- 17 Ocak 2020
- 28.919
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.328
- 598
Aaa cuma mı kızHayırlı cumalar hanımlar herkesegüzel bir haftasonuna girelim insallah
Bugün misafir hazırlığı part bilmemkaç ben
Akşama yemek yok artık onu da eşim dert edinsin
sever misin?Aaa cuma mı kız
Lokma dökuyorlardir kesin, sokaklara duseyim
aminn inşallah, hepimize gönlündeki hayatları yaşama nasip eylesin mevlamAllah bağışlasın çocuklarınızı
Geç de olsa kurtulmuşsunuz
Yeni hayatınız çok güzel olsun
Nerdeydin? Neden olmasın, hayat nelere gece kim bilebilir? Benim burdan kızım 2.sınıftan beri görüştüğüm grup var, biri ile de kaç kere yüzyüze görüştük, hiç belli olmaz. Diğerleri ile de bu yaz görüşeceğiz belki, kızım üniversitede bu aradaAyyy keşke hepiniz bir gün bana gelseniz tanışmış olurduk ne güzel
Ben bayılırımsever misin?
Yaaa ne güzelNerdeydin? Neden olmasın, hayat nelere gece kim bilebilir? Benim burdan kızım 2.sınıftan beri görüştüğüm grup var, biri ile de kaç kere yüzyüze görüştük, hiç belli olmaz. Diğerleri ile de bu yaz görüşeceğiz belki, kızım üniversitede bu arada
Yaaa ne güzel, Allah iyilerle karşılaştırsın. Ben de Antalya'dayım, ben de beklerim.Yaaa ne güzel
Benim de buradan öyle bir arkadaşım var, gebelikte tanıştık yoldaş olduk birbirimize eşli olarak görüşüyoruz artık
İstanbul dayım beklerim vallahi
Görümcemi seneye antalya Alanya’ya gelin vericez gibiHe
Yaaa ne güzel, Allah iyilerle karşılaştırsın. Ben de Antalya'dayım, ben de beklerim.
ooo hadi hayırlısı bakalım, Alanya mız da güzeldir. İnşallah diyelim, neden olmasınGörümcemi seneye antalya Alanya’ya gelin vericez gibineden olmasın vallahi bir görüşme
ilkokulBenim de eşimin eli çok ağırdır bazen ona bir iş kitledigime çok pişman olurum o yapana kadar ben üç kez yapıp bitiririm diye
Kimi insanın da el yatkınlığı olmuyor hiçbir şeye
Sen ne ogretmeniydin ben orayı kacirmisim
İki konuda da aynı kafafayizYemek değil de bana da temizlik işi çok zor geliyor
Temizlik olmasa hergün yemek hazırlayıp misafir ağırlarım
En kıskandığım kişiler annesi yakın olup gel diyenler
Bence de yapmaOğlum çok büyüdü
Bana zor geliyor oğluma da zor bakmıştım aynı şeyleri tekrar yaşamak
Hamilelik doğum
Kendimizi maddi manevi toplayalım derken fazla ara verdik
Şimdi hiç istemiyorum
Oğlum da çok sağlık sorunları ile de uğraştım
Hamileliğim kötü doğumum da kötü geçti
Yaşım da 40 oldu
Artık isteyen hakkıyla bakabilecek olanlara versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?