Yazık bakıcınin 4 çocuğu var o benden bin kat yoğun
Bir de hamarat yemek siparişi alıyor
Tatilde de memleketine gidecek bir de benim çocuk onun çocuklara rahat vermiyor tatil günleri bırakmam daha zor
öğrenci abla falan bulsan, saatlik gelip baksalar, sana da fena olmaz sanki ama.

Üç gündür başım ağrıyarak uyanıyorum ya soğuklardan mı nedir anlamadım başka bir belirti de yok hani canımı sıktı bu ağrı. Gun içinde artıp azalıyor yok oluyor filan anlam veremedim hiç keyifsizim resmen yani şu sebeple. Aksama yemek de yok, kalçalı but almıştım düdüklüde onları haşlarım yanına da artık erişte kuskus türevi bir şey yaparım, suyundan da çorba yapayım madem. Ama hiç de halim yok resmen tüm gün yatıp kitap okuyup uyuyasim filan var

su içiyor musun yeterli, susuzluktan da baş ağrısı olur, ya da soğukta yürüdüysen rüzgar çarptıysa ondan da olabilir. Bitki çayı iç, limonlu. Ballı limon yap ılık suya onu iç, Allah şifa versin canım.

Bu ara çok su içmiyorum evet 1.5 lt anca ruzgar çarpmıştır umarım maksimum. Hastalık hastası olmaya çok yatkın olduğum için inan araştırmak bile istemiyorum ihlamur kaynatayım dediğin gibi bal limonla içeyim

yok yok hiç araştırma, o toplara girme, üşütmüşündür, ıhlamurunu iç, şifa olsun. Suyu da artır.

Lodos vardı ya o çok etkiliyor
Benim de lodos zamanı çok ağrır
Geçmiş olsun

Selam kızlar nasılsınız
bugün gelemedim, keyifler nasıl

@ftemiz
@sarahconnor
@simlumina
@sudem34
İyi diyelim iyi olalım kuşum
Tüm gün devrildim kanepeden kanepeye örgü ördüm azıcık tv izledim filan
Şimdi balık yemeye gidiyorum
Tüm gün uyusuk ağrılı takıldım azıcık depresif

Neye bandın o ekmeği bakim Ben de 2 gibi eve geldim, elektrikler gitti işte, evden çalıştım. 5 gibi bi çıkıp yürüyeyim dedim ama hava çok soğuk ve rüzgarlıymış, 15 dakikaya geri döndüm. Kalarlı ekmek kızarttım yedim, üstüne eti karam yedim, 1 tepsi mısır patlattım yedim, az önce de 1 portakal kış günü de paso ye, iç, bu ne arkadaş

Senin yediklerin de en az benimki kadar uyumlu maşallah

Eti karam aşkım benimmmm

Zaten ben esmer seviyorum onunda etkisi var galiba

Bimden gurme yazan mangolu yoğurttan da al yeo niye eksik
O da benim aşkım

Yemegim bu

Eklentiler

• 1000123373.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 20
`