- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Mesajları okulda okuyorum bazen o an yazamıyorum sonra da unutuyorumsekersizcikolata birlikte nice mutlu seneleriniz olsun inşallah
![]()
Ben sabah hangi kafayla okuduysam akşam kafa dank etti.
Çok detay düşünmekten benimki.Kafa bi milyon.
Ya ben de kutluyorum okudum ama unutmuşum
Nice güzel yıllara
Mutluluğunuz daim olsun![]()
Hepiniz çok çok tatlısınız yaa

İyi geceler
Bu gün giremedim pek yoğunluktan ama es geçmekte istemedim
Aşırı yoğun bir gün geçirdim önce işin yoğunluğu sonra ilk deneyim müsabakaya katıldık, sonra çok uzun süren bir süreç sonunda başarı ayların emeği sonunda galibiyet ve ayrılış…
Ardından derse gitcektim ünv fakat keyifli olmak gerekirken aşırı çöküş ve moral motivasyon düşüklüğü açıkcası galibiyet sevinci bile yaşanmadı iş arkadaşlarım kendi başarısızlıklarından ötürü benide dibe çekmek için pekçok söylemde bulundu bir kısımını duymazdan gelmek bir kısımını bertaraf etmek gereksiz bir enerji harcamama sebeb oldu bu durum en sonunda beni rahatsız etti …
Ancak yemek yiyip kendimi ihmal ettiğim bir gün sonunda herşeyi ve herkesi gözden geçirdiğim bir akşamdı
Sabah akşam arasında koşuyorum güzel hissettiğim kendim için birşey yaptığım tek bir an olmadı bugün…
Bugün dönem projesiyle ilgili bilgi almaya gidecektim derse ama o kadar berbat yorgun bir gündü ki derse gidemedim birçok şeyi kaçırdım malesef…işler yüzünden …gerçekten pişmanım ….
Bazı şeyleri gözden geçirmek iyidir.. Kendini ihmal ettiğini fark etmek de.. Umarım farkındalığın kendini çok daha önemsediğin zamanların kapılarını açar

Günaydın canlar
Bugun oğlumu okula göndermeyecektim sabah uyandı ben iyiyim gidecem diye tutturdu
Hemen kaşarlı sandviç ve muzla hızlıca bir kahvaltı yaptı
Hazırlandı okula
Onu servıse bıraktım
Çay yaptım şimdi bişeyler atıştıracağım
Uzun süre yokum malum askere gideceğim
Şaka bi yana yılbaşı hazırlığındayım
Yardımcı kadın gelecek
Bugün eksık olan seyler için markete gıdeceğim
Yemek için etli nohut yemeği ve pilav yapacam
Çorba önerilerine acığım
Bugün belki yazarım ama yarın yazamayabılırım
O yüzden yenı yılınızı enişten dileklerimle kutlarımtamam tamam daha fazla iğrenç şaka yapmayacam
Yeni yılınız sağlık mutluluk huzur ve sevgı getirsin
Benım için çok güzel diyebileceğim bir yıl değildi anneannemi kaybettimumarım sizin için güzel olmuştur
Şükür sebebim olan oğlum eşim annem babam ve kardeslerimle yeni yılı daha güzel geçirmek istiyorum
İyi ki varlar onları çok seviyorum
Burda sizinle çok güzel vakit geçirdim sohbet ettim
Sizleri de çok seviyorum
Yenı yılda da hayatımda olun istiyorum
Hepinize mutlu yıllar![]()
Ahaha güldürdün beni

Yeni yıl tüm güzellikleri getirsin inşallah

Günaydın canlar
Kaç günlük uykusuzluktan sonra güzel uyuduğum için çok mutluyum. Uyuyabilmek bile bir nimet gerçekten. Bir şeyi kafaya takmadan huzurla yatmak.
Çay koydum kahvaltı yapar çıkarım.
Mantar almıştım. Akşama artık onla ne yaparsam.![]()
Yaa aynen hele o uykusuzluktan sonra gelen uyku miss