- 17 Mart 2010
- 26.567
- 68.161
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah AVM yapacağım inşallah.
Kendime bir şeyler almayı düşünüyorum.
Ne olacağını bende bilmiyorum o kadar çok şeye ihtiyacım var ki nerden başlayacağımı bilmiyorum![]()
Bende de ütü pek olmaz hatta 3 aydır falan bozuk yani düşünKızlar bizde ütü pek olmaz Robot süpürge yok.
Elektrik faturası 480 gelmiş. Ev küçük çamaşır kurutma makinesi, kahve makinesi ve bilgisayar, tv dışında elektik gidecek kalem yok evde.
Sizin faturalar ne alemde?
Ha haYaptın mı alışverişneler aldım bakalım
![]()
Kurutucum B sınıfı alırken elektrik ucuzdu.Bende de ütü pek olmaz hatta 3 aydır falan bozuk yani düşünrobot var ama onun yaktığını düşünmüyorum. Her gün kahve makinesi düzenli çalışır, teller hep şarjda nerdeyse.. Airfriyer haftada birkaç kez çalışıyor ama onun da yaktığı düşünmüyorum. Biz iki kişiyiz. 300 lira civarları geliyor bize ama etrafımdaki herkese öyle..
Canimbenim iyi olmaya çalışıyoruz,benim evdeki durumlardan farklı bazı şeyler gelişti hayatımda
sekersizcikolata geçen mağazada buharlı el ütüleri varya ondan gördük eşimle. İki saniyede fış fış giysiler mis gibi oldu
Biz ütü sevmediğimiz için bana çok dedi gel bunlardan alalım diye ben dinlememiştim. Klâsik ütü aldırdım. O da yatıyor evde işte. Üşenmezsem yapıyorum.
Canım daha da iyi olacaksın.. Aynen sağlık her şeyCanimbenim iyi olmaya çalışıyoruz,benim evdeki durumlardan farklı bazı şeyler gelişti hayatımda
Yani bı misafiri ne kadar abarttı demeyin lütfen.
O duruma alıştım zaten.
Hayat bazen bizleri zorluyor.
sekersizcikolata S sarahconnor
Kızlar sizler de sormuştunuz yazamadm.
Kusura bakmayın lütfen.
İyi olacağım inşallah.
Sevdiklerim iyi oldukça ben de iyi olacağım.
Bu yıl bana minik kuzumu getirdi şükür sebebim
Aslında sakın kendi halinde bır yıldı benim için
Ama son dönemlerde çok fazla sağlık problemleri oldu yakinlarimda .
Bütün hastalara şifa diliyorum.
Sağlık olmadıkça, hergun sevgiyle konuştuğumuz yakınlarımızın bir gün sesini artık duyamayacagimizi hissettigimizde hiç bir şeyin anlamı kalmıyor.
Onda da kalite farkı vardır bence iyi bir şey olmalı.Yaa işe yarıyor mu diyorsun? Ya ben de ütü almalıyım da onlardan mı alayım o zaman. Sağ ol canım ya ben onu bir araştırayım..
Canım daha da iyi olacaksın.. Aynen sağlık herkes şeyben de senin için tüm kalbimle iyiliklerle dolu bir sene diliyorum
![]()
Çok teşekkür ediyorumYaa işe yarıyor mu diyorsun? Ya ben de ütü almalıyım da onlardan mı alayım o zaman. Sağ ol canım ya ben onu bir araştırayım..
Canım daha da iyi olacaksın.. Aynen sağlık her şeyben de senin için tüm kalbimle iyiliklerle dolu bir sene diliyorum
![]()
Canım özlüyoruzÇok teşekkür ediyorum
İyi ki varsınız gerçekten![]()
Merhaba
Bugün erken yatış geç kalkış uyumuşum
Kahvaltı yaptım ardından evi toparladım
Çöp ve geridönüşüme ambalaj atıklarını çıkardım
Wc temizliği
1posta çamaşır katladım
2posta çamaşır makinesi çalıştırdım
1ini serdim
Bulaşık mak boşalttım tekrar çıkanları ekledim