
Haha:) Bende pirinc pilavi yapiyorum dun gittim bulgur aldim ozendigimden onuda bugunde yapmadim bak:))Hahahahaokumadan önce yapmıştım
ama uzun süre bulgur yapmamıştım
![]()
Oglanlarda olede kizda ne galt ederim bilmiyom :)Hahahahaokumadan önce yapmıştım
ama uzun süre bulgur yapmamıştım
![]()
Çok ballandıra ballandıra mı anlattıHaha:) Bende pirinc pilavi yapiyorum dun gittim bulgur aldim ozendigimden onuda bugunde yapmadim bak:))
Kız zor aynen benim iki erkek olunca rahatız şuan :)Oglanlarda olede kizda ne galt ederim bilmiyom :)
Yok ama cok sık yapıyo.. pilav yapiyosa mesela 10 kez 9 u bulgurdur:))Çok ballandıra ballandıra mı anlattı![]()
Benimde ilk ikisi erkek tekne kazintimiz var iste bi tanede:))Kız zor aynen benim iki erkek olunca rahatız şuan :)
Hahahaha o da iyiymişYok ama cok sık yapıyo.. pilav yapiyosa mesela 10 kez 9 u bulgurdur:))
Allah yardımcın olsun oğlanlar büyük müBenimde ilk ikisi erkek tekne kazintimiz var iste bi tanede:))
6 ya gircek buyuk kucuk 3,5 yasindalar canim:) amin hepimize yardim etsin Rabbim.. cocuk buyutmek zor.. erkekler daha asabi sanki:))Allah yardımcın olsun oğlanlar büyük mü![]()
Biri 5 digeri 3.5 yaşında6 ya gircek buyuk kucuk 3,5 yasindalar canim:) amin hepimize yardim etsin Rabbim.. cocuk buyutmek zor.. erkekler daha asabi sanki:))
Seninkiler kac yasinda:)
Evet zaten anaokuluna gitti. Kucuk olanda krese gidiyo.. en kucugun biraz zamani var biraz:))Biri 5 digeri 3.5 yaşında
Aynen yaz çok zor erkek çocuk fena hem de
İlkokula yazdırdın mı 6 yasındakinç
Biz de bu sene anaokula yazılcaz ama 6 yas ilkokul korkutuyor beni nedense rapor da vermiyorlar eylül dogmluluarn raporları geçerli olmuyormuş :)Evet zaten anaokuluna gitti. Kucuk olanda krese gidiyo.. en kucugun biraz zamani var biraz:))
Anaokuluna giden cocuk biraz daha cabuk ayak uyduruyo bence.. diger turlu hem okula alismak zor agliyolar:) birde tanimadiklari kisiler.. diger turlu okul bilmedikleri bisey olmuyo en azindan. Sadece yeni kisilere alismalari zaman aliyoBiz de bu sene anaokula yazılcaz ama 6 yas ilkokul korkutuyor beni nedense rapor da vermiyorlar eylül dogmluluarn raporları geçerli olmuyormuş :)
Hehehe kulağımı bayağı cinlatmissiniz :)) pazar günü pirinç yaptım öyle demeTam bu havanin menusu:) buraya takilan zatenhizuran dan gore gore bulgur pilavi yapmak istiyo:))
Ben de öyle yapayım artık. Bez bağlayınca başa sarıyor. Evde de altına kaçırıp sonra haber veriyorValla aynen dedigin gibi oldu:)) pistim ama bisey yapmam bugun artik.. gelen yesin giden yesin. Yanina peynir zeytin yesillik. Kizada pilavla sulu kofte var ondan yesin:))
Altini bagliyodum bende kucuk oglanin disardayken.. bu defa bezim var mi diye soruyo altina yapmak istiyodu. Unutuyoda bezi var saniyo bazende. En iyisi dedim disarda icerde artik baglamiycam. Bi cok yerde tuvalet var eger yetisemiycek gibiysek ve ortam musaitse yanima bos pet sise aliyorum.. erkek cocuklari icin acaip rahat:)) donuna ya da ortaliga yapmasindan iyidir.
Bende dun pirinc yaptkm:) bi dahaki artik bulgur:))Hehehe kulağımı bayağı cinlatmissiniz :)) pazar günü pirinç yaptım öyle deme![]()
Aynen yapma bi sekilde caresine bakiyoryz.. en fazla altina eder yani:)) yedek kiyafette alirsan sorun kslmazBen de öyle yapayım artık. Bez bağlayınca başa sarıyor. Evde de altına kaçırıp sonra haber veriyor![]()
Aynen bir de yedek kıyafet artık ne olursan tekrar iserse de keyfi bilir sidikli gezsin :))Aynen yapma bi sekilde caresine bakiyoryz.. en fazla altina eder yani:)) yedek kiyafette alirsan sorun kslmaz