• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajları okulda okuyorum bazen o an yazamıyorum sonra da unutuyorum sekersizcikolata sekersizcikolata birlikte nice mutlu seneleriniz olsun inşallah 🙏🌷

Ben sabah hangi kafayla okuduysam akşam kafa dank etti.

Çok detay düşünmekten benimki.Kafa bi milyon.

Ya ben de kutluyorum okudum ama unutmuşum

Nice güzel yıllara
Mutluluğunuz daim olsun🙏

sekersizcikolata sekersizcikolata yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel birlikte yıllarınız olsun inşallah 😊

Hepiniz çok çok tatlısınız yaa🥰🥰 aşırı mutlu oldumm🙏🏻🙏🏻💚🥰🥰 teşekkür ederim💚🥰

İyi geceler
Bu gün giremedim pek yoğunluktan ama es geçmekte istemedim
Aşırı yoğun bir gün geçirdim önce işin yoğunluğu sonra ilk deneyim müsabakaya katıldık, sonra çok uzun süren bir süreç sonunda başarı ayların emeği sonunda galibiyet ve ayrılış…
Ardından derse gitcektim ünv fakat keyifli olmak gerekirken aşırı çöküş ve moral motivasyon düşüklüğü açıkcası galibiyet sevinci bile yaşanmadı iş arkadaşlarım kendi başarısızlıklarından ötürü benide dibe çekmek için pekçok söylemde bulundu bir kısımını duymazdan gelmek bir kısımını bertaraf etmek gereksiz bir enerji harcamama sebeb oldu bu durum en sonunda beni rahatsız etti …
Ancak yemek yiyip kendimi ihmal ettiğim bir gün sonunda herşeyi ve herkesi gözden geçirdiğim bir akşamdı
Sabah akşam arasında koşuyorum güzel hissettiğim kendim için birşey yaptığım tek bir an olmadı bugün…
Bugün dönem projesiyle ilgili bilgi almaya gidecektim derse ama o kadar berbat yorgun bir gündü ki derse gidemedim birçok şeyi kaçırdım malesef…işler yüzünden …gerçekten pişmanım ….

Bazı şeyleri gözden geçirmek iyidir.. Kendini ihmal ettiğini fark etmek de.. Umarım farkındalığın kendini çok daha önemsediğin zamanların kapılarını açar 🙏🏻

Günaydın canlar

Bugun oğlumu okula göndermeyecektim sabah uyandı ben iyiyim gidecem diye tutturdu🤦‍♀️

Hemen kaşarlı sandviç ve muzla hızlıca bir kahvaltı yaptı
Hazırlandı okula
Onu servıse bıraktım

Çay yaptım şimdi bişeyler atıştıracağım

Uzun süre yokum malum askere gideceğim😬😬😬

Şaka bi yana yılbaşı hazırlığındayım

Yardımcı kadın gelecek
Bugün eksık olan seyler için markete gıdeceğim

Yemek için etli nohut yemeği ve pilav yapacam

Çorba önerilerine acığım

Bugün belki yazarım ama yarın yazamayabılırım

O yüzden yenı yılınızı enişten dileklerimle kutlarım🤪🤪tamam tamam daha fazla iğrenç şaka yapmayacam🤪🤪

Yeni yılınız sağlık mutluluk huzur ve sevgı getirsin

Benım için çok güzel diyebileceğim bir yıl değildi anneannemi kaybettim😔umarım sizin için güzel olmuştur

Şükür sebebim olan oğlum eşim annem babam ve kardeslerimle yeni yılı daha güzel geçirmek istiyorum
İyi ki varlar onları çok seviyorum🥰🥰

Burda sizinle çok güzel vakit geçirdim sohbet ettim
Sizleri de çok seviyorum
Yenı yılda da hayatımda olun istiyorum

Hepinize mutlu yıllar🥰🥰

Ahaha güldürdün beni😅😅 musmutlu yıllar, kolay da gelsin tabi bu arada.. Ben kuru bakliyat ve pilav yaptığımda ya tarhana ya da sebze çorbası yapmayı tercih ediyorum.. Domates çorbası gibi..

