- Emoji Skoru
- 36.317
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.761
Çok lezzetli görünüyorEti karam aşkım benimmmm
Zaten ben esmer seviyorum onunda etkisi var galiba
Bimden gurme yazan mangolu yoğurttan da al yeo niye eksik
O da benim aşkım
Yemegim bu
Onu hiç yemedim desemÇiğ köftenin etlisini de sever misin
Onyargidansa yeOnu hiç yemedim desem
Ah balım iyi olur aynenöğrenci abla falan bulsan, saatlik gelip baksalar, sana da fena olmaz sanki ama.
Okulda hiç yorulmuyorum ki ben evde yoruluyorum@sudem34 canim geçmiş olsun çokay ara tatil gelmiş bile, azıcık sen de dinlenmiş olursun insallah iyileşir de çocukların hepsi
Bak benim başım ne zaman ağrırÜç gündür başım ağrıyarak uyanıyorum ya soğuklardan mı nedir anlamadım başka bir belirti de yok hani canımı sıktı bu ağrı. Gun içinde artıp azalıyor yok oluyor filan anlam veremedim hiçkeyifsizim resmen yani şu sebeple. Aksama yemek de yok, kalçalı but almıştım düdüklüde onları haşlarım yanına da artık erişte kuskus türevi bir şey yaparım, suyundan da çorba yapayım madem. Ama hiç de halim yok resmen tüm gün yatıp kitap okuyup uyuyasim filan var
Sağol balım ya
Kestane kaç hafta oldu alalı dolapta canım istemiyorAfiyet olsun ben de ciğ köfte kestane çikolatalı saray helvası tuzlu fıstık hurma cezerye ve kahve
Kocam diyor bu nasıl mide
Bağışıklık güçlendirmek icin en iyisiNeye bandın o ekmeği bakimBen de 2 gibi eve geldim, elektrikler gitti işte, evden çalıştım. 5 gibi bi çıkıp yürüyeyim dedim ama hava çok soğuk ve rüzgarlıymış, 15 dakikaya geri döndüm. Kalarlı ekmek kızarttım yedim, üstüne eti karam yedim, 1 tepsi mısır patlattım yedim, az önce de 1 portakal kış günü de paso ye, iç, bu ne arkadaş
YorumunLittle miss sunshine izledim bitirdim, biraz kitap okuyacağım, 231.sayfadayım, körlük az kaldı.
Eti karam aşkım benimmmm
Zaten ben esmer seviyorum onunda etkisi var galiba
Bimden gurme yazan mangolu yoğurttan da al yeo niye eksik
O da benim aşkım
Yemegim bu
Makine yaparOnyargidansa ye
bikerecik dene
Enişte biraz yorulacak ama, kim yogurcak
AA ben hiç onu düşünmedim bunca. ZamanMakine yapar
Lugol iyot kullaniyoduk aynı şekilde.Selam
Küçüğü aşıya götürdüm
Büyüğü doktora baktım hastalığı uzun sürecek doktordan önce kortizon vermesini bekledim sessizce vermedi ama biliyorum içmeden iyilesemeyecek
Dekort vurdurdum poposuna normalde hep içerdi dedim bir de bunu dene.Begenmedi içmek daha mantıklı dedi.8 saate tamamen kesiyor zaten kurupu 4 saati falan kaldı.Oksuruk epey yumuşadı.
Sonra batikon yazdı akciğerlerine göğüs ve sırttan kafes şeklinde sur çok iyi gelir dedi .Onu aldım yaptım.Bir de c vitaminli soğuk algınlığı ilacı yazdı.Uc virüs var salgın ortada dedi.Oglanin virüs iki üç gündur gözlerine vurmuş durumda yana bile bakamiyor.
Bugün denemesi vardı kolaydı dedi.
Küçüğümle henüz iyiyiz şükür
Yemeğini yedirdim
Erken yatirabilirsem şahane olur
Yegenimde hep makineyle yapar çiğ köfteyiAA ben hiç onu düşünmedim bunca. Zaman
Dogru dıyosun kız
Bende makineye atayım, ay Allah Allah aklınla bin yaşa.
O ne ki hiç duymadımLugol iyot kullaniyoduk aynı şekilde.
Lugol iyot ile batikon aynı şey mi ki.oranlari farklı bildigim
Oho ben neler yedim bugünmasallah hepimizin bogazi yerinde bugünben efendi gibi salatamı balığımı yedim çaylarımı içtim. Ama her an mutfağa gidip çikolata çerez çıkarmam mümkün dün gece ikide ansızın fıstık yedim ayıklayıp ne mana mesela sonra da aniden diş fircalayip uyudum aserir gibi fıstık yedim gecenin o saati çok komikti
Kızıma doktoru@bebeklinick sana lugol iyotu kim tavsiye etti ilk defa duydum ben bu yöntemi doktor Azerbaycanli ben ondan önerdi sandım
Size ne için önerdiler küçük kızına mi önerdiler
Oh yarasın kaç gündür diyet yapıyorsun hakkindir benceOho ben neler yedim bugün
Sabah patatesli gözleme
Öğlen kahve cezerye
Akşam içli köfte bol salçalı makarna
Kaju
Ha bir de patatesli poğaça
Şimdi de küçük beyefendi ile salep keyfi yapıyoruz çok seviyor yap dedi yaptım
Kaç gündür yapmıyorsun desen daha iyiydiOh yarasın kaç gündür diyet yapıyorsun hakkindir bence
Benimki Siemens canım ben memnunumBuzdolabım yine bozuldu
Kızlar bana acil dolap önerin