- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuu menü güzel eline sağlık.Taze fasulye
Bulgur pilavi
Salata
Ayran
Corba düşünüyorum![]()
Bulgur aşkınaBugün bulgurdan göründü ortalık![]()
Valla övünmek gibi olmasın bulgurum da acayip lezzetli olmuş. annem de müthiş bir turşu göndermişAynenyaşasın bulgur yemek
![]()
Ohhh misss ellerine sağlıkValla övünmek gibi olmasın bulgurum da acayip lezzetli olmuş. annem de müthiş bir turşu göndermiş![]()
Ohh ellerine sağlık mis. Ben bugün karnıyarık ve pirinç pilavı yapayım diyorum. Bulgur kardeşliğini bozdum galibaBugun kuru fasulye yaptim
Yemege yakin bulgur pilavi nihayet:))
Bide mis yogurt mayalamisim dun aksam onu bozarim belki cocuklara.
Birde taze tursum var daa ne olsun:))
Ellerine sağlık. Bamyayi çok severiz belki yarın yaparım ben de bakayım:)Bende bamya + dünden kalma bulgur biraz çok yapmışım
Yanına cacık + salata yapıcam![]()
Aynen bende en sevdiğim yemekEllerine sağlık. Bamyayi çok severiz belki yarın yaparım ben de bakayım:)
Vuu zevklerimiz çok benziyorAynen bende en sevdiğim yemekyatn da ben karnı yarık yapacaktım
![]()
EvetVuu zevklerimiz çok benziyoryap yap karnıyarık iyidir
![]()
Ay ben de yemeğin her türküsünü severim. Tatlılardan çikolatalı olanlar özellikle.Evetaynen patlıcan yazın en güzel yemek herseyi çok severm
zaten sevmediğim yemek yok galiba
Ahhahaha aynenAy ben de yemeğin her türküsünü severim. Tatlılardan çikolatalı olanlar özellikle.meyvelerden bir tek karpuzla hoslasmam bir de peynir konusu var tulum gibi kokulu aromalı peynir sevmem.
Vuu burada da benzestik. Ben de şerbetli tatlı sevmem öyle. Baklava falan ciks. Belki şekerpare bülbül yuvası falan. Revani türü de nispeten daha hafif oluyor ama hiç aramam. Karpuz hariç her türlü meyveyi çok severim hele ki kavun siyah üzüm şeftali elma mandalina ve diğerleri hep bebeklerim şimdi tam incir mevsimi incire de bayılırım.Ahhahaha aynentulum peyniri hiç yiyemiyorum tam yağlı inek peyniri olacak
şeftali ve karpuz favorim
her türlü tatlıyı da yerim ağır serbetli pek yiyemiyorum sadece
![]()
Ayy bende incir delisiyim çok severimVuu burada da benzestik. Ben de şerbetli tatlı sevmem öyle. Baklava falan ciks. Belki şekerpare bülbül yuvası falan. Revani türü de nispeten daha hafif oluyor ama hiç aramam. Karpuz hariç her türlü meyveyi çok severim hele ki kavun siyah üzüm şeftali elma mandalina ve diğerleri hep bebeklerim şimdi tam incir mevsimi incire de bayılırım.ama kontrollü yiyorum yeni yeni zayıflayıp form tutmusken kilo almayayım
![]()
Bana sufleler brovniler at bebeğimAyy bende incir delisiyim çok severimaynen brş tek yiyebildiğin baklava sütlü nuriye onu da bir dilim ama sen bir kazandığı bir sütlaç de off
acıktık galşbaaaa
![]()
![]()