Kargom hala gelemedi
Günlerdir kargoda
Taaa 12 sinde vermiştim

Yürüyüşe gittim
Parkta oturdum kitabımı okudum epey okudum. Açık havada kitap okumayı çok seviyorum.
Birazdan duşa gireceğim bakım falan da yaparım öncesinde

Selam herkese
Bugün dışarıda biraz çerçöp beslendiğim için güzel bir ızgara tavuklu salata yaptım onu yedim yorulmuşum sıcak ezmiş neyse soğuyormuş artık havalar da..
bugün dışarıdan gelince kargolar gelmiş onları açtım ben de, misafir odasındaki yatağa yatak örtüsü almıştım onu yıkadım bakalım insallah serince güzel durur spor bir şey
Bir de böyle dolap içi organizerleri askıları vs almıştım biraz kış düzeni yaparım diye ön hazırlık onlar gelmiş beğendim kalite olarak
Dun netflixde yeni bir yerli yapım gelmiş elçin sangu oynuyor ona başlamıştık eşimle, fena değil akıyor
Maç bitsin izleriz yine

Foto at serince bakalım
Güle güle kullan aldıklarını
Sen ne aldın bakalım
Bizim buraya şipşak geliyor her şey
Senin lokasyon sıkıntılı biraz ondan mı gecikti ki
Lc den almıştım
Az önce teslim edilmiş
İyi saat dokuz olana kadar beklemişler

Çay ve eti browni gold yaptık
Aslında yemek yesem iyi olurda eşim saat geç diye izin vermiyor

Foto at serince bakalım
Güle güle kullan aldıklarını

Lc den almıştım
Az önce teslim edilmiş
İyi saat dokuz olana kadar beklemişler
Kız geçen gece bize 22 de kargo geldi hani getir filan değil bildiğin kargo artık sonsuz bir çalışma saatleri var sanırım üzüldüm ya
Atarım ben çok beğendim dokusunu filan en azından 900 tl için iyi geldi gözüme daha pahalısına elim gitmedi açıkçası

Çay ve eti browni gold yaptık
Aslında yemek yesem iyi olurda eşim saat geç diye izin vermiyor
Bu saatte adetim değildir ama ben de sütlü kahve yaptım şimdi kendime canım çekti gündüz de ice latte içmiştim
Gece koyun kuzu saymam ins

Eklentiler

• image.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 11
English home mu
Yeğenimde ordan iki tane çiçekli almış kızına ve kendine
Bu saatte adetim değildir ama ben de sütlü kahve yaptım şimdi kendime canım çekti gündüz de ice latte içmiştim
Gece koyun kuzu saymam ins
Afiyet olsun

Günaydın
Patates biber kızarttım
Serpme kahvaltı gibi 10 çeşit tuzlu 7 çeşit tatlı sofrayı donattım
Eşimde sucuklu yumurta yaptı
Kahvaltı faslı bitti çay keyfi yapıyorum

Günaydın
Kahvaltımı yaptım
Nevresimleri değiştirdim
Maaşa 2 hafta var maaş zamanı gelse de rahat rahat bir şeyler yapabilsem. Cilt bakımına gitmeyi çok istiyorum cildim çok kötü şu an

English home mu
Yeğenimde ordan iki tane çiçekli almış kızına ve kendine

Afiyet olsun
Ocean home mu ne öyle bir mağaza canım ty da, organizerleri filan çok güzel çıkıyor hep ordan aldım diye denemek istedim örtüyü de baktım fena değil kurumus simdi o çiçeklileri englishde bende gördüm çok ciciler ama bizim odaya uymadı hiç halim da desenli çünkü o odadaki

Günaydın
Patates biber kızarttım
Serpme kahvaltı gibi 10 çeşit tuzlu 7 çeşit tatlı sofrayı donattım
Eşimde sucuklu yumurta yaptı
Kahvaltı faslı bitti çay keyfi yapıyorum
Oh afiyet olsun hamarat seni ben şimdi menemen yapicam anca acıktım

Günaydın
Kahvaltımı yaptım
Nevresimleri değiştirdim
Maaşa 2 hafta var maaş zamanı gelse de rahat rahat bir şeyler yapabilsem. Cilt bakımına gitmeyi çok istiyorum cildim çok kötü şu an
Ay hiç cilt bakımına gitmedim desem 33 yaşıma giricem önümüzdeki ay cildim eskiden çok sorunluydu hep korktum daha beter olursa diye sanırım, duzeldikten sonra da o aliskanligi bir kere kazanmayınca gitmek hiç aklıma gelmedi

Cildin iyiyse gerek yok zaten. Benim çok kötü evdeki şeyler işe yaramıyor. Ben birkaç kere gittim. İlk gittiğim yer iyi değildi. Sonradan bir yere gittim 1 buçuk saat sürdü ve etkisini hemen gördüm oraya birkaç kere daha gitsem biraz bile düzelse bana yeter. Maaşımı alınca gideceğim inşallah

Son dönemde iyice evet sjfjfjf kendime göre yani. Bir başkası görse belki iyi olduğunu düşünmez de ben okeyim git tabii seviyorsan ya kendine yatırım mis gibi

Aşko bir kez gittim
Lazer alınca hediye etmişlerdi fark edildi ama sorun yoktu işe başlamaya bir gün kala gitmiştim geçen sene

Kıymalı makarna
Olgun kırmızı domates turşusu biber turşusu
Ayran yedik
Çay badem saati

Ben dışarı çıktım
Aşırı acıktığım için file marketten atıştırmalık aldım parkta onu yedim.
Uzun zamandır sinemaya gitmek istiyordum çarşamba günü sinema günüymüş bilet aldım o güne 166 lira tuttu. Sinemaya gideceğim tek başıma

`