Bugün ne pişirsem?

Taze fasulye
Bulgur pilavi
Salata
Ayran
Corba düşünüyorum :KK64:

Bugun kuru fasulye yaptim

Yemege yakin bulgur pilavi nihayet:))
Bide mis yogurt mayalamisim dun aksam onu bozarim belki cocuklara.

Birde taze tursum var daa ne olsun:))

Bugun kuru fasulye yaptim

Yemege yakin bulgur pilavi nihayet:))
Bide mis yogurt mayalamisim dun aksam onu bozarim belki cocuklara.

Birde taze tursum var daa ne olsun:))
Ohh ellerine sağlık mis. Ben bugün karnıyarık ve pirinç pilavı yapayım diyorum. Bulgur kardeşliğini bozdum galiba:KK48:

Evet :KK15: aynen patlıcan yazın en güzel yemek herseyi çok severm :KK70: zaten sevmediğim yemek yok galiba
Ay ben de yemeğin her türküsünü severim. Tatlılardan çikolatalı olanlar özellikle.:kk77: meyvelerden bir tek karpuzla hoslasmam bir de peynir konusu var tulum gibi kokulu aromalı peynir sevmem.

Ay ben de yemeğin her türküsünü severim. Tatlılardan çikolatalı olanlar özellikle.:kk77: meyvelerden bir tek karpuzla hoslasmam bir de peynir konusu var tulum gibi kokulu aromalı peynir sevmem.
Ahhahaha aynen :D tulum peyniri hiç yiyemiyorum tam yağlı inek peyniri olacak :D şeftali ve karpuz favorim :D her türlü tatlıyı da yerim ağır serbetli pek yiyemiyorum sadece :D

Ahhahaha aynen :KK70: tulum peyniri hiç yiyemiyorum tam yağlı inek peyniri olacak :KK70: şeftali ve karpuz favorim :KK70: her türlü tatlıyı da yerim ağır serbetli pek yiyemiyorum sadece :KK70:
Vuu burada da benzestik. Ben de şerbetli tatlı sevmem öyle. Baklava falan ciks. Belki şekerpare bülbül yuvası falan. Revani türü de nispeten daha hafif oluyor ama hiç aramam. Karpuz hariç her türlü meyveyi çok severim hele ki kavun siyah üzüm şeftali elma mandalina ve diğerleri hep bebeklerim şimdi tam incir mevsimi incire de bayılırım. :rolleyes: ama kontrollü yiyorum yeni yeni zayıflayıp form tutmusken kilo almayayım:bicak:

Vuu burada da benzestik. Ben de şerbetli tatlı sevmem öyle. Baklava falan ciks. Belki şekerpare bülbül yuvası falan. Revani türü de nispeten daha hafif oluyor ama hiç aramam. Karpuz hariç her türlü meyveyi çok severim hele ki kavun siyah üzüm şeftali elma mandalina ve diğerleri hep bebeklerim şimdi tam incir mevsimi incire de bayılırım. :rolleyes: ama kontrollü yiyorum yeni yeni zayıflayıp form tutmusken kilo almayayım:bicak:
Ayy bende incir delisiyim çok severim :D aynen brş tek yiyebildiğin baklava sütlü nuriye onu da bir dilim ama sen bir kazandığı bir sütlaç de off :D acıktık galşbaaaa :D :D

Ayy bende incir delisiyim çok severim :KK70: aynen brş tek yiyebildiğin baklava sütlü nuriye onu da bir dilim ama sen bir kazandığı bir sütlaç de off :KK70: acıktık galşbaaaa :KK70: :KK70:
Bana sufleler brovniler at bebeğim:dondurma: sütlü tatlı da severim ama kakaolu/ çikolatalı başka. He ya midem kazındı. Mutfakta bir tepsi mozaik kek var gitmemek için kendimi zor tutuyorum:confused:

Back
X