- Emoji Skoru
- 78.027
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #38.521
Sen ne aldın bakalımKargom hala gelemedi
Günlerdir kargoda
Taaa 12 sinde vermiştim
Foto at serince bakalımSelam herkese
Bugün dışarıda biraz çerçöp beslendiğim için güzel bir ızgara tavuklu salata yaptım onu yedimyorulmuşum sıcak ezmiş neyse soğuyormuş artık havalar da..
bugün dışarıdan gelince kargolar gelmiş onları açtım ben de, misafir odasındaki yatağa yatak örtüsü almıştım onu yıkadım bakalım insallah serince güzel durur spor bir şey
Bir de böyle dolap içi organizerleri askıları vs almıştım biraz kış düzeni yaparım diye ön hazırlık onlar gelmiş beğendim kalite olarak
Dun netflixde yeni bir yerli yapım gelmiş elçin sangu oynuyor ona başlamıştık eşimle, fena değil akıyor
Maç bitsin izleriz yine
Lc den almıştımSen ne aldın bakalım
Bizim buraya şipşak geliyor her şey
Senin lokasyon sıkıntılı biraz ondan mı gecikti ki
Kız geçen gece bize 22 de kargo geldi hani getir filan değil bildiğin kargoFoto at serince bakalım
Güle güle kullan aldıklarını
Lc den almıştım
Az önce teslim edilmiş
İyi saat dokuz olana kadar beklemişler
Bu saatte adetim değildir ama ben de sütlü kahve yaptım şimdi kendime canım çekti gündüz de ice latte içmiştimÇay ve eti browni gold yaptık
Aslında yemek yesem iyi olurda eşim saat geç diye izin vermiyor
English home muKız geçen gece bize 22 de kargo geldi hani getir filan değil bildiğin kargoartık sonsuz bir çalışma saatleri var sanırım üzüldüm ya
Atarım ben çok beğendim dokusunu filan en azından 900 tl için iyi geldi gözümedaha pahalısına elim gitmedi açıkçası
Afiyet olsunBu saatte adetim değildir ama ben de sütlü kahve yaptım şimdi kendime canım çekti gündüz de ice latte içmiştim
Gece koyun kuzu saymam ins
Ocean home mu ne öyle bir mağaza canım ty da, organizerleri filan çok güzel çıkıyor hep ordan aldım diye denemek istedim örtüyü de baktım fena değil kurumus simdiEnglish home mu
Yeğenimde ordan iki tane çiçekli almış kızına ve kendine
Afiyet olsun
Oh afiyet olsun hamarat seniGünaydın
Patates biber kızarttım
Serpme kahvaltı gibi 10 çeşit tuzlu 7 çeşit tatlı sofrayı donattım
Eşimde sucuklu yumurta yaptı
Kahvaltı faslı bitti çay keyfi yapıyorum
Ay hiç cilt bakımına gitmedim desem 33 yaşıma giricem önümüzdeki ayGünaydın
Kahvaltımı yaptım
Nevresimleri değiştirdim
Maaşa 2 hafta var maaş zamanı gelse de rahat rahat bir şeyler yapabilsem. Cilt bakımına gitmeyi çok istiyorum cildim çok kötü şu an
Cildin iyiyse gerek yok zaten. Benim çok kötü evdeki şeyler işe yaramıyor. Ben birkaç kere gittim. İlk gittiğim yer iyi değildi. Sonradan bir yere gittim 1 buçuk saat sürdü ve etkisini hemen gördüm oraya birkaç kere daha gitsem biraz bile düzelse bana yeter. Maaşımı alınca gideceğim inşallahAy hiç cilt bakımına gitmedim desem 33 yaşıma giricem önümüzdeki aycildim eskiden çok sorunluydu hep korktum daha beter olursa diye sanırım, duzeldikten sonra da o aliskanligi bir kere kazanmayınca gitmek hiç aklıma gelmedi
Son dönemde iyice evet sjfjfjf kendime göre yani. Bir başkası görse belki iyi olduğunu düşünmez de ben okeyimCildin iyiyse gerek yok zaten. Benim çok kötü evdeki şeyler işe yaramıyor. Ben birkaç kere gittim. İlk gittiğim yer iyi değildi. Sonradan bir yere gittim 1 buçuk saat sürdü ve etkisini hemen gördüm oraya birkaç kere daha gitsem biraz bile düzelse bana yeter. Maaşımı alınca gideceğim inşallah
Aşko bir kez gittimAy hiç cilt bakımına gitmedim desem 33 yaşıma giricem önümüzdeki aycildim eskiden çok sorunluydu hep korktum daha beter olursa diye sanırım, duzeldikten sonra da o aliskanligi bir kere kazanmayınca gitmek hiç aklıma gelmedi