İyi tatiller balım

Bugün naptım
Öğlene kadar evrak işi
Kahvaltı çay kahve keyfi
Öğleden sonra isim vardı uzun sürdü
Aksama herkes toktu yemek yapmadım
Araba araştırdım biraz sadece
Banyo yaptım güzelce

Bugün naptım
Öğlene kadar evrak işi
Kahvaltı çay kahve keyfi
Öğleden sonra isim vardı uzun sürdü
Aksama herkes toktu yemek yapmadım
Araba araştırdım biraz sadece
Banyo yaptım güzelce
Sudem ben tiguan kullanıyordum önceden baya güzel bir arabaydı suv istiyorsan

Sudem ben tiguan kullanıyordum önceden baya güzel bir arabaydı suv istiyorsan
Balım
Corolla gros beğendim
Abim tuscon al diyo
Eşim BMW al ya da Opel frentero diyo
Başka bir arkadaşım hrv al diyo
Herkes bişey diyor
Tiguan arkadaşın babasının var memnun arkadaş başta sevmedim alışamadım filan diye istemedi gitti Chr aldı şimdi keşke Tiguan alsaydın diyor babasının iki araba da Chr yi sürttü bir kaç yere

Canım bizim ailede çok tiguan kullanan var, kimi aşırı memnun kimi de bir sene içinde hemen sattı sevmeyip
Ay araba da beyaz eşya gibi biraz şans işi sanırım ya

Volvodan şaşma
Eriyorum

Canım bizim ailede çok tiguan kullanan var, kimi aşırı memnun kimi de bir sene içinde hemen sattı sevmeyip
Ay araba da beyaz eşya gibi biraz şans işi sanırım ya
İşte arkadaş da sevemedi
Büyük rahat edemiyorum dedi babası iki seçenek verdi Chr ya da Tiguan bu Chr seçti
Herkes bayılıyor kızın arabasına gerçi
Ama arka camlar küçük bana Uzay mekigini animsatiyor
Ama Chr de ötmüyor diye şikayetçi iki kez kaza yaptı çok kısa sürede sagini sürttü
Parkederken arkadaki arabayı görmemiş ona çarptı
Tiguan olsa otomatik fren vardı kendi dururdu carpmazdi diyor şimdi
Volvodan şaşma
Eriyorum
Karda geçen yolu çıkamadı Broadway yanından rahatça geçti ya çok gündem oldu
Balım zaten kafam karışık kaç seçenek var bir türlü araba değiştiremiyorum zaten bir de Volvo eklersem hiç alamam ama senin için yine bakicam
Bütçem aslında çok aşırı yüksek değil bakalım belki biraz daha para biriktirip ertelerim

Bmw suv hiç kullanmadım ama sanırım bunların arasında en iyi o olabilir
Parçası pahalıdır

Volvo yu ben tip olarak beğenmiyorum ama benim eşim de onu istiyor
Dayanıklı olduğu söyleniyor
Ankara nın karı kışı bitmiyor dayanıklı bir araba lazım
İnşallah gönlüne göre bulursun

volvo çok ağır araba, dayanıklılığı ayrı bir olay zaten ama. Senin için önemli olan öncelikleri bi netleştirirsen, bütçeni de belli ise, ona göre seçenekleri yaz, en son ona göre karar verirsin. Ben de geçen yıl değiştirdim arabamı, önceki aracım hyundai accentti dizel, çok memnundum, kaza nedeniyle satmak durumunda kaldım. Sonrasında Duster tüplü aldık ama hiç memnun kalmadım. Şimdiki aracım polo benzinli otomatik, rahatlığı paha biçilemez. İlk otomatik vites arabam, Allah çok şükür memnunum. Allah gönlüne göre versin senin de inşallah.

Bizim ilk arabamız da Polo idi
Çok güzeldir
Kazasız belasız kullanın

Bizim ilk arabamız da Polo idi
Çok güzeldir
Kazasız belasız kullanın
Çok teşekkür ederim. Sabah dediğim gibi hyundai kazalı oldu diye sattım, duster aldım onda da suçsuz yere gelip çarptılar, 1 yıl içinde 2 tane kaza oldu, çok canım sıkıldı, ama Allah a şükür ki cana bişey gelmedi, bunu da temmuzda aldım. Rabbim herkese kazasız belasız günler nasip etsin inşallah herkese.

Selam kızlar
Bugünü kendimi adam etmeye ayırıyorum sjfjfj
Her türlü kaş bıyık tırnak epilasyon ne varsa onları halletmeye and içtim kuaför nefretimden ötürü hepsini darda kalmadıkça kendim yaptığımdan allahtan elim alışık
Sadece hiçbir başka şey yapmadığım 3-4 saati ayırmam lazım
Şimdi kahvemi içiyorum evimi topladım terasın ve mutfağın yerini silicem bir tek sonra kendime sıra gelecek insallah
Akşam da annem çağırdı kestane yapacaklarmış gelin diye
Yarın da kayınvalideme gidilecek, o tarafa geçmişken oğlusumun mezarini da ziyaret ederim dedim
Kankilerimden birinin de doğum günüydü dün, uzak oturduğumuz için bulusamadik hafta içi, hafta sonu onunla görüşürüz artık bir fasıl da

Gerçekten insan bir soğuyor kaza olunca
Evet en büyük şükür cana gelmesin
Çok geçmiş olsun

Selam
Her zamanki gibi yine dertlerim ve ben
Zaten hangi işim rast gitmiş uzun gitmiş bilinmez
Şu sayfayı açtığım günden beri başıma bin türlü bela geldi .

Evet sabah sabah şok şok şok bakıcım işi bıraktı.
Birine rica ettim bakalım bakar inşallah
Benden bu kadar.
Araba işini de bu arıza vermez inşallah bir süre erteledim çünkü altın fiyatları artacakmis şimdi borçlanıp altın borcunu ödeyemem filan kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum

Okulda karne töreni vs oldu ama ben neremle yaptım bilmiyorum bir yandan hastayım bir yandan bakıcı şoku.
Neyse baya herkesin içinde hüngür fosurt ağladım uzun bir süre.
Sonra yemeğe geçtik çocukları da aldım arkadaşlarla hep birlikte yemek yedik.
Alışveriş yapıp eve geldim
Bankadan kirayı bakicinin parasını vs çektim
Kalan paramla çeyrek aldım araba alabilmek için birikim amacli.

Başka kötü haber annem gelmek istiyormus tatilde sanırım gelip beni hasta edecek zaten benim derdim başımdan aşkın.
Abimde bizi davet etmiyor diye trip atiyormus .
Her kahrı çektim bir annem kaldı zaten.
İnşallah yengem gelmez bir de onla uğraşamam zira abimle annem iki kişi en azından iyi kötü bir şeyler yaparız.

`