Yeni yıl tüm güzellikleri getirsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 sen yapmamışsın ama ben dayanamayacağım, yarın giremezsen seneye görüşürüz artık😅😅🙈🤪

Günaydın canlar 🌸

Kaç günlük uykusuzluktan sonra güzel uyuduğum için çok mutluyum. Uyuyabilmek bile bir nimet gerçekten. Bir şeyi kafaya takmadan huzurla yatmak.

Çay koydum kahvaltı yapar çıkarım.

Mantar almıştım. Akşama artık onla ne yaparsam. 🍄

Yaa aynen hele o uykusuzluktan sonra gelen uyku miss😍😍 Mantar yemedigim için öneri yok bende, sadece sotesini yapmayı biliyorum.. Ama yeseydin kremalı mantarlı makarna da yapabilirdim... Bence güzel gözüküyor 😬😬

Selam kızlar, ben yine 1 makine daha çamaşır yıkadım bugün. Sanki her gün çamaşır yıkıyormuşum gibi geliyor bana..

Kalktım güzel bir kahvaltı yaptım, kitap okudum, kahve içtim 🌺 Bu ay malesef sadece 2 kitap bitirdim ama 3.'yü şu an okuyorum, bitmesi mümkün değil ama..

Yılbaşı için eşime hala hediye almadım, daha doğrusu ben aldım da hediyesi gelmedi daha.. Eğer yarın da kargoya verilmezse ona bakmam gerekir yarın..

Kızlar çıkarın defteri kalemi, tarif denedim bayıldım sizle paylaşmaya geldim. Tam bir değerlendirme tarifi. Çin böreği ama biz evde ne varsa ekliyoruz😅

Böyle az kalmış lahana, pırasa, havuç, kapya ne varsa mümkünse julyen doğuruyoruz. Lahana çin böreğinin olayı ama bence tüm sebzelerle çok lezzetli bir börek olur. Yağda piyaz doğradığımız soğan ve sarımsağı soteleyip (burası tarifte yoktu ama ben soğan sarımsaksız yemek mi olur dedim ve attım gitti) doğradığımız sebzeleri atıyoruz tavaya. Az su ekleye ekleye yüksek ateşte kavuruyoruz. Hatta ben üstüne yağlı kağıt burusturup terklettim. Sonra suyunu çekince iyice tadına bakın istediğiniz kıvama gelene kadar az şu koya koya pişirin. Su tamamen çekip istediğiniz kıvama gelince soya sosu ekliyoruz. (2 yk) burda dikkat! Benimki tuzu azaltılmış olduğu halde çok tuzlu, o yüzden tadına bakın. Işte 2 kasık bana tat da tuz da verdi. En son yine Türklük yapıp pul biber koydum ben bolca😅 Sonra avcı böreği gibi yufkaları kesip tek kat sarıyoruz. Yumurta galeta miss. Bol yağda kızartın derler çin böreğini, ama ben airfriyerda yaptım. Tadına baktım müthiş✌🏽✌🏽 ama dışarda yediğiniz çin börekleri ile kıyaslamayın tabi😅 bu bizim usul müthiş.. sizle de paylaşmak istedim. Çünkü evde az kalan sebzeleri değerlendirme olarak harika bir seçenek olarak düşündüm.

Önden çorba, yanina salata miss gibi akşam yemeği. Öptüm sizi kaçtım ben💚

Mantar yemedigim için öneri yok bende, sadece sotesini yapmayı biliyorum.. Ama yeseydin kremalı mantarlı makarna da yapabilirdim... Bence güzel
Benim mantar yalan oldu 🤣tavuklu mantar yapacaktım baktım soslu kanat tavuktan daha uygun 🤣

Pideciden de ince dürüm lavaşı aldım. Marul soğan ketçap mayonez kanat dürüm yaptım 🤣yanına da gazoz akşam menüsü aradan çıktı öyle.

