- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.212
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.241
SarahZayıf olan kimdi
Kııız burda bi manken var amaEki Görüntüle 3692208 Evlendiğim yaz balayından bu fotoğrafım48 ile evlenmiştim, burada 49 /50 gibiyim. Totomdaki şort 34 bedendi ve beli hafif bol gelirdi
Evlilik beni çok bozdu
Sezen Aksu dan eskidendiiiiii çok eskiden şarkısını yolluyorum sanaKııız burda bi manken var ama
Yok kız ben sağlıklı falan beslendiğim yok, saldım ipin ucunu, bugün çarşıda tavuk dürüm, evde de waffle yapıp yedim boyum da 152 cm 67-68 olmuşumdur, bildiğin şişkoyum. Ama ruh sağlığım yerinde olsun da, kiloya çok da takılmıyorum, verim yine inşallah.Sarah
Bu hain bebe de zayıf ve uzun çıktı
Sen zaten hep sağlıklı besleniyorsun
Ben yine boş boş diyete giricem diyip yedim bugün de ajdjfjf
Kesinlikle körlük aşırı akıcı hemen biterEki Görüntüle 3692441
Sırada bunlar var, hangisini okuyabilirsem okuyacağım. Körlük daha önce de almıştım, yarım kaldıydı, belki onu bitiririm.
Pekfood mantım geliyyySarah
Bu hain bebe de zayıf ve uzun çıktı
Sen zaten hep sağlıklı besleniyorsun
Ben yine boş boş diyete giricem diyip yedim bugün de ajdjfjf
Hımm, ben de tülay kök olmasa içimizdeki şeytanı okuyamazdım, bi ara sıkıcı gibiydi, sonra aktı gitti, ara ara sıkıyor ama yine de. Çok da keyifli diyemiyeceğim.Savaşciyi kaç kez başlayıp bıraktım bir türlü bitiremedim kötu olduğundan değil ben hep başladım kaldı öyle
Ama körlük peynir ekmek gibi gidiyor
Nerden almıştın? Dene bakalım, beğenirsen ben de alırım belki.Pekfood mantım geliyyypazartesi pisiririm
Bu hafta okudum okudum yoksa daha okuyamamHımm, ben de tülay kök olmasa içimizdeki şeytanı okuyamazdım, bi ara sıkıcı gibiydi, sonra aktı gitti, ara ara sıkıyor ama yine de. Çok da keyifli diyemiyeceğim.
Aynen, süresi mi doluyor? Benim 25 inde vercem.Bu hafta okudum okudum yoksa daha okuyamam
Simluna önerdi. Migrostan aldikNerden almıştın? Dene bakalım, beğenirsen ben de alırım belki.
İki tane boyunca kızın varYok kız ben sağlıklı falan beslendiğim yok, saldım ipin ucunu, bugün çarşıda tavuk dürüm, evde de waffle yapıp yedim boyum da 152 cm 67-68 olmuşumdur, bildiğin şişkoyum. Ama ruh sağlığım yerinde olsun da, kiloya çok da takılmıyorum, verim yine inşallah.
Korluk harikaEki Görüntüle 3692441
Sırada bunlar var, hangisini okuyabilirsem okuyacağım. Körlük daha önce de almıştım, yarım kaldıydı, belki onu bitiririm.
Of sosyete pazari gezmeye bayılırımAnnemle sosyete pazarı var. Oraya gittik, kızlara iç çamaşır, kendime eşofman altı aldım, tavuk döner yedik, annemde kahve içtim, evin yanında da semt pazarı vardı, ordan da yemeklik sebze meyve ve peynir aldım geldim. Şimdi sizi okuyorum, kitabım da az kaldı, 200 lü sayfalardayım. Belki bu akşam biter.
Yok balım kargo siparişim gelecekAynen, süresi mi doluyor? Benim 25 inde vercem.
Haber edermNerden almıştın? Dene bakalım, beğenirsen ben de alırım belki.
Ay çok güzel bence oSavaşciyi kaç kez başlayıp bıraktım bir türlü bitiremedim kötu olduğundan değil ben hep başladım kaldı öyle
Ama körlük peynir ekmek gibi gidiyor