- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.207
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.681
Izgara kanatBugün ne yaptım
Sabah kahvaltı yaptım eşim erken uyanıp bahçeyle uğraşmış
Ben kediciklerimin yuvasına baktım biraz ıslanmış ama çok değildi
Mecbur kapıyı az aralıklı bırakıyorum üşüyen başka kedi sığınsın acıkan gelip mama yesin diye
Kapıyı tam kapatsam bir sorun olmayacak ama kıyamıyorum da başka kedilere
Eşim yine simit almış vallahi tombik olacağım simit yemekten
Sonra o tekneye gitti geldi gelirken de sevdiğim tatlıyı almış
Şimdi tatlı kahve yapacağım
Akşam ızgara kanat pilav ve çiğ köfte var menüde
Sefan olsun benceeeOf pertim çok yoruldum yine
Çamaşır asicam
Bulaşığı kaldiricam
Sonra da yıkanıp koltuğa fırlatıcam kendimi
Ne o haftasonu
Hep cefa anam sefa kim djfjfj tanimiyomSefan olsun benceee
Kapıda kar var ayak bileğimde ama kar tatili yok.Kar kar diye sisirdiler milleti okulları tatil ettiler burada sapır supur yağmur halaazıcık kar görseydik iyiydi
Of çok haklısın resmen bir haftadır ise gitme mücadelesi veriyorsun her sabahKapıda kar var ayak bileğimde ama kar tatili yok.
En kısa sürede tayin istiycem rezillik çocuktan dolayı mental sağlığım gidiyor sabrım tükendi evde durmaya ama soğuk hastalık can güvenliği için tatil olması gerekir.
Yok balım kar durdu yazı geldi kaymakamlıktan tatil yok diyeOf çok haklısın resmen bir haftadır ise gitme mücadelesi veriyorsun her sabah
Sabaha tatil yapsalar keşke daha geç olmadan
Afiyet olsun ne vardi kahvaltıda ?Kahvaltımı yaptım, çayımı demledim, artık işlere bakabilirim.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Antalya kışın çok güzel olur da yazın sıcağı çekilmez sanki balım yaGünaydın,
@sudem34 Allah yardımcın olsun, gel Antalya ya tayin iste kız, kar-buz yok, miss gibi rahat edersin. Bebişi de anneme koyarız, sen sağ, o selamet
Şaka bir yana gerçekten tek başına mücadele veriyorsun, baba olacak nerde bu kadar uğraşın arasında?
kahvaltıda kıymalı közlenmş soğan biberli yumruta, üstüne tel peynir koydum, yanına salata, geçen cumadan kalmıştı dolapta, hiç yağ-tuz koymadım, onu getirdim, salatanın çoğu kaldı, bir de zeytin.Afiyet olsun ne vardi kahvaltıda ?
Çocuklarla bahçede kar topu savaşı vereceğizo kadar eziyeti çekiyoruz bari tadını da çıkaralım ama eldiven getirmedim akıllı gibi biraz elim donacak o kadar .
Evet haklısın yazın sıcak ama, bilemedim yani, artısı eksisi senin için hangisi daha kolaysa artık dediğin gibi eğitim de önemli, burda bikaç yüksek puanlı lise haricinde, devlet okulları bitik maalesef, benim kız imam hatipte idi, o kadar kötüydü ki eğtim, özele aldırdım 2.sene, iyiki aldırmışım yani. Büyük imam hatipten mezun, kocaeli işletmeyi kazanabildi, ufak burdur maküde bilg.mühendisilği okuyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun.Antalya kışın çok güzel olur da yazın sıcağı çekilmez sanki balım ya
Zaten hizmet puanım anca köylerine filan düşer büyük ihtimalle
Ama neden olmasın tayin zamani bakayım bir
Büyüğün lisesi bakalım hangi şehirde olacak bir de o var
Küçük yine daha kreş anasınıfı yaşı da
Büyüğe göre mi şekil veririz küçüğe göre
ohhh misss, tadını çıkarın tabii, o kadar eziyete. Biz ancak kayak merkezi var, merkeze 1 saat uzaklıkta, oraya gidersek kar görebiliriz, oraya da daha yağdı mı bilmiyorum. Yürüyüş turlaru düzenliyorlar burda, kar yürüyüşü, ama ona da özel ekipman lazım, alışveriş yapmak gerekli, merak da ediyorum aslında, nasıl olur diye ama? bakalım bi coşarsam gider alır, katılırım. Bir de işte üşütüp hasta olur muyum korkusu var?Afiyet olsun ne vardi kahvaltıda ?
Çocuklarla bahçede kar topu savaşı vereceğizo kadar eziyeti çekiyoruz bari tadını da çıkaralım ama eldiven getirmedim akıllı gibi biraz elim donacak o kadar .