Ben biberiye suyuyla çok güzel saç uzatmış tim ya. Yine başlayayım bak iyi hatırlattın
Bir ara da tresan in sarımsaklı şampuanını kullanıyordum o da Mecit efendi tarzı bitkisel cartcurtlu

Ben biberiye suyuyla çok güzel saç uzatmış tim ya. Yine başlayayım bak iyi hatırlattın
Bir ara da tresan in sarımsaklı şampuanını kullanıyordum o da Mecit efendi tarzı bitkisel cartcurtlu
Kafaya takmayi bırak kendiliğinden gelecektir
Ama yine bu takviyeleri yap dediklerimi biyolojik etkisi olmasa bile psikolojik olarak ona inanacagin için emin ol saç miktarın artacak

Ezmeli olan hiç sevmem kedi maması gibi gelir

Canım benimki etli kemikli yağlı etten yaparım.
Pişince de fırında kızartırim
Oh mis

Oh mis
Tamam anamın ki

ay dün hastaneden gelince ben de mısır patlattım, kışın güzel oluyor. Mamaların da güzel, ellerine sağlık.

ay kral kaybederse, kitabıyla hiç alakası yok ya, dizilerde bozuyorlar, ama kitabı çok güzeldi. Bence vakit kaybı gibi. Yabancı dizi izle onun yerine, mıy mıy uzaymıyorlar, konu işlenip geçiyor. yirmi dakikada yabancıdan uyarlanmıştı sanırım, onu ben de sevmiştim. Tuba büyüküstünü severim, kara para aşk mı ne vardı bir de, o da güzeldi.Bahar geçen sezonlar güzeldi, bu sezon cılkı çıktı. çukurova izlemedim, dram türü izleyemiyorum zaten.

Günaydın kızlar, sabah Allah kabul etsin, dün yorgun olduğum için okuyamamıştım, Yasin okudum gönderdim, kahvaltılık 1 tane pırasa vardı onu kavurdum biber havuç kıyma da koydum işe getirdim, yumurta kırdım yedim, çay içiyorum.

Evet bende yabancı diziciyim

İçimizdeki şeytana başladım sudem34 , 42.sayfaya gelmişim, bi yandan da videosunu dinliyorum, eş zamanlı okumak daha keyifli oldu açıkçası.

Ben de şimdi uzandım niyet ettim bunu bitirmeye
Bir kadinin lohusa buhraniyla birlikte anneliğe geçiş yolculuğunu anlatıyor.
Benim için zamanlaması biraz manidar oldu ama anlatım dili çok hoş.
Eminim hepiniz kendi annelik yolculuklarinizdan tanıdık bir şeyler yakalarsınız. Annelik çok evrensel

Eklentiler

• image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 9
İyi okumalar canım. Aynen öyle, annelik evrensel. Rabbim sana da nasip eder inşallah.

bizim burda keşkek sade yapılır, üstüne tereyağı, bence bu halii en güzeli. etli yapılana hiç denk gelmedim.
Benim yaptığımi yesen bence böyle demezsin
Bakayım inşallah az okuyayım da
İçimizdeki şeytana başladım sudem34 , 42.sayfaya gelmişim, bi yandan da videosunu dinliyorum, eş zamanlı okumak daha keyifli oldu açıkçası.
Ben daha yazarın hayatındayim
Bir okuyamadım

Selam
Bir haftada iki kilo ödem gitti.
Darısı kalan 18 kiloya

Evde nelerim var
Yemek hala düşünmedim
Haşlanmış karnabahar var biseyler uydurabilirim
Mercimek çorbası var vakumlu
Az pizza var
Sütlaç var
Salata var hazır
Keşkek de var

Sizlerde ne var menü ?

Ayy iki kg süper
1 Ocak itibariyle senden gaza gelip diyete mi baslasam diyorum
Yemeğin çokmus zaten yeni bir şeyle uğraşma dinlen
Bizim menü hala meçhul, eşimin bir işi için karşıya geçtik, trafiği de atlatmak için yemek yer döneriz sanırım
Haftasonu Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…