Zaten hep öyle olmaz mı
Ben de aksam yemecektim güya

Eşim kestane doldurmuş yine
Adamın en büyük hobisi beni beslemek

Afiyet olsun ben de bayılırım tulumba tatlısına
Teşekkür ederim gerçekten hep öyle oluyor tulumbadan yemedim çikolata hastası olduğum için kek ve pasta yedim ben

Ahahah sudem bir an okurken anlamaya çalıştım ama toplu cevap vermişsin tamam sen kitabı de başlayalım, aslında doğru ben de sevmem hedef olarak koymayı ama bunlar hedef değil istek aynen iş yerinde sadece işinde gücünde olmak en güzeli valla.. başka bir şeyle uğraşmayacaksın.. ve aynen aile her şey. Bu bilinçle ne güzel çocuk yetiştireceksiniz ama öyle düşün

Günaydınlaaarrrr
4 Ocak
Bugün odaları temizle, fazlalıkları çıkar
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
Keira-
Lotus1234
Eksik varsa affola

Mikaaan ben demin geldim eve, odaları temizlemek yerine bir şey ararken hepsini dağıttım.. ben bugün sınıfta kaldım

Teşekkür ederim gerçekten hep öyle oluyor tulumbadan yemedim çikolata hastası olduğum için kek ve pasta yedim ben
Ben tulumba da çok severim. Bir küçük boy var çıtır çıtır oluyor. Bir de büyük boy var dışı çıtır içi yumuşak oluyor off olsa da yesek valla

Çok yoğun bir gün geçirdim kızlar.. sanırım bu 2 gün fazla mesai ile geçecek.. eşim tost yaptı bana onu yedim. Sonra yatacağım.. Yatmadan 2 3 sayfa maksimum kitap okuyabilirim görüşmek üzere
Bende yemekten çaydan sonra uyudum. Üşüdüm biraz dinleneyim diye yattım biraz yeni kalktım.

Selamlar
Sabah rutin kahvaltı vs. Eşimle kızımı yolladıktan sonra oğlumla yürüyüşe çıktım. Bu kez kendine söz vermiştim hiçbirşey almadım dışarıdan irmik helvası dahil
Eve gelince alt kata kabak tatlısı verdim. Geçen gün apartman toplanıyormuş beni de çağırdı ama gidemedim oğlum hastaydı diye. Bir çeşit kusura bakma tatlısı oldu
Sonra oğlumu uyutup yemeğe başladım. Patates püresi yatağında tavuk sote yaptım. Bir makine çamaşır vardı onu astım.
Akşam yemeğinden sonra biraz kitap okudum. Şimdi de biraz Kuran okuyup yatacağım. Yatakta belki uygulamadan Sofie'nin Dünyasını okurum.
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…