- Emoji Skoru
- 15.298
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.321
Allah şifa versin, bende de var maalesef. Son zamanlarda başağrısı kronikleşti sankiBoyun duzlesmesi, sırt bel ağrısı, süreklio da başıma vuruyor işte. Başımda ağrıyıp duruyor
Bak yeğenim karaciğer enzim yüksekliği için yaptıracakAllah şifa versin, bende de var maalesef. Son zamanlarda başağrısı kronikleşti sanki
İbodan sonra iyi yapmışsınEvet canım, yazdan kalma bı gunden
İbodan sonra iyi yapmışsın
En çok kendimizi ihmal ediyoruz demiBenim de çok is yaptığımda çok ekrana baktığımda ve çok örgü ördugumde aşırı ağrıyor
Ama mr a giremiyorum panik atağım yüzündenkesin o tarz düzleşme fitik bisey var bazen basımı da döndürüyor çünkü
Ben bunu bir araştırayim
Yeni yılda biraz kendime bakmak istiyorum
Malesef ya hic de boyle biri değildim geçen gün aynada resmen kendimi böyle yaslanmış filan gibi hissettimEn çok kendimizi ihmal ediyoruz demi
Anladım canım Allah şifa versin, benim 1 yıl olmadı, dolunca bi daha araştırırım.Bak yeğenim karaciğer enzim yüksekliği için yaptıracak
Neden olduğunu bilmiyorum, ama midem bulandı önce fıldır fıldır başım döndü, çok korktum. Bitince hatta uzandım epey, belki panik atak olmuştur. Kadın çok evham yaptın gibi bişey dedi de, bence o da korkmuştur.Benimde ilk defa oldu cevremde arkadaşım yaptirdi geçen sene bende eskiden karşıydım bir deniycem ilk kez
Ablama sordum sürekli yaptırıyormus o mesela
Neden öyle oldun?
Bir gün önce normal dus almak zorunda mıyız
Ben şimdi yarın akşam yaptıricam şimdi et peynir yemeyi bıraktım
Burası tr canım en doğrusu
İşini iyi yapsa herkes öyle olamayacak ama mecburuz.
Benim kızın ölümünde doktorun payı büyük adi pislik hamileyken doğum esnasında çok hatasi eksiği var sürtüğün Allah bin belasını versin
En iyisi bende öyleyim
Dua gebelikte kaç hastane gezdim kaç doktora danistim
Karnıyarık aşırı severim afiyet olsun
Yazık olmuş bir yandan da iyi olmuş şimdiden gorup gerçekleri atmislar
Ozondan çok şifa bulan tanıdık var ozon artı glutensiz beslenme iki öğün
Egzama
Miyalji vs
Aynen
Aman ablacım ne ettin sen, dur şurda tazecik çıtırsın sen daha. Ben kendime 18 yaşından gün aldım diyorum, öküz ex koca yaşlandık diye dolandıkça ortalıkta, etkilenmemek adına hep öyle derdim. Adam boş mezar bulsa girecekti, o derece boş beleş yaşıyordu. Bir de sürekli enerji ver bana derdiMalesef ya hic de boyle biri değildim geçen gün aynada resmen kendimi böyle yaslanmış filan gibi hissettim
Ruhum yaslandı ruhumAman ablacım ne ettin sen, dur şurda tazecik çıtırsın sen daha. Ben kendime 18 yaşından gün aldım diyorum, öküz ex koca yaşlandık diye dolandıkça ortalıkta, etkilenmemek adına hep öyle derdim. Adam boş mezar bulsa girecekti, o derece boş beleş yaşıyordu. Bir de sürekli enerji ver bana derdiaman anmasam iyi de işte kurtuldum çok şükür. Söz büyüdür sen de şaka da olsa kendine öyle söylemlerde bulunma.
O en kötü şey zaten, ruhun genç olacak ki, vücut da uyum sağladın. Bak benim birsürü hayallerim var, herşeye rağmen. O kadar yeni yıl atölyesi yaptık, boşa mı? Hedeflerden biri 15 kitaptı, kaldı 14 kitap. Diğerleri de sıra sıra gerçekleşir inşallah. Sen de hedef-hayal çalışması yap, çok önemli gerçekten. Bi amacı olunca insanın, hayata bağlıyor insanı.Ruhum yaslandı ruhum
Ya yanındaki insanın öyle bir enerjide olması çok düşürüyordur insanı eminim ki
Kimileri doğduğuna pişman gerçekten hiç sevmem öyle insan hevessiz mutsuz doğduk yaşayalım madem modundaki
Ya ne biliyim aynada bakarken öyle kendime üzüldüm o an
Evet ya hep bir şeye tutunmak lazım gerçekten de. Bos kalan zihin zaten hemen oyun oynamak için aportta bekliyor, hiç bulandırmamak lazım hep meşgul kalmak lazım hayattaO en kötü şey zaten, ruhun genç olacak ki, vücut da uyum sağladın. Bak benim birsürü hayallerim var, herşeye rağmen. O kadar yeni yıl atölyesi yaptık, boşa mı? Hedeflerden biri 15 kitaptı, kaldı 14 kitap. Diğerleri de sıra sıra gerçekleşir inşallah. Sen de hedef-hayal çalışması yap, çok önemli gerçekten. Bi amacı olunca insanın, hayata bağlıyor insanı.
Kesinlikle, bak 2 aylık işe gidemediğim dönemde bile bana en iyi gelen şey çalışmaktı. Evden çalıştım, iyiki işi bırakmamışım diyorum.Evet ya hep bir şeye tutunmak lazım gerçekten de. Bos kalan zihin zaten hemen oyun oynamak için aportta bekliyor, hiç bulandırmamak lazım hep meşgul kalmak lazım hayatta
Bende kaynanayi görünce panik atak oluyorumNeden olduğunu bilmiyorum, ama midem bulandı önce fıldır fıldır başım döndü, çok korktum. Bitince hatta uzandım epey, belki panik atak olmuştur. Kadın çok evham yaptın gibi bişey dedi de, bence o da korkmuştur.
Aaa süper beğendin miKörlüğe başladım 42. Sayfadayım, bu haftasonuna biter inşallah.
Mantiyi ben tek yerim@ftemiz @simlumina yarın Pekfood günü
Hadi bismillahyanına ne çorbası yapsam ki
Hergun corba cilesi