En çok kendimizi ihmal ediyoruz demi

Neden olduğunu bilmiyorum, ama midem bulandı önce fıldır fıldır başım döndü, çok korktum. Bitince hatta uzandım epey, belki panik atak olmuştur. Kadın çok evham yaptın gibi bişey dedi de, bence o da korkmuştur.

Malesef ya hic de boyle biri değildim geçen gün aynada resmen kendimi böyle yaslanmış filan gibi hissettim
Aman ablacım ne ettin sen, dur şurda tazecik çıtırsın sen daha. Ben kendime 18 yaşından gün aldım diyorum, öküz ex koca yaşlandık diye dolandıkça ortalıkta, etkilenmemek adına hep öyle derdim. Adam boş mezar bulsa girecekti, o derece boş beleş yaşıyordu. Bir de sürekli enerji ver bana derdi aman anmasam iyi de işte kurtuldum çok şükür. Söz büyüdür sen de şaka da olsa kendine öyle söylemlerde bulunma.

Ruhum yaslandı ruhum
Ya yanındaki insanın öyle bir enerjide olması çok düşürüyordur insanı eminim ki
Kimileri doğduğuna pişman gerçekten hiç sevmem öyle insan hevessiz mutsuz doğduk yaşayalım madem modundaki
Ya ne biliyim aynada bakarken öyle kendime üzüldüm o an

O en kötü şey zaten, ruhun genç olacak ki, vücut da uyum sağladın. Bak benim birsürü hayallerim var, herşeye rağmen. O kadar yeni yıl atölyesi yaptık, boşa mı? Hedeflerden biri 15 kitaptı, kaldı 14 kitap. Diğerleri de sıra sıra gerçekleşir inşallah. Sen de hedef-hayal çalışması yap, çok önemli gerçekten. Bi amacı olunca insanın, hayata bağlıyor insanı.

Evet ya hep bir şeye tutunmak lazım gerçekten de. Bos kalan zihin zaten hemen oyun oynamak için aportta bekliyor, hiç bulandırmamak lazım hep meşgul kalmak lazım hayatta

Evet ya hep bir şeye tutunmak lazım gerçekten de. Bos kalan zihin zaten hemen oyun oynamak için aportta bekliyor, hiç bulandırmamak lazım hep meşgul kalmak lazım hayatta
Kesinlikle, bak 2 aylık işe gidemediğim dönemde bile bana en iyi gelen şey çalışmaktı. Evden çalıştım, iyiki işi bırakmamışım diyorum.

Bende kaynanayi görünce panik atak oluyorum

@ftemiz @simlumina yarın Pekfood günü
Hadi bismillah yanına ne çorbası yapsam ki
Hergun corba cilesi
Mantiyi ben tek yerim çatlayana kadar sjdjjf kaç tabak gerekiyorsa sjdjf
Simdi sosunda yogurt yag salça sos vs olacağı için mantinin, domates tarhana yayla filan olmaz, bence kremalı bir çorba da olmaz, tavuklu etli de olmaz ahdjdjdjd
Çorba elendi bacım sen sonrasına zeytinyağlı yap
Hoş ezogelin olur mu acaba düşündüm de bak

`