- Emoji Skoru
- 78.027
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #38.501
Oyy kıymetini bil ya ne tatlıSelam kızlar herkese
Yemek sonrası çay keyfi yapıyoruz anne kız
Malum hastayım diye iki gündür geliyor bize yemek yapıyor filan sagolsun hatta dün gece kıyamadı bizde yattıgece yine ateşlenirsem filan diye
Şimdi de ben hastayım yahu. Teker teker dökülüyoruz.Merhaba, işten geldim yemek yedim dünden kalan yemekler vardı. Mutfağı toplarım birazdan. sonra duş alıp kitap okumak istiyorum. Yorgunum
Sen nasılsın?
At bakalım kitapların nelerİşten geldim
Yemek yedim, bugün yeni kitaplarım gelmiş onlardan birine başlarım. Dinlenir dizi izlerim. Benim akşam rutinim yemek duş dizi kitap bulmaca zatenbaşka bir şey yapacak halim isteğim olmuyor.
GrandeEki Görüntüle 3823129
Bunları aldım
Okudum. Ne kitaptı ya özellikle son 200 sayfayı nefessiz okuyup bitirdimGrande
Kızıl Nehirler oku mutlaka
Ne güzelhayatta en sevdiğim şey cuma günü iş çıkışı olabilir. Keyfim acayip yerinde
Duş alıp rahatlarım sonrası pazartesiye kadar keyifçilikhafta sonuna plan yapmadım bakacağım dolu dolu geçirmek istiyorum
Azıcık anonim kalmak istiyorum şu an yaptığım işi söylemesemNe güzel
Ne işle mesgulsunuz
Ya ben kendimi bian özelde sandım. Bizim bu başlığın kızlarıyla özel grupta var da, çok haklısınnnn söyleme tabi jiAzıcık anonim kalmak istiyorum şu an yaptığım işi söylemesem
Ama bu başlığı da sevdim ya her gün burdayım artık hdjsksYa ben kendimi bian özelde sandım. Bizim bu başlığın kızlarıyla özel grupta var da, çok haklısınnnn söyleme tabi ji