- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.981
Çöpten kimse çöp almaz deseydinarayıştaymışbulunca evlencek.
Allah yardımcıları olsun canım.Yok balım yapmasa onu da yapmaz
İki arkadaş var okulda ikisi de yeni boşandı
1 lira faydaları yok ikisinin çocuğu da 3 yaşında daha kreş yaşı masraf yaşı kadınlar tek başına anne babalarının desteği ile ayaktalar
benim arkadaş var, senin eskini alıp da napcaklar diyorÇöpten kimse çöp almaz deseydin
zaten tüm olay parasına güvendiğinden olduya, param var, kimi istersem bulurum mantığıyla, beni gözü görmez olmuştu. şimdi arasın bulsun.Herkes kendi çöpünü atma peşinde
Parası çoksa yiyene kadar birini bulabilir
Kız bu yaştan sonra onun borusu da ötmez borusuz adamı kim napsinbenim arkadaş var, senin eskini alıp da napcaklar diyor
Salak benimki de yakışıklıyim istediğimi bulurum genç vs kafasinda halbuki turşu oldu haberi yok geldi 45 yaşında yaslandi çirkinlesti gençlik gittizaten tüm olay parasına güvendiğinden olduya, param var, kimi istersem bulurum mantığıyla, beni gözü görmez olmuştu. şimdi arasın bulsun.
he valla 6 ay oldu işte, hemen evleniyorduya, bunları sıraya geçmiş bekliyor milletSalak benimki de yakışıklıyim istediğimi bulurum genç vs kafasinda halbuki turşu oldu haberi yok geldi 45 yaşında yaslandi çirkinlesti gençlik gitti
Valla arkadaşım var yüzü gözü kırış kiriş bekar kaz ayağı maz ayağı kalmadı yasi da var 38 yaşına girecek evleneceği adam aşırı genç göstersin istiyor 38-40 adamları beğenmiyor yaşlı duruyor diyo öyle düşünhe valla 6 ay oldu işte, hemen evleniyorduya, bunları sıraya geçmiş bekliyor millet
merhaba, yazılarını son zamanlarda görmeye başladım ama hayatından haberim yoktu. kendini tanıtabilir misin seni merak ettim:) Kaç çocuğun var, ne zaman boşandınız, neden boşandınız?zaten tüm olay parasına güvendiğinden olduya, param var, kimi istersem bulurum mantığıyla, beni gözü görmez olmuştu. şimdi arasın bulsun.
Noldu kız sen de mi boşanmayı düşünüyorsunmerhaba, yazılarını son zamanlarda görmeye başladım ama hayatından haberim yoktu. kendini tanıtabilir misin seni merak ettim:) Kaç çocuğun var, ne zaman boşandınız, neden boşandınız?
Ben 35 yaşındayım, 2 çocuğum var, memurum.
genel kültür diyelimNoldu kız sen de mi boşanmayı düşünüyorsun
şeker hastası zaten kiKız bu yaştan sonra onun borusu da ötmez borusuz adamı kim napsin
Noldu kız sen beyinin neyinden memnun degilsingenel kültür diyelim
Kimin ne olacağı belli olmaz ya, hayat zor
merhaba canım, 50 yaşındayım, 2 kzıım var, 30 yıllık evliliğmi bitirdim, muhaseciyim çalışıyorum eyt emeklsiyim. 6 ay önce boşandık, boşanmadan önce de ağır bir hastalık atlattım, 2 ay evde yattım, evden dışarı çıkamaz olmuştum, hem depresyon hem de fiziken enerjim kalmamıştı. Baktım ki öleceğim, dedim ne olursa olsun bitsin bu evlilik, 1 gün bile yaşayacaksam istediğim gibi yaşayayım. Bu süreçte bir akademi ile tanıştım, psikolojik destek almak için, nefes eğitimi, koçluk eğitimleri vs. aldım, bir şekilde kendimi toparladım diyelim. O gün bugündür de çok şükür istediğim gibi yaşıyorum, istediğim kitabı okuyupi istediğim diziyi izleyip istediğim tura katılıyorum.merhaba, yazılarını son zamanlarda görmeye başladım ama hayatından haberim yoktu. kendini tanıtabilir misin seni merak ettim:) Kaç çocuğun var, ne zaman boşandınız, neden boşandınız?
Ben 35 yaşındayım, 2 çocuğum var, memurum.
Şimdilik teksintopik boşananlar kulübü olmasın da
hahaha valla ilahi alemsin, inan hiç düşünmedim, adam bende trajedi oldu, özgür ve mutlu yaşayayım, koca mı isteyenlerin olsun kız.@ftemiz senin bizden daha mutlu olmaya hakkin yoksende evlen ama bu sefer adam gibi bir adamla