Bu hafta hep robotla idare ettim ama bugün pes ediyorum.Oyyy kolay gelsin canım, ben de 1 makine çamaşır attım, robotu salona saldım, kütüphaneye uğradım içimizdeki şeytanı buldum, şimdi de psikayriye geldim. Randevum 2.15 gibi, erken gelmişim , kitap okuyacağım.
Aynen mavi oda uygunYok canım web sitesinde kayıt olabilirsiniz telegram linki vermiş, orda yayınlıyor bilgileri, ordan aldım. Mavi odaya da üye olabilirim 15 tl miş, bişey değil. Kitapları bi bulayım da inşallah.
Protein yediğim için günlükGünlük mü tartılıyorsun, haftada 1 bak. Ödem olabilir.
Yaparsın yaSizden cesaretlendim valla hazır taban almadan kendim yapıcam
Aslında hamur işini beni bir tek yoğurma kısmı korkuturdu eskiden, çok kuvvetli değilim sabrım gelmezama makinem de var yoğurma için yani haklısınız ben bunu kendim becereyim
Azıcık tarif bakınayım
Buldum şeytanı başladım bileİçimizdeki seytani universitedeyken okumustum, kürk mantolu madonna yi çok sevince sabahattin alinin gidip bir kaç kitabını daha almıştım
Camus nun yabanci si evde var ama okumadım sanırım
Sarımsak ez koy sampuanlaraAkşama balık yiyelim dedi eşim, benim de kolayıma geldi kabul ettim ahaha
Akşama fırında balık yanına salata yaparım fırına patates de koyarım bitti gitti
Kuruyan çamaşırlarim sepetten tasiyor artık, onları bir yerleştireyim cekmecelerine
Ev giysilerini pijamalarin bazılarını utulemiyorumkuruyunca direkt kaldıriyorum valla
O sirada 80 yaşında hala kilotlara çoraplara ütü basan ananem
Evi komple bir süpürüp silmem lazım bu hafta dışarıdaydım çok, ipin ucu kaçmış
Heryer saç dolu, saç dökülmeme biraz daha çare bulamazsam kel kalicam diye üzülüyorum
Bende basladimOyyy kolay gelsin canım, ben de 1 makine çamaşır attım, robotu salona saldım, kütüphaneye uğradım içimizdeki şeytanı buldum, şimdi de psikayriye geldim. Randevum 2.15 gibi, erken gelmişim , kitap okuyacağım.
Evet ya hepimizin kandili mübarek olsunİyi kandiller cemaati muslimin
Ya onu yapan cok kişi varsudem34 kiz kafam sarımsak kokmasın bir de ahaha
Bir bakayım canım teşekkür ederimYa onu yapan cok kişi var
İlk yıkamayi sarımsaklı ile yap
Son yıkamayi diğeriyle
Sitede bunla ilgili içerikler var balım oralara bak
Şifa olsun insallahİlaç aynı devam dedi, ayda bir kontrole gideceğim, kan tahlili verip.
Ne şikayeti vardı, rutin kontrol mü yoksaAnneme geldim, 7 de de onun mr var, hayırlısı bakalım.
Deniz kenarına indim yürüyüş yaptım geldim.
Evet rutin kontrol canım.Ne şikayeti vardı, rutin kontrol mü yoksa
Sorunsuz geçsin insallahEvet rutin kontrol canım.
Robotun temizliğini sevmiyormusunBu hafta hep robotla idare ettim ama bugün pes ediyorum.
Annemler uğradı kahve içtik kandil simidi getirmişler sagolsunlar
İlaç dozunu mu konusacaktiniz bugun
Bi ara dogum kontrol hapı ezip koyiyolardiSarımsak ez koy sampuanlara
Ben visbuen detox arındırıcı, tamamen bitkisel tuzsuz şampuan kullanıyorumBir bakayım canım teşekkür ederim
Aslında dökülme karşıtı şampuanlardan da faydalanan çok ama benimki hormonel sanırım doğum sonrası olur derler ya genelde, ilk üç dört ay olmayıp şimdi son bir ayda olması canımı sıktı
Ben de sevmiyorumRobotun temizliğini sevmiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?