Bende romantik istemiştim ormantik çıktı olsun yakışıklı dedimÖncelikle kalbime dokunmasıydı- ilk tanıştığımızda hayallerimin ötesinde romantikti
Duygusal olsun istiyordum öyle de biri
Kitap okumayı seven biri olsun demiştim çok seviyor
Çocukları sevsin derdim- o konu malumunuz
Futbol sevsin isterdim-neden bilmiyorum mal bir anıma denk gelmiş olmalıMaalesef çok seviyor
Küsmeyen biri olsun istemiştim- ne kadar tartışırsak tartışalım asla küsmez vs böyle şeyler
Teşekkür ederimGül canım
Ağlanacak halimize güleri zaten bazen ne yapalım.
Eşim de aslında annem gibiydi bu aralar gözüme batmıyorya bıraktı ya dikkatimi çekmiyor çocuk küçükken çok yapardı
Canım anlatacak öyle çok şey birikti ki iki günde.
Geçmiş olsun uçuk için.
Sen bizim için çok önemli ve değerlisin. Çok kaliteli birisin. ❤
Küstürmemesi çok çok iyiBende romantik istemiştim ormantik çıktı olsun yakışıklı dedim
Duygusal istedim odun çıktı
Kitap okusa da bence yeteri seviyede okumuş biri değil
Çocuk hiç sevmez. Bir tek yeğeni ve oğlumu sever
Futbol sevmez bu artı.
Küsmez ama küstürmez de.
Benimki giyinmeyi hiç bilmez.Çok karizmatik eşim giyinmeyi çok iyi bilir ortamlarda en şıktr, benim ilk dikkatimi giyim tarzı çekmişti, çapkın bakar bıyık altı gülümser, yakışıklıdir ve bütün bunlarla beraber alçakgönüllü ,çok iyi bir dinleyici her şeye atlamaz ağırne çok övdüm kız
Ama valla az bile anlattim
Boğa da bence dengesiz yaTeşekkür ederimgece gece nasıl mutlu ettin beni sen de öylesin
Geçen hafta eşim acayip gözüme batıyordu bu hafta batmıyor bizde de bi tuhaflık var sankihadi ben ikizlerim dengesizlik ruhumda var da sana ne oluyor
Barışmaya çabalayıp gönlümü almazKüstürmemesi çok çok iyi
Benim de dün bitti. Yaprak sarması ve biber dolması. Aynı harcı kullandım.Dün lahana sardım biraz da yaprak sarması yaptım. 3 haftadır bekleyen lahana nihayet yemek oldu sonunda. Eski rutinime dönmek istiyorum. Bol bol geniş vakitlere. Ne zaman gelirki.
Keşke böyle olmasa. Belli bir zamandan sonra bazı sözler, dokunuşlar, davranışlar daha derin anlamlı. Ne güzel yıkamışsın anneni. Ama demese bile eline sağlık diye sen küçüklüğünü düşün. Yaşlılar aynı küçük çocuk gibiler. Biz onlardan mantıklı davranışlar bekliyoruz elbet. Olmayınca üzülüyor insan ama Rabbim karşılığını verecektir sana.Selam canlarım
Yoğun mu yoğun 4-5 gün geldi geçti.
Annemi memnun etme çabalarım sinir harbi olarak sabır çekmek olarak geri döndü tabi bana.
Kısaca özet geçeyim annem ne severse aldım, sattım, ne isterse yapmaya çabaladım. Hiç birine memnun olmadı. Bende en son patladım. Teşekkür edeceğine bir de laf ediyorsun diye. Bu kadar zor olmamalı bence. Örnek banyo yaptırdım suya soğuk dedi halbuki normal sonra ısıyı arttırdım kaynar dedi
Bana çeşit çeşit tişört alın param var dedi aldık, niye çok aldınız iki tane yeterdi dedi
Kivi sever diye kivi aldım. Ekşi yemem dedi.
Sever diye ıspanaklı börek yaptım sağol eline sağlık demedi
Sürekli hastayım diye aynı şeyi yüz kere anlatmasını saymıyorum
Sonuç olarak sivri dili arının iğne batırıp can yakması gibi sokup sokup kenara çekildi
Sonra ben kendi kendimi yiyip ablamlara dert yandım.
Neyse burda bana bunları yaşattı telefonda da ablama sudem bana iyi baktı demiş arkamdan değil yüzüme sağol dese yeterdi
Afiyet olsun. Ben de sadece lahanada biraz nar ekşisi koyuyorum harca.Benim de dün bitti. Yaprak sarması ve biber dolması. Aynı harcı kullandım.
