Bulaşıkları boşaltıp yerleştirdim
Taşacak bu denizin son bölümünü bitirdim
Şimdi evi toplamaya geçtim
Evin işi bitince de küçüğü yatiririm inşallah bir an önce biter isim

Soguk yağışlı hava hiç benlik değil hiç sevmiyorum ya üşümeyi islanmayi direkt modumu etkiliyor melankoliye çok müsait
Çarşamba günü kar olmazsa arkadaşlar çağırdı yeni yıl için, birer tane yeniyil temalı çorap aldım şimdi onlara

Canım ufaklık büyüyene kadar bazı şeyleri görmeyeceksin, olduğu kadar. Nefes çalış, sakinlemeye çok faydası var, eskiden ben de çok takardım da, artık hiiiç umrum değil, sağlık önemli, stres ola ola bir süre sonra organlara vuruyor, Allah korusun.

Ben seviyorum ya, doğada olmayı, yağmurın etrafı misss gibi temizlemesini. Zaten kar yağmuyor malum. Yeniyıl temalı geçen ben de alcaktım da, vazgeçtim, boşa masraf etme dedim. Ekonomi topiğinin çok faydası oldu bu konuda bana. Lüzumsuz çok harcamam varmış. Ay küçüğü ayrı dert büyüğü ayrı dert, annemi getirdim demiştimya, kısır yapalım dağlara gidelim dedi durdı, tam da mahmurluk çöktü uzanıyordum, seslenmedim. Kıza dedi o da hastayım dedi. Toparlayıvermiş eşyalarını ben gidiyorum dedi, e kısır yapcaktım dedim, tebcereye de kıydum bulguru, oralı olmadı, ben de hiç seslenmedim, araba ile bırakırdım normalde, ama yoruyo yahuu, bebek gibi, bırakmadım vallahi bindin gitsin otobüse. Sürekli pışpış pışpışlayacağım, ben de insanım. Anne de olsa sınır koymak gerekiyo, yaşlı hasta diye üstüne düştükçe bi fazka naz ediyor. Neyseee işte, paylaşmak istedim.

Oyy dolmuşsun
Büyükler yaşlandıkça cocuksulasiyor malesef. Anneannemde babaannemde eskiden hiç rastlanmadığımız hassasiyetler kırılganlıklar gozlemliyorum son yıllarda. Bencilleşiyorlar malesef. Allah saglıklarını daim etsin tabiki ama geçinmek her yaşla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…