- Emoji Skoru
- 39.269
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.881
Afiyet olsunBeni kararsızlıktan kurtardın.
Yapıyorum giriti
Annemle 40 yıllık eşimle 20 yıllıkHiç kolay şeyler yaşamamışsın ki.. hepsi tek tek hazmetmesi zor şeyler. Sorumlulukların çok. Gözünün içine bakan iki evladın var. Zaten bahsettiğin sevgi görmeme olayı yüzünden çocuklarına nasıl fazla fazla sevgi veriyosundur tahmin ediyorum
Ama yardım alman lazim her konuda, bak kendin diyorsun yükün büyük diye. Anneyle olanı halletmek 40 yılın meselesi de eşle olandan başlayabilirsin gibi geldi bana. Sonuçta anneni ne sıklıkta görüyosun yani, kendi kurduğun ailen önceliğin. Eşinle terazide daha denklenseniz aslında çoğu şikayetin azalır gibi geliyor bana
Annem nazlı ve toksikAnnenin gelmesini neden istemiuosun
Abiyle anne birlikte mi gelecekmiş ıkı kişiler en azından dedin
Genelde yengeler abiyi bırakmaz beraber gelirlerdi, kaynanayı da yanlarına koymadan
Hayrolsun inşallah
Yok canım bende bakıcı en zoruBakıcı problemi şu yaşadıkların arasında en kolayı, çözümü olani.Onu takma kafaya hallolur daha ıyısıyle.
Yıne de geçmiş olsun
Valla anası iyi diye eşime katlaniyordum kadın iyi kötü beni rahat ettiriyordu@sudem34 miniğe geçmiş olsun, benim kız da bronşiti yeni atlattı. 1 hafta çok kötüydü. Çok şükür şimdi iyi. Hemencecik toparlar senin oğluş da inşallah
Eşin de arada dengeyi kursaydı madem atmış suçu size rahatlamış. Erkeklerin suçluluk duygusu yok mu ya yoksa duygusal zekaları mı kıt?
Annenlerin gelmesini istemiyorsan evde değilim vs deseydin keşke.
Kök ailen çok büyük hatalar yapmış olabilir seni büyütürken fark et kabul et ve önüne bak sudem böyle kendini hırpalama artık. Bugün var elimizde gerisi boş
Afiyet bal olsunSss meze olduğunu kimse duymasin
ben ana yemek Olarak yiyom
Benzer sorunları yaşayan bir arkadaşım vardı sudemAnnemle 40 yıllık eşimle 20 yıllık
Eşim daha da ustume gelirse ipleri kopartacam artık mücadele ve fedakarlık etmiycem zira tükendim
Annem nazlı ve toksik
Anında sinir krizi gecirtir bir lafıyla bir hareketiyle
Hiç bir şey yapmaz ama herşeye karışır sürekli emir yağdırır
Çocuğu yedir giydir altını degistir uyut uyandir üşür bla bla
Kendide 7/24 naz yapar orası burası ağrır her konusmamizda sadece ağrılarından bahseder bir kez güzel lafı nesesi gülmesi yoktur
Evlat ayrımı yapar
Bizi zerre sevmez
Herkes dolmuş boşaltma merkezi olarak düşünüyor birbirini
Yenge olayı ayrı mesele yenge annemle birlikte yaşıyor 23 senedir filan ama onun da psikoloji tam normal değil annemle yaşadığı için iyilesemiyor olabilir ilaç kullaniyor
Tatilde ben gidince ya cinnet geçirir kovmaktan beter eder
Ya alınir bir şeye küser abim arada kalır
Bizi görünce o da hastanelik oluyor aşağılık kompleksi var
İki ucu moklu değnek canım normal kimse yok ki çevremde
Ablamla konuştum bugün o da aynı toksik habire dertler hastaliklar ha bende aynıyım güzel günum yok ki
Yok canım bende bakıcı en zoru
Diğer hepsi artık alistigim şeyler sıradan artık
Annemler kafaya koymuş zaten her halükarda gelecekler ayıp olmasın diye cümbür cemaat davet ettim
Buyrun halaya
Daha bir de Ablam diyoki bebeğe annem baksın dedim beni hastanelik mi edeceksin kafayı mı yedin çocuk aç susuz sefil olur ben ağır depresyon geçirip kesin hastaneye yatarım annemle yaşasam
Valla anası iyi diye eşime katlaniyordum kadın iyi kötü beni rahat ettiriyordu
Anası da artık kötü olmayı seçince bana seçenek bırakmadılar kendileri bilir ben net ve kararlıyım
Balım bakıcı şu an en doğrusu
Konuştuğum kadın İnşallah kabul eder.
Hiçbir şey sağlığımdan ve evlatlarımdan daha öncelik değil.Benzer sorunları yaşayan bir arkadaşım vardı sudem
Bakıcısı haber vermeden çarşıya çıkıyorum diye çıktı Ankara da iş bulmuş
Annesi de acayip toksik sürekli laf sokan beğenmeyen biriydi
Kayınvalide ve annesi bir süre idare etti
Sonra yurtdışına taşındı uzaktan çalışma imkanı oldu hem çocuklarına baktı hem çalıştı
Keşke senin de uzaktan çalışma imkanın olsaydı
Bakıcı şuan en zorunlu olan ama sen hayatında ki bütün seni üzen insanları idare ediyorsun
Annen eşin kayınvaliden abla hatta oğlun bile
Bir kişi bile işini kolaylaştırmıyor ama sen onları idare etmeye devam ediyorsun
Sevgi kırıntısı için diyebilirsin ama sen de senlik bir kırıntı kalmayacak bu gidişle
Herkes o kadar alışmış ki kimse gider vazgeçer diye düşünmüyor
Annem ablam ve kaynanam uzaktaBenzer sorunları yaşayan bir arkadaşım vardı sudem
Bakıcısı haber vermeden çarşıya çıkıyorum diye çıktı Ankara da iş bulmuş
Annesi de acayip toksik sürekli laf sokan beğenmeyen biriydi
Kayınvalide ve annesi bir süre idare etti
Sonra yurtdışına taşındı uzaktan çalışma imkanı oldu hem çocuklarına baktı hem çalıştı
Keşke senin de uzaktan çalışma imkanın olsaydı
Bakıcı şuan en zorunlu olan ama sen hayatında ki bütün seni üzen insanları idare ediyorsun
Annen eşin kayınvaliden abla hatta oğlun bile
Bir kişi bile işini kolaylaştırmıyor ama sen onları idare etmeye devam ediyorsun
Sevgi kırıntısı için diyebilirsin ama sen de senlik bir kırıntı kalmayacak bu gidişle
Herkes o kadar alışmış ki kimse gider vazgeçer diye düşünmüyor
Yedik afiyetleAfiyet olsun
Bana da 2025 deme, sağ çıktığıma duacıyım sadece tövbe yarabbim2025 zaten çok kötüydü sağolsun 2026 aratmadı yani hiç geç de kalmadı niyeyse
İyi misin neler oluyor2025 zaten çok kötüydü sağolsun 2026 aratmadı yani hiç geç de kalmadı niyeyse
Yasımı tuttum balım bitti inşallahİyi misin neler oluyor
ay çok beğendim, elllerine sağlık, güzel günlerde giy inşallah.Günaydın kızlargüzel haftasonlari olsun insallah hepimize
Bugün ördügüm hırkayı giydim sıcacık ohEki Görüntüle 3697392
Cok yakışmış güle güle kullanGünaydın kızlargüzel haftasonlari olsun insallah hepimize
Bugün ördügüm hırkayı giydim sıcacık ohEki Görüntüle 3697392