- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.260
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #38.561
Cocukla birlikte yiyemeyecegimiz şeyleri almıyorum.Ay şu makarnayı cesaret edip bir yapmadım
Yaa öyle huylarında var demek
İçerikten kasıt titanyum dioksit monosodyum glutamat aspartam stevya tarzı mı domuz yağı vs palm yağı mı
Ohh ohh
Ben çok klasik biriyim onu anladım
Anca kıymalı salçalı makarna yapıyom
Aynı durumdayızSelamlar çok yorgunum
Dinlenmek istiyorum sadece
4 makine miBen de bugün çok yoruldum 4 makine çamaşır yıka as kurut sonsuz bir döngü oldu sjdjdj
Tavuk sote ve mantarlı pilav yaptım basmati pirincten
Su an çöktüm kaldım kanepeye
Çay demlemem lazım acil
Ay evet ve iki kişiyiz evde yani kari koca ahdjdj4 makine mikolay gelsin sanki hiç bitmiyor bu kirliler.
Aşko kurutmada mı kırutuyorsunBen de bugün çok yoruldum 4 makine çamaşır yıka as kurut sonsuz bir döngü oldu sjdjdj
Tavuk sote ve mantarlı pilav yaptım basmati pirincten
Su an çöktüm kaldım kanepeye
Çay demlemem lazım acil
YaaaAy evet ve iki kişiyiz evde yani kari koca ahdjdj
Renklerine göre ayırınca böyle çoğaldı
Kış gelince bir de şimdi kumaşına göre ayırma fasli başlar yünlüler pamuklular vs diye offf
Ev işi hiç bitmiyor ister on kişi yaşa ister iki
Her şeyi kurutmaya atamıyorum canım kıyıp daAşko kurutmada mı kırutuyorsun
Benimki çektiriyor diye iki senedir odayı bekliyor
Ahahah yok ben takintiliyim çok o konuda envai çeşit tozu ayrı sıvısı ayrı deterjanım da vardır az az yıkıyorum hep bir saatlik programda nevresim havlu hariç o yüzden yoksa çok israf oluyor djfjfjYaaa
Naptın kız öyle
Kaynana çok pratik
10 kilo makinesi iki çeşit atar sadece
Koyu renk açık renk
Aktifiz olabildiğince :)Selammlar grup aktif sanırım bende aranıza katılmak istesem
Dyson nasıl bilmiyorum canım annem Philips kullanıyo o da çok iyi ama benim süpürge tüyler konusunda çok başarılı ben çok memnunum kedimde 3 kedilik tüy var@Scss94 bir de senin süpürge ile Philips Dyson üçü arasında performans nasıl üçünü de inceleme şansın oldu mu
Kedi için hangisi daha iyi
Eve geçince atayım canım@Scss94
Cano senin dikey süpürge neydi?
Bizim @flower888 e lazım kedisi var