- Emoji Skoru
- 39.269
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.961
Devlet hastanesi aslındaZaten kaç yaşında ki
Çene de dar zaten çocuğun
Değişik bu doktorlar ya
Kanal tabi daha pahalı
Nurofen bizim için ya soğuk algınlığına iyi geliyor geniz akıntısı vs hemen kesiyor grup gibiyken hızlı toparlatiyorAğrısı çok yok ama yara çok kötü görünüyor neden nasıl oldu anlamadım fısfısı var onu sıkıyoruz uyuşukken ısırmış dedi doktor yarın daha iyi olmazsa çocuk doktoruna götüreceğim
Ben de bayılırımPırasalı börek acaip lezzetli oluyor
Geçen yapmıştim
Okula da bir arkadaş getirmiş annesiyle yapmışlar el açması filan onunki de fena degildi
Kısır benim için dolaptan çıkarıp soğuk soğuk yemelik bir şey aslındaO menünün yanında tabi kısır çok aranmaz ama kısır da sıcağı sıcağına güzel olur be
Acıkınca git bari
Pırasalı mi bunlarKısır benim için dolaptan çıkarıp soğuk soğuk yemelik bir şey aslında
Tam gece kayıntısı yapmalik
Ama sarma üstü kısır yersem bu haftasonu total kg +2 olur sjdjjffj
Cussss yani demek istedim kendime
Sabah da ılığıyla şunlardan yedim vicdan şov
Yanına da jersey sütten kaymak yapmış, azıcık da şeftali reçeli sürdüm Eki Görüntüle 3697757
Çok kıskandımKısır benim için dolaptan çıkarıp soğuk soğuk yemelik bir şey aslında
Tam gece kayıntısı yapmalik
Ama sarma üstü kısır yersem bu haftasonu total kg +2 olur sjdjjffj
Cussss yani demek istedim kendime
Sabah da ılığıyla şunlardan yedim vicdan şov
Yanına da jersey sütten kaymak yapmış, azıcık da şeftali reçeli sürdüm Eki Görüntüle 3697757
Yok canım bunlar boş hamur ajdjdjPırasalı mi bunlar
Benimki şükür iyidir hoştur severiz birbirimiziÇok kıskandım
Şöyle kaynanam olmadı lanet olsun
Anam da olmadı
Ben yapıyorum ama bebem beğenmiyor
Belki ilerde gelinim beğenir
Coldlu bir şey vermişti doktor onu da içmedim daha eskiden hep nurofen içerdik ama şimdi pek yazmıyorlar nedenseNurofen bizim için ya soğuk algınlığına iyi geliyor geniz akıntısı vs hemen kesiyor grup gibiyken hızlı toparlatiyor
Babaları gönderiyor canım, benim bütçem yok, ayrıca evimizde kedimiz varya, yalnız bırakamayız.@ftemiz umreye kizlarla birlikte neden sen de gitmiyorsun?
Vay helal babayaBabaları gönderiyor canım, benim bütçem yok, ayrıca evimizde kedimiz varya, yalnız bırakamayız.
Bakıcı olayını hiç düşünmüyorum balımGünaydın kızlar
Sudem nasılsın? Bakıcı olayında gelişme var mı? Dün bahsetmiştim, yürüyüşteydim, yorucu ama güzeldi.
Hadi insallah gönlüne göre biri olur canım içinin dindiği oğluna güzelce şefkatle bakacakVay helal babaya
Kızlar mi istedi babanın bu jestini kim ayarladi
Valla adama da helal anneden ayrılınca çoğu baba olacak kişi çocuktan da boşaniyor
Bakıcı olayını hiç düşünmüyorum balım
O gece 12 ye kadar ağladım bitti
Allah bir yol çıkarır elbet
Haber beklediğim biri var ama darlamiyorum tekrar sormadım
Bakıcı zaten 2 hafta daha bakacak
Benim eve yakın bir velim var kadın çok temiz çocuğu da pırlanta gibi şu an öğrendim teklif etmedim ama aklımda o da var
Maddi kaygısı yok durumu çok iyi kadın çok nahif zarif biri ama tabi benim oğlan fena biraz disiplinli de olması lazım
Aklımda o ikisi var onlar da olmazsa biri kendi bakmak istiyor ama ben onu sevmiyorum istemiyorum
Başka biri var o da çok dedikoducu o yüzden onu da istemiyorum
benim büyük kız demiş, umreye gideceğim, sen gönderir misin, kendim mi ödeyeyim? o da kabul etmiş. Kızlarına bari yapsın babalık.Vay helal babaya
Kızlar mi istedi babanın bu jestini kim ayarladi
Valla adama da helal anneden ayrılınca çoğu baba olacak kişi çocuktan da boşaniyor
Bakıcı olayını hiç düşünmüyorum balım
O gece 12 ye kadar ağladım bitti
Allah bir yol çıkarır elbet
Haber beklediğim biri var ama darlamiyorum tekrar sormadım
Bakıcı zaten 2 hafta daha bakacak
Benim eve yakın bir velim var kadın çok temiz çocuğu da pırlanta gibi şu an öğrendim teklif etmedim ama aklımda o da var
Maddi kaygısı yok durumu çok iyi kadın çok nahif zarif biri ama tabi benim oğlan fena biraz disiplinli de olması lazım
Aklımda o ikisi var onlar da olmazsa biri kendi bakmak istiyor ama ben onu sevmiyorum istemiyorum
Başka biri var o da çok dedikoducu o yüzden onu da istemiyorum
Yok balım yapmasa onu da yapmazbenim büyük kız demiş, umreye gideceğim, sen gönderir misin, kendim mi ödeyeyim? o da kabul etmiş. Kızlarına bari yapsın babalık.
hımm inşallah gönlüne göre, istediğin kişi olsun. Ben unuttum tatilde olduğunu da ondan sordum.
arayıştaymış@ftemiz
Ex eş tekrar evlendi mi?