Kızlar çıkarın defteri kalemi, tarif denedim bayıldım sizle paylaşmaya geldim. Tam bir değerlendirme tarifi. Çin böreği ama biz evde ne varsa ekliyoruz😅

Böyle az kalmış lahana, pırasa, havuç, kapya ne varsa mümkünse julyen doğuruyoruz. Lahana çin böreğinin olayı ama bence tüm sebzelerle çok lezzetli bir börek olur. Yağda piyaz doğradığımız soğan ve sarımsağı soteleyip (burası tarifte yoktu ama ben soğan sarımsaksız yemek mi olur dedim ve attım gitti) doğradığımız sebzeleri atıyoruz tavaya. Az su ekleye ekleye yüksek ateşte kavuruyoruz. Hatta ben üstüne yağlı kağıt burusturup terklettim. Sonra suyunu çekince iyice tadına bakın istediğiniz kıvama gelene kadar az şu koya koya pişirin. Su tamamen çekip istediğiniz kıvama gelince soya sosu ekliyoruz. (2 yk) burda dikkat! Benimki tuzu azaltılmış olduğu halde çok tuzlu, o yüzden tadına bakın. Işte 2 kasık bana tat da tuz da verdi. En son yine Türklük yapıp pul biber koydum ben bolca😅 Sonra avcı böreği gibi yufkaları kesip tek kat sarıyoruz. Yumurta galeta miss. Bol yağda kızartın derler çin böreğini, ama ben airfriyerda yaptım. Tadına baktım müthiş✌🏽✌🏽 ama dışarda yediğiniz çin börekleri ile kıyaslamayın tabi😅 bu bizim usul müthiş.. sizle de paylaşmak istedim. Çünkü evde az kalan sebzeleri değerlendirme olarak harika bir seçenek olarak düşündüm.

Önden çorba, yanina salata miss gibi akşam yemeği. Öptüm sizi kaçtım ben💚
Afiyet olsun.Tarifi kaydettim. Ama soya sosu hiç kullanmadım tadını bile bilmiyorum 🤫

Galiba çok yöresel takılıyorum 🤣aşmam lazım onu anladım 😁

Bugün keyfim yerinde çok şükür 🥰

Uyumak insana ne kadar güzel geliyor öyle. Enerji, mutluluk , huzur.
Mental olarak da iyi geliyor.

Çocuklu annelerin neden zombi gibi dolaştığını şimdi anlıyorum. Stresten uyuyamamak ayrı dert, yoğunluktan uyumaya zaman ayıramamak ayrı dert.

Selamlar 🌸
Bugün akşama misafir geleceği için evi biraz toparladım, büyük odayı ve ortalığı süpürdüm.
Yatsı namazında cami buluşması vardı oraya gittik ailecek. Ayda bir yapılacakmış. İnşallah katılamaya çalışacağız biz de.

Bugün keyfim yerinde çok şükür 🥰

Uyumak insana ne kadar güzel geliyor öyle. Enerji, mutluluk , huzur.
Mental olarak da iyi geliyor.

Çocuklu annelerin neden zombi gibi dolaştığını şimdi anlıyorum. Stresten uyuyamamak ayrı dert, yoğunluktan uyumaya zaman ayıramamak ayrı dert.
Uyumak gerçekten insana mutluluk veriyor. Ben 1 saat fazladan uyuduğumda o gün çok farkediyor. Daha anlayışlı daha sevecen oluyorum. 6 aydır geceleri bölük pörçük uykularım😔 ve ilginçtir hala yaşıyorum 😄

Mikan Mikan Barış musluyu henüz dinlemedim.
Dinleyebilirsen yeni yıl teması seçeceğim.

Ama kendim için en çok istediğim şey aşmam gereken konular.

