Annemle 40 yıllık eşimle 20 yıllık
Eşim daha da ustume gelirse ipleri kopartacam artık mücadele ve fedakarlık etmiycem zira tükendim
Annenin gelmesini neden istemiuosun

Abiyle anne birlikte mi gelecekmiş ıkı kişiler en azından dedin

Genelde yengeler abiyi bırakmaz beraber gelirlerdi, kaynanayı da yanlarına koymadan

Hayrolsun inşallah
Annem nazlı ve toksik
Anında sinir krizi gecirtir bir lafıyla bir hareketiyle
Hiç bir şey yapmaz ama herşeye karışır sürekli emir yağdırır
Çocuğu yedir giydir altını degistir uyut uyandir üşür bla bla
Kendide 7/24 naz yapar orası burası ağrır her konusmamizda sadece ağrılarından bahseder bir kez güzel lafı nesesi gülmesi yoktur
Evlat ayrımı yapar
Bizi zerre sevmez
Herkes dolmuş boşaltma merkezi olarak düşünüyor birbirini
Yenge olayı ayrı mesele yenge annemle birlikte yaşıyor 23 senedir filan ama onun da psikoloji tam normal değil annemle yaşadığı için iyilesemiyor olabilir ilaç kullaniyor
Tatilde ben gidince ya cinnet geçirir kovmaktan beter eder
Ya alınir bir şeye küser abim arada kalır
Bizi görünce o da hastanelik oluyor aşağılık kompleksi var
İki ucu moklu değnek canım normal kimse yok ki çevremde
Ablamla konuştum bugün o da aynı toksik habire dertler hastaliklar ha bende aynıyım güzel günum yok ki
Bakıcı problemi şu yaşadıkların arasında en kolayı, çözümü olani. Onu takma kafayahallolur daha ıyısıyle.

Yıne de geçmiş olsun
Yok canım bende bakıcı en zoru
Diğer hepsi artık alistigim şeyler sıradan artık
Annemler kafaya koymuş zaten her halükarda gelecekler ayıp olmasın diye cümbür cemaat davet ettim
Buyrun halaya

Daha bir de Ablam diyoki bebeğe annem baksın dedim beni hastanelik mi edeceksin kafayı mı yedin çocuk aç susuz sefil olur ben ağır depresyon geçirip kesin hastaneye yatarım annemle yaşasam
Valla anası iyi diye eşime katlaniyordum kadın iyi kötü beni rahat ettiriyordu
Anası da artık kötü olmayı seçince bana seçenek bırakmadılar kendileri bilir ben net ve kararlıyım
Balım bakıcı şu an en doğrusu
Konuştuğum kadın İnşallah kabul eder.

Benzer sorunları yaşayan bir arkadaşım vardı sudem
Bakıcısı haber vermeden çarşıya çıkıyorum diye çıktı Ankara da iş bulmuş
Annesi de acayip toksik sürekli laf sokan beğenmeyen biriydi
Kayınvalide ve annesi bir süre idare etti
Sonra yurtdışına taşındı uzaktan çalışma imkanı oldu hem çocuklarına baktı hem çalıştı
Keşke senin de uzaktan çalışma imkanın olsaydı

Bakıcı şuan en zorunlu olan ama sen hayatında ki bütün seni üzen insanları idare ediyorsun
Annen eşin kayınvaliden abla hatta oğlun bile
Bir kişi bile işini kolaylaştırmıyor ama sen onları idare etmeye devam ediyorsun

Sevgi kırıntısı için diyebilirsin ama sen de senlik bir kırıntı kalmayacak bu gidişle
Herkes o kadar alışmış ki kimse gider vazgeçer diye düşünmüyor

Hiçbir şey sağlığımdan ve evlatlarımdan daha öncelik değil.
Gidene güle güle.
Bende artık miktir edecem hayatımdan bana faydası olmayanları.

Annem ablam ve kaynanam uzakta
Eşim ve oğlum da oğlumu yatılıya yolluycam hayırlısıyla inşallah güzel bir yer olur
Eşimle LGS süreci bitsin hesaplasicaz şimdi çocuk etkilenmesin ergen zaten sınav yılı

Günaydın
Kahvaltımızı yaptık.
7.30 da büyüğümü yolladım
7.30 tabiki küçüğüm de uyandı
Ona kaşarlı yumurta yaptım yemedi muz ve az poğaça yedi kuru üzüm yedi .
Kendime gözleme vardı peynirli onu ısıttım sonra da sucuklu tost yaptım sallama çay kahvaltımı bitirdim
Sonra duble kahvemi pişirdim
Bitter çikolata ve kuru üzüm kaju eşliğinde o rutini de tamamladım
Tasacak bu denizin akşamki bölümünü bitirdim
Dünden yemeğim hem tantuni yaptım hem domates çorbası yemek derdim yok gibi bir şey.

Şimdi küçüğüm LEGO oynuyor bende yanında başka diziye başlayacağım
Arkadaş cennetin çocuklarıni izlemişti ilk bölümler güzel dedi onu deniycem son bolumleri beğenmedim dedi
Öğlen küçüğüm uyuyunca tekrar belki bende yatarım yanına

Spotify dan Tülay kök dinlemeye başladım
Tatili çok güzel değerlendirmek istiyorum
7 Ocak podcastini dinliyorum şimdi.
Hem Tülay ve Beyhan dinleyeceğim
Hem küçüğümle kaliteli vakit geçireceğim
Yasim bitti kalktım toparlandım
Hayrolsun inşallah
Her zorluğun bir kolaylığı vardır
Dunyam alt üst oldu demiyorum altı belki üstünden daha güzeldir ben göremiyorumdur belki.
Benim planlarım var ama Allah'ın da bir planı var
Belki benim için daha güzel olacak her şey iyi düşüneceğim artık .

Sudemcim canım, bakıcı olayı can sıkıcı olmuş ama, eminimki daha iyi bir bakıcı bulacaksın. Olaylar üstüste geldi gibi hissetmen çok normal, sana destek kimse yok yanında, ama Rabbim herşeyi bilip gözetiyor canım. Annen ve abin gelecekmiş, annene karşı sen de onun gibi olmaya çalış, iş buyur, yapsın, yapmıyorsa bile, yorulduğunu, yapamayacağını söyle, onunla olan sınavını verememişsindir belki, onun için sınanıyorsundur, inşallah tez zamanda o işi de halledersin. Bağ kesme falan mı yapsan acaba, hep aynı tür kişileri hayatına çekiyorsun, bu da bir imtihan. Bugünler de geçecek, önemli olan bu zaman zarfında kendi mental sağlığını koruyabilmen. Nefes egsersizleri çalış, günde 3 dakika bile olsa, inan sana çok iyi gelecektir. Olayların içinde iken gerçekten o zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana, ama geçiyor. Zaman herşeyin ilacı, bebişin de bir bakmışsın ki, ilkokul 7-8.sınıflara gelivermiş. Rabbim sağlık-sıhhat versin, dayanılmaz acılar göstermesin. Ömrünün kalan günleri geçenlerden çoook çok güzel olsun.

Günaydın kızlar,
9 gibi kalktık, kahvaltı yaptık, bi balkon yıkadım, kızlar kuaföre gittiler. Onlar gelince giyim festivali gibi yakında bir yer açılmış, ona gideceğiz, haftaya nasipse umre yolcuları. Hazırlıkları bitmedi bi türlü, bişeyler bakacaklar. Ben de yarın için yürüyüş turuna yazıldım, güzel olur inşallah hava da. şimdi kahvemi içtim, az sizi okuyayım dedim. Herkese güzel bir gün diliyorum.

`