- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.226
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #21.621
Ay ben de cerrah mıydı kitabın adı sanki tess in, onu okumuştumGrange duydum ama hiç okumadım, bi ara tess gerritsen tiryakisiydim, tüm kitaplarını almıştım. Beğendiklerini yazar mısın?
Beni de al yanına beraber izleyelimSelamlar herkese güzel hafta sonları
Dün akşam dışarıdaydık oradan kayınvalideme geçtik yatıya, anca eve dönüyoruz aramız çok uzak güya ikimiz de istanbulda yaşıyoruz
Hava nasıl berbat sabah resmen buz yağıyordu istanbulda
Tüm öğleden sonra yatıp dizi izlemek istiyorum taşacak bu deniz kızılcık şerbeti ve emily in Paris yeni sezon gelmis
İki gün kamp gibi yatıp dizi izleyesim var aşırı
Ahahah hatta şöyle yapalım bak ben küçükle oynayayım direkt sen dizi izleBeni de al yanına beraber izleyelim
Zira benim canavar durmuyor hiç bir şey yapmadım
Muzlu kuru üzümlü pankek yaptım büyük yemiyor üzüm yakışmamış
Aslında sevecek zaman olsa çok tatlı daAhahah hatta şöyle yapalım bak ben küçükle oynayayım direkt sen dizi izleçok güzel araba Lego filan oynarım idmanliyim
Kuru üzüm ağzıma sürmem ben de. Hiçbir şeyde yemem mümkün değil
Ahahah yerim kendi karakteri var şimdiden iste olsun özgüvenli olur ilerideAslında sevecek zaman olsa çok tatlı da
Bilerek inadına yapıyor tosba
Fazla özgür yay burcu
Ay ben bakarım kız, siz izleyin ne istiyorsanız. Kendime hamam ısmarladım sonunda, ohhh sefam olsun. Annem de sarma yapmış, ona geldim, yemek de hazırAhahah hatta şöyle yapalım bak ben küçükle oynayayım direkt sen dizi izleçok güzel araba Lego filan oynarım idmanliyim
Kuru üzüm ağzıma sürmem ben de. Hiçbir şeyde yemem mümkün değil
Of günün en keyifçisi seni seciyoruz oy çokluğuylaAy ben bakarım kız, siz izleyin ne istiyorsanız. Kendime hamam ısmarladım sonunda, ohhh sefam olsun. Annem de sarma yapmış, ona geldim, yemek de hazır
Allah razı olsun canım, yanında da köfte varOf günün en keyifçisi seni seciyoruz oy çokluğuylahamur gibi olmuşsundur bayılırım hamamdır spadır o tarz etkinliklere hamam üstü anne sarması yemek kaçıncı seviye yaaaaaa
İşte içinde bulunduğumuz fırsatları bilmiyoruz, bak sen söyleyince şöyle bi kendime geldim, maşallah analarımıza, Rabbim sağlık versin. Vefat edenlerin de mekanı cennet olsun inşallahOf günün en keyifçisi seni seciyoruz oy çokluğuylahamur gibi olmuşsundur bayılırım hamamdır spadır o tarz etkinliklere hamam üstü anne sarması yemek kaçıncı seviye yaaaaaa
Vallahi hep hatırda tutmak lazım iş işten geçince kıymete biniyor bazı şeyler sahip olduğumuz maddi manevi, sonra çok geç oluyorİşte içinde bulunduğumuz fırsatları bilmiyoruz, bak sen söyleyince şöyle bi kendime geldim, maşallah analarımıza, Rabbim sağlık versin. Vefat edenlerin de mekanı cennet olsun inşallahinsanın kendi ailesi gibi yok
Bunu okurken karnabahar köftesi kizartmam pekiAllah razı olsun canım, yanında da köfte var
Eline sağlık canımcım, köfte bilmez mi? İlginçççBunu okurken karnabahar köftesi kizartmam pekiannem köfte yapmayı bilmez bu arada
Evet yaa şükredecek o kadar çok şeyimiz varki, zihin işte, hep olmayanı hatırlatıyor bize .Vallahi hep hatırda tutmak lazım iş işten geçince kıymete biniyor bazı şeyler sahip olduğumuz maddi manevi, sonra çok geç oluyor
Sulu köfte yapar sadece onu bilirEline sağlık canımcım, köfte bilmez mi? İlginççç
Eskiler pek yapmıyorBunu okurken karnabahar köftesi kizartmam pekiannem köfte yapmayı bilmez bu arada
Sulu köfte yapar sadece onu bilir
Aaaa ay acaba yoreye göre mi degisiyor bu alışkanlık, bizde ananem babannem köfte asagi köfte yukarıdırEskiler pek yapmıyor
Anneannem de bilmezdi
Annem bilir ama çok çok nadirdir yaptığı
Ne güzel valla ben hiç annemin yaptığını bile hatırlamıyorumAaaa ay acaba yoreye göre mi degisiyor bu alışkanlık, bizde ananem babannem köfte asagi köfte yukarıdırhele çocukken ne zaman onlara gitsem ananem difrizinden çıkarır hemen kızartırdi, babaannemin de İzmir köftesi ve kuru köftesiyle büyüdük biz bütün kuzenler
Valla şaşırdım ben Türkiye’de herkesin köfte olayı var sanıyordum sayenizde aydınlandım heheheNe güzel valla ben hiç annemin yaptığını bile hatırlamıyorumküçükken bir iki yedim sanırım
Kıymayı kavurup yumurtalı yapar ya da karnıyarık yapar
Ben olursam içli köfte yapıp atıyorum annemin buzluğuna ama hiç köfte patates yapmaz
Ya da izmir köfte filan