- Emoji Skoru
- 15.292
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.741
öğrenci abla falan bulsan, saatlik gelip baksalar, sana da fena olmaz sanki ama.Yazık bakıcınin 4 çocuğu var o benden bin kat yoğun
Bir de hamarat yemek siparişi alıyor
Tatilde de memleketine gidecek bir de benim çocuk onun çocuklara rahat vermiyor tatil günleri bırakmam daha zor
su içiyor musun yeterli, susuzluktan da baş ağrısı olur, ya da soğukta yürüdüysen rüzgar çarptıysa ondan da olabilir. Bitki çayı iç, limonlu. Ballı limon yap ılık suya onu iç, Allah şifa versin canım.Üç gündür başım ağrıyarak uyanıyorum ya soğuklardan mı nedir anlamadım başka bir belirti de yok hani canımı sıktı bu ağrı. Gun içinde artıp azalıyor yok oluyor filan anlam veremedim hiçkeyifsizim resmen yani şu sebeple. Aksama yemek de yok, kalçalı but almıştım düdüklüde onları haşlarım yanına da artık erişte kuskus türevi bir şey yaparım, suyundan da çorba yapayım madem. Ama hiç de halim yok resmen tüm gün yatıp kitap okuyup uyuyasim filan var
Bu ara çok su içmiyorum evet 1.5 lt ancasu içiyor musun yeterli, susuzluktan da baş ağrısı olur, ya da soğukta yürüdüysen rüzgar çarptıysa ondan da olabilir. Bitki çayı iç, limonlu. Ballı limon yap ılık suya onu iç, Allah şifa versin canım.
yok yok hiç araştırma, o toplara girme, üşütmüşündür, ıhlamurunu iç, şifa olsun. Suyu da artır.Bu ara çok su içmiyorum evet 1.5 lt ancaruzgar çarpmıştır umarım maksimum. Hastalık hastası olmaya çok yatkın olduğum için inan araştırmak bile istemiyorum ihlamur kaynatayım dediğin gibi bal limonla içeyim
Lodos vardı ya o çok etkiliyorÜç gündür başım ağrıyarak uyanıyorum ya soğuklardan mı nedir anlamadım başka bir belirti de yok hani canımı sıktı bu ağrı. Gun içinde artıp azalıyor yok oluyor filan anlam veremedim hiçkeyifsizim resmen yani şu sebeple. Aksama yemek de yok, kalçalı but almıştım düdüklüde onları haşlarım yanına da artık erişte kuskus türevi bir şey yaparım, suyundan da çorba yapayım madem. Ama hiç de halim yok resmen tüm gün yatıp kitap okuyup uyuyasim filan var
Ay insallah ondandır canım ya kurdukça kurdum kendi kendime bugün.Lodos vardı ya o çok etkiliyor
Benim de lodos zamanı çok ağrır
Geçmiş olsun
İyi diyelim iyi olalım kuşumSelam kızlar nasılsınız
bugün gelemedim, keyifler nasıl
@ftemiz
@sarahconnor
@simlumina
@sudem34
İyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
bugün gelemedim, keyifler nasıl
@ftemiz
@sarahconnor
@simlumina
@sudem34
İyi diyelim iyi olalım kuşum
Tüm gün devrildim kanepeden kanepeye örgü ördüm azıcık tv izledim filan
Şifa olsun canım benimŞimdi balık yemeye gidiyorum
Epey acıkmışım ekmek bana bana yemeğe gömüldüm simdiİyiyiz canım sen nasılsın
Afiyet olsun ben de ciğ köfte kestane çikolatalı saray helvası tuzlu fıstık hurma cezerye ve kahveEpey acıkmışım ekmek bana bana yemeğe gömüldüm simdi
Al benden de o kadarAfiyet olsun ben de ciğ köfte kestane çikolatalı saray helvası tuzlu fıstık hurma cezerye ve kahve
Kocam diyor bu nasıl mide
Senin yediklerin de en az benimki kadar uyumlu maşallahNeye bandın o ekmeği bakimBen de 2 gibi eve geldim, elektrikler gitti işte, evden çalıştım. 5 gibi bi çıkıp yürüyeyim dedim ama hava çok soğuk ve rüzgarlıymış, 15 dakikaya geri döndüm. Kalarlı ekmek kızarttım yedim, üstüne eti karam yedim, 1 tepsi mısır patlattım yedim, az önce de 1 portakal kış günü de paso ye, iç, bu ne arkadaş
Eti karam aşkım benimmmmNeye bandın o ekmeği bakimBen de 2 gibi eve geldim, elektrikler gitti işte, evden çalıştım. 5 gibi bi çıkıp yürüyeyim dedim ama hava çok soğuk ve rüzgarlıymış, 15 dakikaya geri döndüm. Kalarlı ekmek kızarttım yedim, üstüne eti karam yedim, 1 tepsi mısır patlattım yedim, az önce de 1 portakal kış günü de paso ye, iç, bu ne arkadaş
Çiğ köftenin etlisini de sever misinAfiyet olsun ben de ciğ köfte kestane çikolatalı saray helvası tuzlu fıstık hurma cezerye ve kahve
Kocam diyor bu nasıl mide