Anasına olmadığı kesinSenin kızı gözümde canlandırmaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Kime çekmiş?
3 kişi yi bile ayakta tutmayı başarıyor
Hayaller ve hayatlar gibi olmuş
Aman iyi olsun hasta olmasın. ❤
Baby sincap iyi sudem teyzesitatilde biraz yoruldu insan ve gürültü kalabalığından, zira çocuk 1 senedir evden dışarı çıkmıyor biraz iştah ve uyku sorunu oldu, bakalım düzene girer 1 haftaya umarım.
Kız halaya oğlan dayiya derlerAnasına olmadığı kesinbabası gibi, sıkıntıya gelemeyen bı birey
Görümce görmeyeyim omrumceKız halaya oğlan dayiya derlervar mi görümce babası çeksin nazini o zaman
Ha haGörümce görmeyeyim omrumcegörümcem yok neyse ki
Sağol BalımBalim tatlı midilli gibisin ama dört nala kosmussun yineAllah güç kuvvet versin. Maşallah sana.
Ama sana tavsiye yorulunca dinlen ❤
Bizim genel özelliğimiz es vermeyi bilmiyoruz.
Ha ha
Sabah geç kalkınca uyku da geç geliyor. Dersim 12de ondan rahatımSelizay kız sen hala uyumadin mi?
Gebesin artık yat da kuzumuz büyüsün
Sonra gece bu bebe niye uyumuyor diye sizlanmakendin ettin kendin buldum deriz bak
Dersin kaçta yarın?
Benim de biraz geç ona seviniyorum.
Canım nereden buluyorsun bunları çok tatlı yaaİki çocuk dogurduktan sonra başkaları
Eki Görüntüle 3065065
Tek çocuk doğurmuş ben
Eki Görüntüle 3065068
O da bi şey mi, bende kaynana bile yokHa habenimde evlenirken aradığım en önemli kriter idi.
Çok sevinmiştim görümce yok diye
MerhabaCanım nereden buluyorsun bunları çok tatlı yaa
Merhaba canımMerhaba
Kendimden ilham alıyorumsevdiyseniz fırsat buldukça paylaşırım
Teşekkür ediyorumMerhaba canım
Maşaallah sana o zaman, güzel bir mizaha sahipsin ❤
Evlenmeden öncesi ve sonrası olarak da beni anlatıyor gibi, bence bir çok kadını anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?