- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #21.701
Canım ufaklık büyüyene kadar bazı şeyleri görmeyeceksin, olduğu kadar. Nefes çalış, sakinlemeye çok faydası var, eskiden ben de çok takardım da, artık hiiiç umrum değil, sağlık önemli, stres ola ola bir süre sonra organlara vuruyor, Allah korusun.Oh afiyet olsun
Kendim yemiş gibi mutlu oldum
42 de kaldım dün
Bugün de evi temizliycem
İki kez oyuncak çekmecesine oyuncak doldurdum geri ters çevirdi
Şu an duvarı boyuyor
Allah bana sabır versin
Cinnet geçirmeden su evi bir temizleseydim
İnşallah gelen hortum uyar bide o uymazsa yandığım gündür
Pazar keyfi ne mesela
Ben seviyorum ya, doğada olmayı, yağmurın etrafı misss gibi temizlemesini. Zaten kar yağmuyor malum. Yeniyıl temalı geçen ben de alcaktım da, vazgeçtim, boşa masraf etme dedim. Ekonomi topiğinin çok faydası oldu bu konuda bana. Lüzumsuz çok harcamam varmış. Ay küçüğü ayrı dert büyüğü ayrı dert, annemi getirdim demiştimya, kısır yapalım dağlara gidelim dedi durdı, tam da mahmurluk çöktü uzanıyordum, seslenmedim. Kıza dedi o da hastayım dedi. Toparlayıvermiş eşyalarını ben gidiyorum dedi, e kısır yapcaktım dedim, tebcereye de kıydum bulguru, oralı olmadı, ben de hiç seslenmedim, araba ile bırakırdım normalde, ama yoruyo yahuu, bebek gibi, bırakmadım vallahi bindin gitsin otobüse. Sürekli pışpış pışpışlayacağım, ben de insanım. Anne de olsa sınır koymak gerekiyo, yaşlı hasta diye üstüne düştükçe bi fazka naz ediyor. Neyseee işte, paylaşmak istedim.Soguk yağışlı hava hiç benlik değil hiç sevmiyorum ya üşümeyi islanmayidirekt modumu etkiliyor melankoliye çok müsait
Çarşamba günü kar olmazsa arkadaşlar çağırdı yeni yıl için, birer tane yeniyil temalı çorap aldım şimdi onlara
Oyy dolmuşsunBen seviyorum ya, doğada olmayı, yağmurın etrafı misss gibi temizlemesini. Zaten kar yağmuyor malum. Yeniyıl temalı geçen ben de alcaktım da, vazgeçtim, boşa masraf etme dedim. Ekonomi topiğinin çok faydası oldu bu konuda bana. Lüzumsuz çok harcamam varmış. Ay küçüğü ayrı dert büyüğü ayrı dert, annemi getirdim demiştimya, kısır yapalım dağlara gidelim dedi durdı, tam da mahmurluk çöktü uzanıyordum, seslenmedim. Kıza dedi o da hastayım dedi. Toparlayıvermiş eşyalarını ben gidiyorum dedi, e kısır yapcaktım dedim, tebcereye de kıydum bulguru, oralı olmadı, ben de hiç seslenmedim, araba ile bırakırdım normalde, ama yoruyo yahuu, bebek gibi, bırakmadım vallahi bindin gitsin otobüse. Sürekli pışpış pışpışlayacağım, ben de insanım. Anne de olsa sınır koymak gerekiyo, yaşlı hasta diye üstüne düştükçe bi fazka naz ediyor. Neyseee işte, paylaşmak istedim.
Nereye gitmiştin ki? Ha ha ne çok fikir dönmüş, ben lavaşa kokoreç yaptım, ama umduğum gibi olmadı. Doydum elhamdülillah.Akşamüstü eve gelince kitap okurken sizmisim resmenkalktım çamaşır astım
Dünkü çorbadan var
Ama yanına bir şey lazım
Kanat vardı onu mu firinlasam dedim
Ona da üşendim
Mantar var sotelesem omlet kahvaltı gibi mi yapsak bilemedim
Çorbayı yarına bırakıp sadece makarna yoğurt mu yapsam diye de düşündüm
Tam terazi burcuyumsu an
Terapiye gittim ordan da biraz gezdik çıkmışkenNereye gitmiştin ki? Ha ha ne çok fikir dönmüş, ben lavaşa kokoreç yaptım, ama umduğum gibi olmadı. Doydum elhamdülillah.
Ay benim annemde ortanca abime eziyet eder hep 20 yıldır o bakıyor onun yanında kalıyor ama it muamelesi yapar hiç kıymet bilmezBen seviyorum ya, doğada olmayı, yağmurın etrafı misss gibi temizlemesini. Zaten kar yağmuyor malum. Yeniyıl temalı geçen ben de alcaktım da, vazgeçtim, boşa masraf etme dedim. Ekonomi topiğinin çok faydası oldu bu konuda bana. Lüzumsuz çok harcamam varmış. Ay küçüğü ayrı dert büyüğü ayrı dert, annemi getirdim demiştimya, kısır yapalım dağlara gidelim dedi durdı, tam da mahmurluk çöktü uzanıyordum, seslenmedim. Kıza dedi o da hastayım dedi. Toparlayıvermiş eşyalarını ben gidiyorum dedi, e kısır yapcaktım dedim, tebcereye de kıydum bulguru, oralı olmadı, ben de hiç seslenmedim, araba ile bırakırdım normalde, ama yoruyo yahuu, bebek gibi, bırakmadım vallahi bindin gitsin otobüse. Sürekli pışpış pışpışlayacağım, ben de insanım. Anne de olsa sınır koymak gerekiyo, yaşlı hasta diye üstüne düştükçe bi fazka naz ediyor. Neyseee işte, paylaşmak istedim.
