- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.228
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #21.181
Ay ben biraksan 10 buçuk 11 i görürdümBende o civarda yattım
Ama erken kalkmaya alışmışım
Uyku tutmuyor sabah
Bugün ilk defa uyuma fırsatım vardı
Uyuyamadım ama
Bana artık yemek haramAy ben biraksan 10 buçuk 11 i görürdüm9 a 10 kala beyimin alarm sagolsun djfjf
Terapiye gidiyorum
Sonra malum son hazırlıklar misafir için
Anneme uğrayıp böreği tatlıyı alıcam dönüşte
Misafir varken de asla yemeklerden doyunca yiyemiyorum ya
Akşam onları postalayinca bir tabak yaparım kendime ödül maması
Sabah ben de aynada bir süre basenlerimi inceledim tadım kaçtı djfjfjBana artık yemek haram
Uzun bir süre rüyamda gorecem karbonhidrat
Ay çok şaşkınım.Günaydın
Uyusana canım oğlan mı erken uyandı
Benimkinin mun etkinliği var oraya gitti
5:30 da ayaktaydım
Bu çocuklar büyük de olsa küçük de olsa uyuyamayacaz herhalde
Bugün topikçe nöbet gününüzmüş herhaldeAy çok şaşkınım.
Bugun sabaha karsi bes otuz gibi eşime bunu demistim tamda
Bunların biz söylemeden yapma modu aktif degilAfiyet olsun
Bizde oturduk kocamlasen uyu ben bırakırım dedim yok ben bırakacam dedi
Halbuki uyusa tek ben uykusuz kalacaktım
Madem uyanacaksın kahvaltıyı da hazırlasaydın ben uyuyordum
Dört yıldır hamburger yemiyordum.Slm kızlar, bugün ben de 9.30 gibi uyandım, akşam da 11 gibi tattım halbuki. Bugün akşam kızlarla sinemaya gideceğiz, avatar yenisi çıkmış, erken gidip avm gezeceğiz, yemek de orda yiyeceğiz, temizlik yapıyorum şimdi.
Sudem kararların hayırlı olsun, inşallah uygulayabilirsin.
İlahiBugün topikçe nöbet gününüzmüş herhaldeAllah kolaylık versin.
AminSlm kızlar, bugün ben de 9.30 gibi uyandım, akşam da 11 gibi tattım halbuki. Bugün akşam kızlarla sinemaya gideceğiz, avatar yenisi çıkmış, erken gidip avm gezeceğiz, yemek de orda yiyeceğiz, temizlik yapıyorum şimdi.
Ay avatar i ben de istiyorum izlemek, güzelse söylersiniz olur muSlm kızlar, bugün ben de 9.30 gibi uyandım, akşam da 11 gibi tattım halbuki. Bugün akşam kızlarla sinemaya gideceğiz, avatar yenisi çıkmış, erken gidip avm gezeceğiz, yemek de orda yiyeceğiz, temizlik yapıyorum şimdi.
Amaan senin misafirin vardı dimi, Allah kolaylık versin canımAy avatar i ben de istiyorum izlemek, güzelse söylersiniz olur mu
Tam cmt planı olmuş mis gibi
Ben de koşarak eve dönüyorum Külkedisi mod
4 yaş yer. Aileye bağlı gerçi, anası düşünsün yemiyorsa da maması ile gelsinKızlar misafirlerimden birinin bir tane 6 aylık bir tane de 3.5 yaş çocuğu var, ama getirecek mi bilemedim, 4 yaş civarı çocuklar kısır börek yiyor mu
Benim cahillik
Benım. Kızım yemiyorKızlar misafirlerimden birinin bir tane 6 aylık bir tane de 3.5 yaş çocuğu var, ama getirecek mi bilemedim, 4 yaş civarı çocuklar kısır börek yiyor mu
Benim cahillik
Aklın yolu bir demek kiAy çok şaşkınım.
Bugun sabaha karsi bes otuz gibi eşime bunu demistim tamda
benim oğlum 16 yaşında o da yemez kısırBenım. Kızım yemiyorarkadasları da kısır yemiyor borek yiyolar
Bosver herkes kendi çocuğunu kendi düşünsün yanına yiyecek koysun.
Çaresiz kalınırsa makarna yapılır her cocuk yer
Ben yerim ya bana hergun biriniz kısır yapabilirsinizbenim oğlum 16 yaşında o da yemez kısır
Bence de anne kendi düşünsün çocuğunun yediğini
Makarna filan yaparsınız olanlardan yemezse
Kalksın kendi yapsın da koysun kutuya getirsin glutensiz yaban mersinli pancakesiniahahah of kısırı nasıl yemezler ya yesene çocuğum bulgur pilavı niyetine
Börekten kekten kurabiyeden yesin madem, olmadı dediğiniz gibi makarna bir şey haşladım veya organik tarhanam var çorba kaynatirim hemen
Arkadaş rahat large bir anne allahtan, glutensiz yabanmersinli pancake yapabilir misin demez