- 19 Şubat 2021
- 7.663
- 24.431
- 298
- 39
Bu 4. Mü 5. Mi teli ben saymadım bileSize durduk yerde çıkan masraflar çoğaldı bu arahay Allah.
Erkek çocuklar daha hor kullanıyor sanırım bu tarz ürünleriBu 4. Mü 5. Mi teli ben saymadım bile
Ya kendi düşürüyor ya arkadaşım elime çarptı düştü diyor
Bilgisayar ve tabletler de öyle
Sürekli ya kırılıyor ya bozuluyor
Eşim de kızıyor haklı olarak hiç kıymet bilmiyor diyor
Evet gerçekten hor kullanıyorlarErkek çocuklar daha hor kullanıyor sanırım bu tarz ürünlerihoş genelleme yapmak da çok doğru değil, bizde de mesela ben biraz özensiz ve savruğum, eşim elektroniklere filan aşırı titizlenir her gün dusuruyorum ben de telefonu elimden
Telefon fiyatları öyle fena ki mecburuz aslında dikkatli kullanmayaEvet gerçekten hor kullanıyorlar
Ben de çok dikkat ediyorum eşim de öyle ama oğlum neden öyle bilmiyorum
Aynen ya adam asosyal bence tuhaf bir tip kimseyi begenmiyor ama eşinin etrafında pervane ağzının içine bakıyor tek dünyası eşi ve kızı aşırı düşkün ailesine.Aslında o an kızılmayı haketmiş adam
Küçücük çocuk ikisi de olur öyle aralarında
Güzelce konuşabilirdi dikkatini başka yöne çekebilirdi
Ama boşver çocuğa öyle davranan adam olsa ne olmasa ne
Kıymalı yemeğini yaptım canımben aslında salatasını daha çok seviyorum ama oğlum yemiyor onu
Bunu en azından yiyor diye öyle yaptım
Balım sonuna kadar haklısın 5 telefon kırma ne abartmış birazcik telefon fiyatları almış başını gitmiş eşin iPhone den aşağısıni almiyodur bir deOğlum okulda telini kırmış evde bir gerginlik
Eşim işten gelirken yenisini almış dua et annen merak eder yoksa sene sonuna kadar almazdım dedi
Öyle sus pus oturuyoruz
Hangi dizi var bugün ?Bugün ben de hiç planda yokken annemlerle avm ye gittim. Durduk yere masraf ettim indirime kapılıpöğleden sonra da misafirlerim geldi. Yorgunum bugün genel bir regl öncesi keyifsizligi var bedenimde
Akşama dizim var bari gidiyim bir çay kahve bir şey demleyeyim kendime
DoğruSize durduk yerde çıkan masraflar çoğaldı bu arahay Allah.
Aksama kadar benimkini küçük kaç kez fırlatıyor düşürüyor hiç birşey olmuyor balımBu 4. Mü 5. Mi teli ben saymadım bile
Ya kendi düşürüyor ya arkadaşım elime çarptı düştü diyor
Bilgisayar ve tabletler de öyle
Sürekli ya kırılıyor ya bozuluyor
Eşim de kızıyor haklı olarak hiç kıymet bilmiyor diyor
Yok canım kılıf kaç kere dedim eşime düşürüyor bak al diyeAynen ya adam asosyal bence tuhaf bir tip kimseyi begenmiyor ama eşinin etrafında pervane ağzının içine bakıyor tek dünyası eşi ve kızı aşırı düşkün ailesine.
Kız her istediğini yaptirabiliyor
Her istediği yere gidiyorlar nereye isterse adam peşinde pervane
Afiyet olsun
Balım sonuna kadar haklısın 5 telefon kırma ne abartmış birazcik telefon fiyatları almış başını gitmiş eşin iPhone den aşağısıni almiyodur bir de
Hangi dizi var bugün ?
Doğru
Aksama kadar benimkini küçük kaç kez fırlatıyor düşürüyor hiç birşey olmuyor balım
Kilif koruyucu cam filan taktirmiyor musunuz?