Neye karar verdiğini merak etmiştim makarna olmuşAkşamüstü eve gelince kitap okurken sizmisim resmenkalktım çamaşır astım
Dünkü çorbadan var
Ama yanına bir şey lazım
Kanat vardı onu mu firinlasam dedim
Ona da üşendim
Mantar var sotelesem omlet kahvaltı gibi mi yapsak bilemedim
Çorbayı yarına bırakıp sadece makarna yoğurt mu yapsam diye de düşündüm
Tam terazi burcuyumsu an
Kokoreç nasıl yapıyorsunNereye gitmiştin ki? Ha ha ne çok fikir dönmüş, ben lavaşa kokoreç yaptım, ama umduğum gibi olmadı. Doydum elhamdülillah.
Kasaptan aldım, kuşbaşı doğradım baharat atıp pişirdim, kendi yağı bol zaten, iyice pişince lavaşa dürdüm yedim.Ay benim annemde ortanca abime eziyet eder hep 20 yıldır o bakıyor onun yanında kalıyor ama it muamelesi yapar hiç kıymet bilmez
Neye karar verdiğini merak etmiştim makarna olmuş
Kokoreç nasıl yapıyorsun
Pazar günü nasıl oluyor ki, sana özel miTerapiye gittim ordan da biraz gezdik çıkmışkendona dona sjdjdj
Alakasizca mantarlı kremalı makarna pisiriyorum şu an
Of kokoreçe bayılırım
Bayadir yemedim sen deyince dank etti
Hm bende normal yediğimiz kokoreç sandımKasaptan aldım, kuşbaşı doğradım baharat atıp pişirdim, kendi yağı bol zaten, iyice pişince lavaşa dürdüm yedim.
Neden yemiyorsun?Pazar günü nasıl oluyor ki, sana özel mi
Eline sağlık canım, benim kızlar yapar onu, ama tek dayanabildiğim makarna sanırım, yemeyeli 1.5 yıl olmuştur.
Kokoreç çok güzel oluyor yaaa, ben de severim
Ya evet öyle gibi olduPazar günü nasıl oluyor ki, sana özel mi
Eline sağlık canım, benim kızlar yapar onu, ama tek dayanabildiğim makarna sanırım, yemeyeli 1.5 yıl olmuştur.
Kokoreç çok güzel oluyor yaaa, ben de severim
ErgenSelam
Daha yeni oturuyorum kahvaltıdan beri
Ama iyi oldu
Kafamdaki basit sekmeleri kapattım.
Evi toplafdim çok uzun sürdü çok dağılmıştı
Oyuncakları banyo ile koridorun arasında ekstra bir koridor var oraya koydum.Kapisini da kilitledim oğlum artık her daim dokemeyecek.
Diger oyuncak sepetine ellemedim.Buyuk boy oyuncaklar onun içinde istediği zaman ulaşıp oynayabilir onun yeri aynı kaldi
Yeni süpürge başlığı uyumlu fakat tam istediğim gibi yere yapismiyor.Bastirinca çekiyor ama bilemedim.Elini dokununca da iyi.
Neyse evi de supurdum zar zor oğlan bugün az eziyet etti supururken 5 dk da bir kapatır çünkü normalde.
Eniştem aradı arkadaşı vefat etmis buralı cenazeye gelecekmiş.Tabi tembel ablam yataktan kalkıp giyinmeye usendigi için yegenimle geldiler.Hemen tavuk başladım.Suyuna pilav yaptım.Yemek yemişler.Artik kahve kuruyemiş pankek atıştırdik.Derken Çay demledim biraz tavuk yediler çay içtik kar bastırınca gidelim dediler.
Onlar gidince kalan işlerimi hallettim
İki makine çamaşır yıkadım astım.
Bulaşık makinesini tekrar çalıştırdim.
Arabanin her yeri kardi onu temizledim.Ustunun her yerini güzelce örttüm.
Dunden karnabahar köftesi kalmıştı onu yedim . Bebeği öğlen uyutmaya fırsatım olmadı geç yatırdim.İnsallah sabaha kadar güzelce uyur.Az önce bir bizirdandi.
Şu an hedefim evi istediğim kıvama getirdim.
Bunu korumak.
Dağilinca anında toplamak.
Hep düzenli tutmak.
Bugün aşırı bol su tükettim
WC den cikamadim resmen .
Habire koşarak yetistim.
Aslında suyu fazla içtiğim için açlık da hissetmedim fazla.
Büyük canavar dün gece telefonu tableti vermesi sabaha kadar oynamış 2 saat uyumus.Kurstan geldi direk yattı sanırım odasına çekildi kapıyı kitledi.Ac değilmiş yemek de yemedi.Hatta eniştem yegenimle bile vakit geçirmedi tosba.
Gluten diyeNeden yemiyorsun?
Ben bayılmıyorumYa evet öyle gibi oldudün son anda işi çıkmış açamayacağım kliniği ama yarın gelmek isterseniz beklerim deyince tamam dedim
Ay makarnaya kim bayılmaz di mi her türlüsü şahane bir şey keşke İtalyan olsaydık djfjfjf
Kokoreçi en çok gece yemeyi severim böyle sokakta oturup büfede
Küçük onun odasını kitaplarını dağıtıyor diye dışardan kitliyoruz.Oyyy @sudem34 okyrken ben yoruldum, ne çok iş hallettin maşallahenişte de sürpriz olmuş, neyse halletmişsin. Odanın kapısını kitlemek nedir kız sonra açıyor mu? Çok enteresan, sabaha kadar da oynamış