- 8 Ağustos 2011
- 2.976
- 8.486
- 358
Tşk ederim sanada geçmiş olsun
Bir sakinleyip kendini dinlemek sorunlara değil çözümlere odaklanmamız gerekiyor kendi çemberimizin dışındaki kişileri dışarda bırakmak ve kendimizi önplana almamız lazım arsız yüzsüz seviyesiz bir kişi var ve beni rahatsız etmeye çalıştı kendi kendini rezil etti ben hiç bir şey yapmama gerek kalmadan…neyseki…
Mod düşülüğü yapıyor regl bugünde ağrım oldu regl oldum ilaç aldım brdr bu ağrıyı kaldıramam diye düşünüyorum
Modu yükselten yiyecekler :
Serotonin salgılatanlar
Bitter çikolata
Muz
Ceviz
Domates
Ton balığı
Kuru fasülye
İncir
Tavuk
Susam
Maydanoz tüketelim
Nefes egzersizi yapalım
Güzel dilekler ve düşünceleri aktif edip hayal ve arzularımızı hayal edip imajine edelim biraz sorunlardan uzaklaşmak için kişisel bakım ve relax müzikten faydalanalım sevdiklerimize sarılalım son bu cümleyi yazıp kayı
Selam kızlarTşk ederim sanada geçmiş olsun
Bir sakinleyip kendini dinlemek sorunlara değil çözümlere odaklanmamız gerekiyor kendi çemberimizin dışındaki kişileri dışarda bırakmak ve kendimizi önplana almamız lazım arsız yüzsüz seviyesiz bir kişi var ve beni rahatsız etmeye çalıştı kendi kendini rezil etti ben hiç bir şey yapmama gerek kalmadan…neyseki…
Mod düşülüğü yapıyor regl bugünde ağrım oldu regl oldum ilaç aldım brdr bu ağrıyı kaldıramam diye düşünüyorum
Modu yükselten yiyecekler :
Serotonin salgılatanlar
Bitter çikolata
Muz
Ceviz
Domates
Ton balığı
Kuru fasülye
İncir
Tavuk
Susam
Maydanoz tüketelim
Nefes egzersizi yapalım
Güzel dilekler ve düşünceleri aktif edip hayal ve arzularımızı hayal edip imajine edelim biraz sorunlardan uzaklaşmak için kişisel bakım ve relax müzikten faydalanalım sevdiklerimize sarılalım

En son bu cümleyi yazıp kayıplara karışmışım ama gerçektende bu yazdıklarımdan kendi üzerimde eser bile kalmamış
Bu hayat ne kadar ipe sapa gelmez birşey..?
Hafta başı aşırı yoğunlukla başladı ilk gün kitap okuma eleştirme yapmam gerekiyordu

Sonra ünide grup çalışması vardı ona hazırlanmam gerekiyordu

Sonra turnuva maçları vardı onun yoğunluğu

Ama aşırı yorgun stresle atlatılan adrenalini yüksek bir haftaydı
Kendime ne kahvaltı ne yemek ne uyku hiçbirşeyi yetiştiremediğim aşırı yoğunluklu bir hafta geçirdim
Sonra yetmedi bu yorgunluk ve yoğunluğun üzerine benim studentsları çalıştırdım halk oyunlarına işlerimi yetiştirmek için ordan oraya koşarken herşeyi ihmal ettim
Hatta şöyle söyleyeyim ilaçları bile yemekleri geçiştirerek ve yarım yamalak kullandım
Doktorun verdiklerini sadece antibiyotik düzenli
Bu hafta iyice çöktüm
Herkes pırıl pırıl keyifli mutlu bense yorgun bitkin mutsuz zorlanan tahammülsüz ve evide gerçekten 3araba girse zor toparlar o kdar dağınık ki her yer her yerde…
iş yerindeki işlerde bitmiyor bitmiyor bitmiyor…
tabi beni motive eden yeni gelişmelerde oldu bunca aydır verdiğim emeklerin karşılığınıda aldım

Keşke bugün cuma yarın ctesi olsaydı ,hastalıkise biraz azaldı ama tamamen iyileşmedi hala öksürüp duruyorum…
Ben napacam Böyle ya…