- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.212
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.121
Aaa ise bakgünaydın canım, sabah ben işe gittim, 9,30 gibi elektrikler bi gitti, ortalık buz kesiyor zaten, 11 e kadar durdum, baktım geleceği yok, aradım tedaşı 16 ya kadar çalışma sürebilirmiş, çıktım geldim ben de, evden çalışcam.
yok ya dondum zaten, çok soğuk olyor işyeri?Aaa ise bakiyi yapmışsın hasta olursun valla soğukta çalışılır mı
He ya üşendim içim almadı böyle keyfim de pek yok gibi. Bir de heryerim tutulmuş filan kalktım sabah. Kimseye faydam olmaz bugünSen ne yaptın, vazmı geçtin, komşuya gitmekten?
amanın hasta olma da, boşver. Dinlen evinde güzelce.He ya üşendim içim almadı böyle keyfim de pek yok gibi. Bir de heryerim tutulmuş filan kalktım sabah. Kimseye faydam olmaz bugün
Tam öyle planlıyordum ki annem gelip alayım seni bunaldım azıcık yüncü ye gidelim ip alalım çay kahve içelim dediamanın hasta olma da, boşver. Dinlen evinde güzelce.
Kırıldı anlamında yazmış3 bardak gitti derken, anlamadım?
ayyy diyetten bahsederken, o derece yemeye odaklanmışım ki, 3 bardak bişey yedi-içti sandım, anlamamışımKırıldı anlamında yazmış
İkisini oğlan oynarken düşürdü kırdı3 bardak gitti derken, anlamadım?
Benim ıspanak acı çıktı ya ben mi baharatini fazla koydum kendi mi acı bilmiyorumben de sabah ıspanak yıkayıp doğrayıp işe götürmüştüm, elektrik gidince geri getirdim, ıspanaklı bişeyler yapacağım akşama, yemeği ya da yoğrtlaması olabilir. Sabah 2 yumurta kırdım yedim, dünden de az haşhaşlı tavada katmer gibi bişey yapmıştım küçük 1 tane de ondan yedim, az önce de 1 içli köfte ısıttım yedim. ÇAy içeçeğim.
ıspanak acı oluyor muydu ki? hiç hatırlamıyom acı ıspanaki belki acısını fazla koymuşsundur. ben akşama pişireceğim de, geçen hafta da pişirmiştim, acısı yoktu yani. Marulda acı çıkar bilirim de, ıspanak denk gelmedi hiç.İkisini oğlan oynarken düşürdü kırdı
Birini de lavabonun içinde bulaştığını alırken ben kirmisim
Benim ıspanak acı çıktı ya ben mi baharatini fazla koydum kendi mi acı bilmiyorum
Halbuki aynı ispanaktan pasta da yapmıştım daha önce
Kocam sagolsun asla asmamış kısmında gülmekten yıkıldımGeldim çamaşır astım oyl gariban gibi kalmışlar makinenin içinde kocam sagolsun asla asmamış
Acil ıspanağı pişirmem lazım
@sudem34 bugün tekrar tartıldım sabah, 62.15 geldim buraya da yazayım beni arada yoklayın noldu veriyor musun kilo diye
Bu telefonda app indirdiğin tartılar var ya ondan var bizde, sözde sana su yağ kas oranını söylüyor diyetisyendeki tartılar gibi. ASIRI YAGLI CIKTIM
porsiyon küçültmek artık farz oldu
İlk hedef duz 60 olmak
Verebilirsem ordan devam ederim 55 e dogru
Uygulama da ideal kilomu 56.4 verdi
54/55 daha iyi hissediyorum kendimi gerçekten de
İşin kötü ve zor yani haftasonu biz hep sapitik besleniriz
Bu haftasonu irade gösterirsem devamı gelir
Duymadım kulaklık vardı toplantıdaydım diyo şimdi hesap sordum ahahahKocam sagolsun asla asmamış kısmında gülmekten yıkıldım
Valla benımki olsaydı kulaklık olmasa bile duymazdi, işine gelmesin yeter kiDuymadım kulaklık vardı toplantıdaydım diyo şimdi hesap sordum ahahah
makine yangın var gibi ötüyor halbuki bitince belli periyotlarla
Giderken makinede çamaşır var asar mısın dememişim HATA SANIRIM BENDE
Keşke ben de duymasamValla benımki olsaydı kulaklık olmasa bile duymazdi, işine gelmesin yeter ki