🎗Kararlı olmak
🎗Disiplinli olmak
🎗Düzenli olmak
🎗Ertelememek
🎗Küçük harflerle konuşmayı öğrenmek
🎗Daha yapıcı konuşmak
🎗Olayların olumlu tarafını düşünüp bulmak

Uyumak gerçekten insana mutluluk veriyor. Ben 1 saat fazladan uyuduğumda o gün çok farkediyor. Daha anlayışlı daha sevecen oluyorum. 6 aydır geceleri bölük pörçük uykularım😔 ve ilginçtir hala yaşıyorum 😄
Geçecek büyüyecek ve bunlar unutulacak.
Bende gözlerim çöküyor. Göz kapaklarım düşüyor. Pörtlüyor resmen 🤣

Benim mantar yalan oldu 🤣tavuklu mantar yapacaktım baktım soslu kanat tavuktan daha uygun

Pideciden de ince dürüm lavaşı aldım. Marul soğan ketçap mayonez kanat dürüm yaptım 🤣yanına da gazoz akşam menüsü aradan çıktı öyle.

Eline sağlık miss gibi olmuş😍

İki kitap bu yoğunlukta iyi canım😘ayda bir kitap bile hiç yoktan bin kat iyi👍
E doğru.. olsun yeni yılda daha çok okuruz inşallah 🙏🏻

Afiyet olsun.Tarifi kaydettim. Ama soya sosu hiç kullanmadım tadını bile bilmiyorum 🤫

Galiba çok yöresel takılıyorum 🤣aşmam lazım onu anladım 😁

Ya çok da farklı bir tadı gün, tuzlu ve ekşilimsi gibi 😅 ya ben de yöresel de takılırım farklı da denemeyi de seviyorum.. çünkü ben sıkılıyorum aynı şeyi yemekten. Ama mesela yarın da kuru pilav yapmayı planlıyorum. Hepsi sırayla ✌🏽😂😂

Yılbaşı menüsü yapıyorum şuan da.. öyle tarif tarif geziyorum 😅 daha netleşemedim

Eline sağlık miss gibi olmuş😍

E doğru.. olsun yeni yılda daha çok okuruz inşallah 🙏🏻

Ya çok da farklı bir tadı gün, tuzlu ve ekşilimsi gibi 😅 ya ben de yöresel de takılırım farklı da denemeyi de seviyorum.. çünkü ben sıkılıyorum aynı şeyi yemekten. Ama mesela yarın da kuru pilav yapmayı planlıyorum. Hepsi sırayla ✌🏽😂😂

Yılbaşı menüsü yapıyorum şuan da.. öyle tarif tarif geziyorum 😅 daha netleşemedim
Peki şimdi ben mantar çorbası ve mantarlı pilav yapmış pişmesi için nescafe eşliğinde bekliyormuyumdur :KK8:

Evet ✅

Yarın sabah AVM yapacağım inşallah.
Kendime bir şeyler almayı düşünüyorum.
Ne olacağını bende bilmiyorum o kadar çok şeye ihtiyacım var ki nerden başlayacağımı bilmiyorum:dondurma:

Mikan Mikan Barış musluyu henüz dinlemedim.
Dinleyebilirsen yeni yıl teması seçeceğim.

Ama kendim için en çok istediğim şey aşmam gereken konular.

🎗Kararlı olmak
🎗Disiplinli olmak
🎗Düzenli olmak
🎗Ertelememek
🎗Küçük harflerle konuşmayı öğrenmek
🎗Daha yapıcı konuşmak
🎗Olayların olumlu tarafını düşünüp bulmak
Barış Özcan 😅

Güzel hedefler çoğu benim için de geçerli

Günaydın canlar 🫶

Kahvaltıya biber kızarttım.
Haşlanmış patates vardı. Onunla patates kavurması yaptım. Yağda yumurta 🍳bol kalorili kahvaltı yaptım güne hazırım🫡

Buzdolabına el atmak lazım düzenli. Akşam yıkadığım maydonozlar durmaktan kötü olmuş onları elden çıkardım.

Evde benden başka meyve yiyen yok. Pazara gidince çok meyveye yükleniyorum. Pazarı gerekirse iki haftada bire düşüreyim.

Dün gece yatmadan "The 100" den iki bölüm daha izledim. Baya sarmaya başladı bakalım ne olacak. Tabi tartı martı demeden cips 🍟gazozsuz eksik değildi 😶‍🌫️

Back
X