İnsallah canım hemen gecsin sınavlar da var dediğin gibi

Okulda bulaşmışta olabılır
Görümcemler de hastaydı geldıklerınde
Belki de onlardan bulaştı
Dün yazmış biz çok kötü hastayız yıne oğlum kusuyor ateşi de çok yüksrk diye
Hepsi hasta olmuş yatıyorlarmış

Benimde aklıma yılbaşı akşamı geldi de ne diyeyim. Covid bitti herkes saldı. Senede bir toplanıyoruz diye gelmişler. Ama gelmeseler alınır mıydınız? Hastayız deselerdi.

Biz hala dikkat ederiz hastayken gitmeyiz gezmeye.

Ama işte okula giden çocuk olunca. Koca sınıf koca okul hastalık öyle daha kolay bulaşıyor.

Günaydınlarrrr

6 Ocak

Havuçlu tarçınlı kış keki deneyin.

Evde kurabiye var ama keki de yapmaya çalışacağım. Dün yine evi süpürmedim hastaydım 8.30 da yattım.
Kızlar önceki gün odalari temizle düzenle gündemimiz vardı ya ise bir köyuldm güya kahve içerken yazacaktm kahvede yalan oldu.
Günlük işler dışında,
Yatak odasında gardrop baza altı komodinler vs ne varsa boşaltıp düzenledim yaklaşık 60-70 parça ayırdım atılacaklari attm verilecekleri memlekete yolladı eşim hemen.
Dün de tüm mutfak dolaplarıni elden gecrdm iç dış , bulaşık makinesini cektirdm eşime akşam altini alalım diye ,temiz su borusu patladı mutfağı su bastı halıyı yıkamaya verdimzaten çok kirliydi ev kalabalık herkes gidince herşeyi yıkatcam koltukları da perdeleri de.
Bugün de yemeğe eşimin memleketten birileri geliyo
Nasıldı o söz,
Misafir misafiri sevmez ev sahibi de ikisini
KV söyleniyor ben susuyorum bir terslik var
Evi robota bırakıp mutfağa geçeceğim kızı uyutuyorm.
Mikan kitabı şimdi sececegim zaten ancak yarın baslwrm aslında elimde bir kitap var halihazırda ama yenisini de seçeceğim istikrarı korumak adına.

Bugün havuçlu cevizli kek yapmayayım hem zamanım.yetmez hem de misafir var baklava tarzı hazır biseyler geçireceğiz mecbur yetistiremem yemek işi de var.

S sarahconnor çok çok geçmiş olsun
En sevmediğim insan tipi kendisi veya çocuğu hastayken hala sosyallesme derdinde olandır.

Ben çok sevdiğim bir arkadaşımla sırf bu yüzden görüşmüyorum buraya kaç kere hastayız yazdiysam hep o ve çocuğu bulastrdi ne zaman gorussek hasta olduk .
Yeter dedim valla bir gün görüşüp bı ay hastalık çekiyoruz

Keira- sende mi Haziran annesisin,ismin de tanıdık geldi ama çıkaramadım.
Rabia hanımın kitabına başladın mı çok sevecegini düşünüyorum ben de minimalizm ve sadelik üzerine çok kitap okudum ,onun YouTube kanalındaki tüm videolarını izledim,benim hayatımda ciddi bir yeri var

Yok canım darılmazdım hasta olduklarını da biliyordum

Annesigile bulaşır diye gelmezler belki diye düşündüm ama bize bulaşır gelme denilmezdi

Ben de tekneye gittim üşüttüm dışarda oturdum dikkatsiz davrandım
Hepsı üst üste geldi

Günaydın herkese

Benim de tatlı yok havuçlu cezerye vari toplardan yaparım diyodum. Akşama bakalım enerjime göre hareket ederiz.

Kek yaparsan görsel isterim.
Yaparsam atarım ama sanırım yapmayacağım evdeki kurabiyeler bitmeden
Mikan geçmiş olsun.
Çok hasta oldun sen ya.
Beslenmene dikkat et bari.
Teşekkür ederim dün derste gözlerim yanmaya başladı sonra üşüme geldi iç ateşim vardı sabah daha iyiydim
Günaydın kızlar

Bugun hastayız oğlumu okula göndermedim
Gece ateşi 40 a çıktı

Şimdi düştü biraz
O bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz

Yemek yapmayacağım alırım bişeyler
geçmiş olsun ikinize de

Kolay gelsın canım
Bir cinnet herseyı halleder aslında

Ya o bulaşık makinesi çekme işi çok sıkıntılı
Benım de patlamıştı
Öylr bir akıyor ki alttan kapatayım derken sıkışmış orayı da kırmıştım
Güvenlik kapatılacak yerın anahtarını acıp kapatıncaya kadar mutfak ve ara bildiğin göl olmuştu
Oturup ağlamıştım sinirden

Çok geçmiş olsun

Bize pimpirikli derler. Çocuk 10 yaşında hasta misafir kabul etmeyiz. Gitmeyiz net yani. Zaten çocuk kendini zor topluyor hasta olunca.

Yok canım teknede temiz hava üşütme o kadar hasta etmez bence. 40 derece ateş ayrı bence.

Beyhan budaktan 4-5 tane kısa podcast dinledim. Duş aldım üşüdüm biraz.

Kahvemi içiyorum.Uzun zamandır kahve içemiyordum. Yanına kuş lokumu ve bebito jelibon

Canlar menüde neler var?
Ben hazırlayıp çıkacağım şimdi.

Evde hiç hazır yemek vs yok.
Sebze de yok tabi havuç dışında

Günaydınlarrrr

6 Ocak

Havuçlu tarçınlı kış keki deneyin.

Evde kurabiye var ama keki de yapmaya çalışacağım. Dün yine evi süpürmedim hastaydım 8.30 da yattım.
Yapayım
Günaydın kızlar

Bugun hastayız oğlumu okula göndermedim
Gece ateşi 40 a çıktı

Şimdi düştü biraz
O bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz

Yemek yapmayacağım alırım bişeyler
Çok geçmiş olsun
Evet haziran annesiyim
Kitaba başladım. Grupla beraber gidiyorum. Güzel beğendim ben de instagramda sayfasına da göz attım biraz. Faydalı bulduğum bilgiler var

Canlar menüde neler var?
Ben hazırlayıp çıkacağım şimdi.

Evde hiç hazır yemek vs yok.
Sebze de yok tabi havuç dışında
Tavuk ızgara ,yanında kremalı patates
Ortaya sarma dolma börek salata
Çorba daha karar veremedim domates olabilir
Tatlı dışardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…