Canım zaten astım da bir çeşit bronşit, bronşiolit. Hepsi iltihaplı. Anjinde öyle. Astım derslerde aklımızda hep bronkospazm gibi kaldı, sonra bir çeşit akciğer enfeksiyonu olduğunu öğrendik.Biz trakeit, larenjit, bronsiolit, bronşit, zatürre hepsini olduk nerdeyse.
En son tanımlanmamış astım çıktı teşhisi.
Canım ya .Selamlar yazmıyorum ama okuyorum şu sıralar. Biraz moralim bozuk neye olduğunu da bilmiyorum
Anjin i hiç duymadım balımCanım zaten astım da bir çeşit bronşit, bronşiolit. Hepsi iltihaplı. Anjinde öyle. Astım derslerde aklımızda hep bronkospazm gibi kaldı, sonra bir çeşit akciğer enfeksiyonu olduğunu öğrendik.
Bi de bronşit, astım, zatürre, anjin gibi hastalıklar şikayet olarak birbirine çok benzer. Öksürük, balgam, tıkanma vs. Sadece iltihabı yapan etken, çıkan balgamın yapısı, ateş vs durumları değişiklik gösterebilir, bundan da her hasta anlamaz.
Bence özellikle iltihap ve alerjik hastalıkların beslenmeyle büyük alakası var.
İyi geceler balımBen yatıyorum canlarım
İyi geceler hepinize
Boşver duyma balım, hepsi birbirine benziyor işteAnjin i hiç duymadım balım
İnşallah da gerek olmaz öğrenmek de istemiyorum
10 senedir baya bir şey öğrendim.
Bu arada ben de çocukken aşırı hasta olurdum.
Habire penisilin iğne vurulurdum.
Bazen ayağım bile siserdi iltihaptan.
Serviste nefes alamazdim okula giderken.
Anasinda babasinda ne kadar şey var toplamış tosba
HoşgeldinizSelam kızlar ben de katılmak istiyorum bu gruba
Okurken yoruldumBugün ne yaptım?
Kahvaltı hazırla,ye, topla.
Bulaşık makinesi doldur, aç.
Çöpleri at, ev için markete git.
2 iş görüşmesine katıldım.
1 ortaklık görüşmesi yaptık. Versek de kurtulsam, hiç bana göre bi iş değil
Eve döndük, aile dostlarımız geldi, bugün doğum günüm sanmışlar, erken kutladık :))) (eşimden düşünceliler valla, eşime söylemişler yengenin doğum günü vs biz geliyoruz diye, eşimde dememiş bugün değil diye ve benim bi şeyden haberim yok, bence kimsenin bi şeyden haberi yok )
Neyse evde bi kaç posta kahve içtik çıktık.
Hepimiz ayrı yerlere, ben arkadaşımla Tarım Fuarı na gittim.
Oradan çıkıp market alışverişine gittim. Arkadaşımı evine bırakıp dükkana geçtim.
Eşimle eve döndük, makineyi boşalt yerleştir. Yemek hazırla, sadece hazırladım, yiyecek vakit olmadı. Araya 2 önemli telefon görüşmesi, 1 yazışma girdi.
1 home ofis görüşmesi yaptık.
Az önce 1 tabak ayaküstü yemek yedim, benimkine ısrar ettim saat geç diye yemedi, ben niye yedimki, pasta da yemiştim
Yine çay hazırladım, içiyoruz.
Birazdan mutfağı toplar, bulaşıkları makineye atarım. (İyiki makine var)
Kişisel bakımlarımı yaparım.
Fırsatım kalırsa bir şeyler okumalıyım.
Toplam adım 1964 ama 4000 üstüdür çünkü tel bazen şarjdaydı.
İlk bebekli tatilimize oğlum 8-9 aylıkken gitmiştik üstelik şehir şehir geze geze. O kadar usluydu ki ne zaman yemeğe otursak uyuyakalırdıSelamlarinşallah herkesler iyidir, keyifler yerindedir
Biz tatilden döndük ve ilk cocuklu tatil tecrübemi de yaşamış oldum. Tatile bebeğiyle gitmek isteyen çiftlere önerim: Gitmeyin.Şaka şaka
Valla bebekli tatil eğer çocuğunuz biraz büyükse yani oyun çocuğuysa gerçekten keyifli olabilir onun açısından. Ama bizimki 1 yasinda ve denizden korktu..malum kumda da oynayamaz oral dönemde. Havuzu da sevemedi ve zaten suyun sıcaklığı da düşüktü. Sadece biraz bacaklarını soktuk. Nitekim plaj tecrubemiz bir sonraki seneye kaldı kismetse. Bunun dışında yeni yerler görmesi çevreyi deneyimlemesi sosyalleşmesi vs gelişimi açısından güzel bir katkı oldu. Ben dinlendim mi derseniz, daha da yorgun olarak döndüm dermişimevet iyi oldu, güzel bir anı kaldı bize ama ben hiç dinlenemedim. Denize zaten iki kere girdim toplasan yarım saat. Yemek zamanları da hep acele acele yedim çocuk sıkılmaya başladı vs diye. 3 yetişkin bir çocuğa yetişemedik yine neyse sonuç olarak sağ salim gittik döndük
Eve gelir gelmez bavul boşalt yıka yerleştir vs derken dun akşam banyo bile yapamadan bayilip gittim yatağın üstünde. Bu sabah da her yerim agriyarak uyandım. Bu tatilin yorgunluğunu atmak için en az 1 hafta geçmesi lazım
Geldim balim
Tüm gün yazmamazlık etmezdin, merak ettim. İyi olmana sevindimGeldim balim
Anca fırsat buldum.
Yazacam şimdi iyiyim merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?