Benim hep kılıfta hep koruyucu ekran camı vardır
Cami yenilerim sürekli kırılınca
Canım fakirlik gibi mi algılıyor eşin ne alakaYok canım kılıf kaç kere dedim eşime düşürüyor bak al diye
Ben kılıfsız kullanıyorum o da öğrenecek dikkat etmeyi diyor
O dikkat etse arkadaşları etmiyor
Tel ile konuşuyorum arkadan gelip omuz atıyor tel elimden fırlıyor diyor
Çocuk da haklı
Daha da almam bunu da kırarsan derdi
Ben de inat etme kılıf alalım dedim
Yârın oğlum arkadaşları ile avmye gidecek al ordan dedim
Söylenir ama tel kırılınca daha çok sinirleniyor
Bugün benim maşallah pek işe yaramıyor ama inşallah güzel olursudem34 veliaht var canım onu izliyorum perşembe akşamları müsaitsem. Akiyor aksiyonu bol bir dizi. Örgü örerken dönüyor arkada
Ben de ansızın brioche hamburger ekmeği yapmaya karar verdim şimdi onu mayalayacagim. Insallah güzel olur emegim ve malzemem ziyan olmazşans dileyin
Yarar yararBugün benim maşallah pek işe yaramıyor ama inşallah güzel olur
Ya instada çok fazla reels gördüm şunlar varsa fakirsiniz diyorBen kılıfsız ve ekran koruyucusuz elimde on sn filan tasiyamam öyle sakarım kiyeni iPhone fiyatlarını gördükçe irkiyorum aman bir şey olmasın vs diye
Benimde mayalı poğaçam pek kabarmadiYarar yararmayalı hamurları pek beceremiyorum ben, sabrım yok. Bu tarifte de bir saat normal maya bir saat de tepsi mayası gerekiyormuş, nasip insallah vaktini bekleyip atarım fırına
Fakirlik gibi düşünmüyor ama ona göre kılıfla kullanmak olmuyorCanım fakirlik gibi mi algılıyor eşin ne alaka
Ben kilifsiz kullanan hiç kimse görmedim etrafta
Renk renk desen desen erkek kadın herkes kendi tarzina göre çeşit çeşit kılıf alıyor
Hayır bir kere denedin kilifsiz kırıldı anlarım da
5.telefona kadar da beklenmez ki
Ben düşürmuyorum ne demek
Akşama kadae ben bile kaç kez düşünüyorum
Bir de ev ortamı vs halı vs var
Bu çocuk sürekli dışarda ofiste vs değil ki
Zengin işi gibi geldi balım
Eşinin düşüncesi o bir çocuk alışmak ne alaka yani çok kızdım eşine ya
Sanki hayatta kalmayı öğretiyor
Alt tarafı telefon ya eşya yani o kadar anlam yüklemeye gerek yok kılıf olmayınca çocuk bir şey öğrenmez yani
100 liraya kılıf almak yerine kaç bin TL ye telefon almak daha mı kolay
Ben çoğunu yapıyorumdur kesinYa instada çok fazla reels gördüm şunlar varsa fakirsiniz diyor
O geldi aklıma
Yarıdan çoğunu yapiyoruz
Baya fakiriz demekki yani
Fakirlik testi vs diye gir belki görmüşsündur
Fakir fasfakir fakfakir
Sonuna kadar haksız ve yanlış yaptığı bana goreFakirlik gibi düşünmüyor ama ona göre kılıfla kullanmak olmuyor
Bennde de yok kılıf çantama atıyorum öyle eminim çiziliyordur
Benim de düşürdüğüm oluyor
Kırdığım tablette var
Beni de kızdırıyor bu inadı üstelik evde bu yüzden de gerginlik çıkıyor
Ben uğraşmam misal ama eşim görürse yaparBen çoğunu yapıyorumdur kesineşim bazen diyor ki heee böyle zengin olucaz di mi aşkım öyle saçma şeylerden tasarruf ettiğimi filan sanıyorum ki..
yag şişelerini dklarca akitirim mesela, iki gram kalamaz içinde çöpe gitmeden önce
Yap bakalım ne çıkacakBen çoğunu yapıyorumdur kesineşim bazen diyor ki heee böyle zengin olucaz di mi aşkım öyle saçma şeylerden tasarruf ettiğimi filan sanıyorum ki..
yag şişelerini dklarca akitirim mesela, iki gram kalamaz içinde çöpe gitmeden önce
Yemek tabi telefondan daha pahalıBen uğraşmam misal ama eşim görürse yapar
Yemek asla çöpe gitsin istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?