Canım beni hiç sevmez insan hissediyor. Bir kere içten sarılmamıştır.Keşke böyle olmasa. Belli bir zamandan sonra bazı sözler, dokunuşlar, davranışlar daha derin anlamlı. Ne güzel yıkamışsın anneni. Ama demese bile eline sağlık diye sen küçüklüğünü düşün. Yaşlılar aynı küçük çocuk gibiler. Biz onlardan mantıklı davranışlar bekliyoruz elbet. Olmayınca üzülüyor insan ama Rabbim karşılığını verecektir sana.
1 hafta yasakBoğa da bence dengesiz yabenim ruh halim, aç, yorgun vs iken bambaşka oluyor
Anlıyorum enişteyisen cicilerini giy pamuk gibi olursun
Dediğin gibi insan hissediyor.Canım beni hiç sevmez insan hissediyor. Bir kere içten sarılmamıştır.
Mor reyhan kurusu, nane, pul biber ,karabiber, sarımsak aroma verenler benim için az da kimyon. Bazen et suyu tablet.Afiyet olsun. Ben de sadece lahanada biraz nar ekşisi koyuyorum harca.
Eşim de öyle evet burda ben hatalıydım demezBarışmaya çabalayıp gönlümü almaztam odun hatalı da olsa özür dilemez gururlu çok kibirli burnu düşse almaz
Yaşam Tasarım Okulları iyi geçen
Doğa çok iyi geçmeyen
Bahçeşehir var bir de şubatta sınav
O altı düz olan koskanın dondurma külahını alsaydın cupcake kalıbı olarak. O da güzel olabilirdi.
Eline sağlık şimdiden
Ağzım sulandı
Ya bende böyle tam menülü sofraya oturmak istiyorum.
Sarah beni evlatlık alsana
Koruyucu ailem ol filan
Vermiyor canım aslında
Eşim de demiş ki müdüre siz izin versenizde vermesenizde benım emir büyük yerden yazdırılacakmış çocuk dershaneye
O yüzden iyi önerdiğiniz bir dershane söyleyin demiş
Bugun eşimin müsterisi varmış dershane sahibi
Kolejdeyse o kadar yoğun dershane programına gerek yok hafta sonu biraz soru cözüp yanlışlarını kontrol edeceği bir öğretmen güzel olur onun için demiş
Netlerini Türkçe düşürüyor
20 Türkçe sorusundan 3-4 yanlış
Matematik 20 soru full yada 1 yanlış
Fen 20 soru 1-2 yanlış
Din 10 soru1-2
Sosyal 10 soru1-2
İngilizce 10 soru full
Yanlışları bu düzeyde
Türkçeden özel ders mi aldırsam diye düşünüyorum bazen dershane yerine
Çok yorucu bu süreç bakalım ne olacak
Selam canlarım
Yoğun mu yoğun 4-5 gün geldi geçti.
Annemi memnun etme çabalarım sinir harbi olarak sabır çekmek olarak geri döndü tabi bana.
Kısaca özet geçeyim annem ne severse aldım, sattım, ne isterse yapmaya çabaladım. Hiç birine memnun olmadı. Bende en son patladım. Teşekkür edeceğine bir de laf ediyorsun diye. Bu kadar zor olmamalı bence. Örnek banyo yaptırdım suya soğuk dedi halbuki normal sonra ısıyı arttırdım kaynar dedi
Bana çeşit çeşit tişört alın param var dedi aldık, niye çok aldınız iki tane yeterdi dedi
Kivi sever diye kivi aldım. Ekşi yemem dedi.
Sever diye ıspanaklı börek yaptım sağol eline sağlık demedi
Sürekli hastayım diye aynı şeyi yüz kere anlatmasını saymıyorum
Sonuç olarak sivri dili arının iğne batırıp can yakması gibi sokup sokup kenara çekildi
Sonra ben kendi kendimi yiyip ablamlara dert yandım.
Neyse burda bana bunları yaşattı telefonda da ablama sudem bana iyi baktı demiş arkamdan değil yüzüme sağol dese yeterdi
Şımarırız diye mi yapıyorlar acebayazın cadı yengem bir kap yemek vermiş günde onu övüyordu diğer yengem 17-18 senedir bakıyor adını anmaz diğeri 20 seneden sonra bir tas yemek vermiş kıymetli oldu
Kızlar bu arada bugün ilk defa tv açtık haberler vs.
On gün açmadık .
Artık normale dönmek lazım tamamen.
Aynen öyle o kadar dokunaklı ve gerçekçi ki yazdığın.
Al elin oğlunun yanında etti eziyeti gitti.
Aman kızım balım kızım canım kızım dese ne olurdu yani.
Doğan Cüceloğlunun 1.5 dakikalık bir videosu bvarua annen yoksa kimsen yok diye.
Ben hep sevilmek için çabaladım hala da öyle.
Barışmaya çabalayıp gönlümü almaztam odun hatalı da olsa özür dilemez gururlu çok kibirli burnu düşse almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?