Kız benim ooo
Eski yorumlarıma belki denk gelirsin

ozel doktordan cıkıp devlet ve şehir hastanelerinde ki doktorlarada randevu aliyodum

Yikandim paklandım sacimi yaptım
Erişte pişirdim
Sofraya oturmayı bekliyorum
Tüm makineler bitti onları yerleştirmesi var bir fasıl daha
İki kişiden cikan çamaşır bulaşığa hayret etmeye devam edicem

Karnıyarık pilav çorbalı bı gun.
Yeter da amaanarkadas Nişani iptal etmiş ayrılmışlar
Neden acaba, dedikodu arayışındayım Taze dıye sorulmuyorr da neden diye
Muhtemelen uc gun meraktan uyuyamam

Ay ben de alternatif tıbba o kadar mesafeliyim ki işte korkarım öyle şeylerden biraz
Alternatif tıbba inanıyorum ben, hani vücuda kimyasal değil doğal tedavi uygulanıyorya, ozon tedavisi aldım mesela, çok iyi geldi. Aromaterapi var, hacamat, sülük gibi riskli şeylerde tehlike var tabii. Güvenilir yer olması lazım.

Kız benim ooo

ozel doktordan cıkıp devlet ve şehir hastanelerinde ki doktorlarada randevu aliyodum
Hadi yaaa aramızda manyak olmayan yok o zaman, ama bence haklıyız ki. Güvenmek mesele bu devirde doktor da olsa.

Ya hiç deneyip de şifa görmüşlüğüm olmadığından sanırım benim biraz önyargım var. Ama tabi bu kadar faydalanan insanları duydukça da merakım artıyor hele o sülük Allahım yazarken bile içim kalkıyor kız

Ay ne değişik şeyler ya
Burada da çok görüyorum yazanları ama çevremde kimse yok yaptiran, hiç deneme cesareti gösteremedim o yüzden bence
Şifa olsun canım insallah
Benimde ilk defa oldu cevremde arkadaşım yaptirdi geçen sene bende eskiden karşıydım bir deniycem ilk kez
Ablama sordum sürekli yaptırıyormus o mesela
Ben de bi kere yaptırdım, ama bayılacak gibi oldum, korkuma daha da yaptırmadım. İşini bilen güvenilir bulsam, senede 1 yaptırmak isterim ama.
Neden öyle oldun?
Bir gün önce normal dus almak zorunda mıyız
Ben şimdi yarın akşam yaptıricam şimdi et peynir yemeyi bıraktım
Burası tr canım en doğrusu
İşini iyi yapsa herkes öyle olamayacak ama mecburuz.
Benim kızın ölümünde doktorun payı büyük adi pislik hamileyken doğum esnasında çok hatasi eksiği var sürtüğün Allah bin belasını versin
Kız benim ooo

En iyisi bende öyleyim
Dua gebelikte kaç hastane gezdim kaç doktora danistim
Karnıyarık pilav çorbalı bı gun.
Yeter da amaanarkadas Nişani iptal etmiş ayrılmışlar
Neden acaba, dedikodu arayışındayım Taze dıye sorulmuyorr da neden diye
Muhtemelen uc gun meraktan uyuyamam
Karnıyarık aşırı severim afiyet olsun
Yazık olmuş bir yandan da iyi olmuş şimdiden gorup gerçekleri atmislar
Ozondan çok şifa bulan tanıdık var ozon artı glutensiz beslenme iki öğün
Egzama
Miyalji vs
Hadi yaaa aramızda manyak olmayan yok o zaman, ama bence haklıyız ki. Güvenmek mesele bu devirde doktor da olsa.
Aynen

Ay ben sulugu kabullenemiyorum ya
Alerjikte bsey
Ya anaflaktik şoka fılan soksa

Boyun duzlesmesi, sırt bel ağrısı, sürekli o da başıma vuruyor işte. Başımda ağrıyıp duruyor
Bak ne güzel fayda görmüşsün
Yazdığın şeyler eşimde var benim fitik da başladı boynunda ekrana bakmaktan senelerdir
Bir söylesem de araştırsa belki iyi gelir hacamat
Migreni de var onun çünkü

Bak ne güzel fayda görmüşsün
Yazdığın şeyler eşimde var benim fitik da başladı boynunda ekrana bakmaktan senelerdir
Bir söylesem de araştırsa belki iyi gelir hacamat
Migreni de var onun çünkü
Boyun duzlesmesi iyileşmiyor tabi ama yaptırdığımda dokuz ay rahatım.
Ay boynum ağrıyor demem, yoruldum tezgahta bulaşık yıkarken fılan demem hıc.

Ben bu yıl hiç yaptıramadım o yüzden dökülüyorum

Benim de çok is yaptığımda çok ekrana baktığımda ve çok örgü ördugumde aşırı ağrıyor
Ama mr a giremiyorum panik atağım yüzünden kesin o tarz düzleşme fitik bisey var bazen basımı da döndürüyor çünkü
Ben bunu bir araştırayim
Yeni yılda biraz kendime bakmak istiyorum

`