- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden o kadar ?Bir çay bardağı dut pekmezi içtim. Kulaklarımdan ateş çıkıyor şimdi.
Tadı çok güzel geldi içerken, ne kadar içerim bilmeden başladım ama hepsi bitti. Üzerine de bir kavanoz yoğurt yedim.Neden o kadar ?
Eee gitti vitaminiTadı çok güzel geldi içerken, ne kadar içerim bilmeden başladım ama hepsi bitti. Üzerine de bir kavanoz yoğurt yedim.
Garanti veremiyorlar radyolog düşüğe sebep olabilir dedi.Nasıl yani? Olmana gerek yok mu? Of gerçekten çok kafa karıştırıcı şeyler ya
Selamlar
Hastaneye fiyatı konuşmaya gittim.Doktor yoktu. Başka hastaneye gittim. Orda da muhasebe kapalıymış. Beynim yanıyor düşünmekten. Ablam gelmişken aradan çıkarayım dedim ama hastane öyle her dakika nasıl olacak.
Ablamın tanıdığı doktor varmış onu aradım konuştum. O da ameliyat için büyük değil genişleme düşük olursa ameliyat olursun diyor.
Her kafadan bir ses.
Doktoruma randevu bulamadım. Gidip bekleyeceğim baya gerekirse.
İyi akşamlar herkese kızlar
Sabah geç kalktım
Tost ve kahvaltılık ile kahvaltı yaptım
Sonra ortalığı toparladım
Hiç enerjim yoktu yinede kalktım
Sonra bulaşık mak çalıştırdım 1makine boşalttım
Sonra buzluktan kuru fasülye yemeği pratik birşey olsu diye yanına pilav birazda
Günü böyle kurtardım
Sonra uyuyakalmışım koltukta öyle 40-50dk o kadar
Sonrada uyuyamadım
Sadece aşırı bitkin yattım
Antibiyotik ve şurup kullandım
Hiçbir şey istemiyor canım
Aşırı halsizim
Birde yemek yaparken elimi yaktım yanık kremide yok
Bulaşık mak dizerken elimi kesti Allahtan çok değil![]()
8 Aralık
Bu şarkı eşliğinde işlerimi yaptım