- Emoji Skoru
- 25.296
- Puanlar
- 498
Önceden ben de yapamazdım hamur yoğurma sayesinde çok kolay olduValla şaşırdım ben Türkiye’de herkesin köfte olayı var sanıyordum sayenizde aydınlandım hehehe
İçli köfte yapabilmen de yani şovhayatımda denenmiş bir ortamda bile bulunmadım henüz ahdjdjf
Afiyet olsun ne çorbası yapıyorsunBu saatte çorba pişiriyorum
Öğleden sonra anlamsızca acıkıp çok kötü bir saatte yemek yemiş bulunduk
Daha geç olmadan bir şey yemem lazım bulamadım napsam
Çorba kaynatıyorum
O bende de var da maharet o hamuru oymakta sanırımÖnceden ben de yapamazdım hamur yoğurma sayesinde çok kolay oldu
Yazlık domates soslardan hemen şehriye yaptım en kolayima o geliyor hepAfiyet olsun ne çorbası yapıyorsun
Ben de eşim yok oğlumla kahve tatlı yapıyorum
Oy maşallah, sen de çok şanslıymışsın, çocukken düşündüm de, bizde de yapılmazdı herhaldeAaaa ay acaba yoreye göre mi degisiyor bu alışkanlık, bizde ananem babannem köfte asagi köfte yukarıdırhele çocukken ne zaman onlara gitsem ananem difrizinden çıkarır hemen kızartırdi, babaannemin de İzmir köftesi ve kuru köftesiyle büyüdük biz bütün kuzenler
Ben de işyerindeki kedilere kartondan yaptım, dışına kıyafet geçirdim. Sıcak yatsınlar, ama 2 gün yokum, artık sağdan, soldan ne bulurlarsa.Vallahi sokakta bugün benim totom dondu kat kat giyinmeme rağmen, Allah kedi kopeklere evsizlere acısın diye dua ettim
Sıcacık uyur insallah senin minnoslar da sayendeS sarahconnor
Köfte bir tek bizim sülalede kutsal yemekmis desenize ahahaOy maşallah, sen de çok şanslıymışsın, çocukken düşündüm de, bizde de yapılmazdı herhalde
Öyleymiş hep beraber öğrendik, en fazla 1 kilodan yapıp atarım dipfreze.Köfte bir tek bizim sülalede kutsal yemekmis desenize ahaha
Bende de aileden alışkanlık, hep bir kaç kilodan yoğurup difrize kaldıririm m çıkarıp çıkarıp yeriz
Ellerine sağlıkBen de işyerindeki kedilere kartondan yaptım, dışına kıyafet geçirdim. Sıcak yatsınlar, ama 2 gün yokum, artık sağdan, soldan ne bulurlarsa.
Sizin de ellerinize sağlık, dilsiz yavrular, Allah kabul etsin, elimizden geldiğince bakıyoruz.Ellerine sağlık
Amin inşallah bizden razıdırlarSizin de ellerinize sağlık, dilsiz yavrular, Allah kabul etsin, elimizden geldiğince bakıyoruz.
Ben denedim bir kaç kez .Valla şaşırdım ben Türkiye’de herkesin köfte olayı var sanıyordum sayenizde aydınlandım hehehe
İçli köfte yapabilmen de yani şovhayatımda denenmiş bir ortamda bile bulunmadım henüz ahdjdjf
Ay evladın kedin olasım geldi ne güzel yuvayı derleyip toplayansinBugün ne yaptık yazayım
Sabah baş ağrısı ile uyandımsaat 8 de baktım eşim kalkmış aşağıya inmiş ben tekrar yattım uyudum
Sonra gitmiş simit almış kahvaltı hazırlamış geldi uyandıırdı
Kahvaltı yaptık sonra onlar oğlumla çimçit takmaya çıktılar bahçeye
Ben de pilav ve hindiyi pişirdim
Götüreceği mezeleri tabakları filan hazırladım
Eşim gitti
Mutfak topladım
İki katı süpürdüm
Yemek yedik sonra oğlumla
İki makine çamaşır yıkadım 3. Makineyi açacağım birazdan
Kediciklerimi beslemeye çıktım çok soğuk
Yuvanın yanına bir yuva daha koydum
Çünkü başka kediler de girip yatıyor benim kuzucuklarım dışarda kalıyor inşallah beraber yatarlar
Burda hepimiz öyleyiz kuzumBen denedim bir kaç kez .
Ay evladın kedin olasım geldi ne güzel yuvayı derleyip toplayansin
Balım senin burcun neydi kaç bin kere soylemissindir ama iradene istikrarına bayılıyorum
Bebem uyuduBurda hepimiz öyleyiz kuzum
İkizler burcum belki yükselenim farklıdır bilmiyorum ama pek ikizler özelliğim yok
Çok çabuk karar değiştirmem
Şifa olsunBu saatte çorba pişiriyorum
Öğleden sonra anlamsızca acıkıp çok kötü bir saatte yemek yemiş bulunduk
Daha geç olmadan bir şey yemem lazım bulamadım napsam
Çorba kaynatıyorum
Daha ziyade lop lop et oluyor gibi bende ama du bakalımŞifa olsun
Nereye götürecek mezeleri pilavı hindiyiBugün ne yaptık yazayım
Sabah baş ağrısı ile uyandımsaat 8 de baktım eşim kalkmış aşağıya inmiş ben tekrar yattım uyudum
Sonra gitmiş simit almış kahvaltı hazırlamış geldi uyandıırdı
Kahvaltı yaptık sonra onlar oğlumla çimçit takmaya çıktılar bahçeye
Ben de pilav ve hindiyi pişirdim
Götüreceği mezeleri tabakları filan hazırladım
Eşim gitti
Mutfak topladım
İki katı süpürdüm
Yemek yedik sonra oğlumla
İki makine çamaşır yıkadım 3. Makineyi açacağım birazdan
Kediciklerimi beslemeye çıktım çok soğuk
Yuvanın yanına bir yuva daha koydum
Çünkü başka kediler de girip yatıyor benim kuzucuklarım dışarda kalıyor inşallah beraber yatarlar
Yok yok bizde de öyleKöfte bir tek bizim sülalede kutsal yemekmis desenize ahaha
Bende de aileden alışkanlık, hep bir kaç kilodan yoğurup difrize kaldıririm m çıkarıp çıkarıp yeriz
Tekneye canımNereye götürecek mezeleri pilavı hindiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?