- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.212
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.201
İşte ama artık bu kilolara inemem benceVav
Taş gibisin maşallah
Gayet yakışmış yahu
Boyun kaçtı
Tuncokburcu yu takip ediyor musun o kız mesela aşırı zayıf ya
Ama sana yakışmış ben beğendim
Senin için iyi benceİşte ama artık bu kilolara inemem bencemazi oldu bacım
Çeneme vurur ben eskiden söyle zayıftım böyle fittim diye
En komiği ben bu halime bayılırdım kocam çocuk gibi minicik kaldın azıcık kilo al derdi
BU BENİ MANİPÜLE Mİ ETMİŞ YA ACABA AHDJDJ
Yok ama böyle tvde filan ünlüler çıkar ben başlarım ay incecik ne güzel diye bu hemen söylenir ne o öyle o kadar zayıflık kimseye yakışmıyor filan fjfjg
Dolgun seviyor ciddi ciddi tovbeeeee
Ay keşke hemen olsakSenin için iyi bence
Ben evlendigimde 68 kiloydum
5 hamilelik geçti üstümden
Benim çakal hala 68 ol diye zorbaliyor
Manyak git işine
18 sene geçmiş
Öyle de hemen zaten 68 olunuyor
Gece bende çok peynir yerim ama ekmek yememGünaydın
Dün gece ansızın peynir ekmek yedim gece gece
Ben adam olmam gibi ahdjdjd
Tum gun cok iyi dayanmıştım gecenin 01.30 unda ne oldu da aniden buzdolabıyla hemhal olduk bilemedim
Eşim de paçanga böreği talebinde bulundu yarın içinYoruldum
Yeni oturucam
Bulaşık makinesini çalışırdim
Sigara böreği sardım peynirli .
Muzlu hindistan cevizli çikolatalı kakaolu pankek yaptım .
Çocuğu sallıyorum.
Uyuyunca kahve icicem
Ya ben peynır ekmek yapınca içine bı de acı pul biber doldurmaya bayılıyorumGünaydın
Dün gece ansızın peynir ekmek yedim gece gece
Ben adam olmam gibi ahdjdjd
Tum gun cok iyi dayanmıştım gecenin 01.30 unda ne oldu da aniden buzdolabıyla hemhal olduk bilemedim
Avcı böreği de deneeeeEşim de paçanga böreği talebinde bulundu yarın içinbugün yufka alayım gidip bak iyi hatırlattın sigara böreği diyerek shdjf
Ben de içine azıcık Antep salçası sürüyorum shdjfjfjYa ben peynır ekmek yapınca içine bı de acı pul biber doldurmaya bayılıyorum
Ay onu anacım pek yapardı eskidenAvcı böreği de deneeee
Keşke dün güne giyseydinAy onu anacım pek yapardı eskidenof dun diyet miyet dedim su an pacanga avcı böreği diyorum ajdjdjdj
Benden adam olmazzz
Büyük benim çok sever pacanga bende çok severim içine biber domates koyuyor musunEşim de paçanga böreği talebinde bulundu yarın içinbugün yufka alayım gidip bak iyi hatırlattın sigara böreği diyerek shdjf
Aynen biber domates bol kaşar pastırmaBüyük benim çok sever pacanga bende çok severim içine biber domates koyuyor musun
Sen nasıl yapıyorsun
Yukarıdan tabak da gelmedi gundekiler silip süpürdü sanırım teyzenin mamalarıKeşke dün güne giyseydin
Can boğazdan gelir kaç kilosun canimcimAy onu anacım pek yapardı eskidenof dun diyet miyet dedim su an pacanga avcı böreği diyorum ajdjdjdj
Benden adam olmazzz
62.15 geldim en sonCan boğazdan gelir kaç kilosun canimcim