İkili tarama sonucum sıkıntılı çıktı fetal için de durumum olmadığı için yaptiramadim buraya atsam bir baksanız çok mu kötü sonuç
Ben de anlamıyorum maalesef doktorunuz ne dedi? Tek bildiğim ikili testin sadece ihtimallerden bahsettiği. Bir arkadaşım hiç yaptırmıyordu mesela bu tarz testleri.

Teşekkür ederim inşallah anlayan çıkar
Çok geçmiş olsun öncelikle

Uzun zaman önce bende ikili test yaptırmıştım
Risk çıkmadığı halde ultrason da doktor sol ventrikül genişlemesi var demişti

Sonra kordosentez yaptırdım onda da bir problem çıkmadı

Araştırma eğitim hastanesinde uyguna yaparlar mı acaba
Var mı bulunduğunuz ilde
Ben capa da yaptırmıştım

Malesef sagdece kadın doğum hastanesi var burda kalanı doğum için hep özel

İkili tarama sonucum sıkıntılı çıktı fetal için de durumum olmadığı için yaptiramadim buraya atsam bir baksanız çok mu kötü sonuç
Geçmiş olsun.
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Doktorlar da hastaneler de bir tuhaf bir şey diyemiyorum.
. Bugün kuaförde bir sohbete denk geldim. Devlette 7 aylık hamile kadına karnında bebek ölü demiş eline rapor vermişler. Başka hastaneye gitmiş bebek yaşıyor.

Yine kuaförde ki kız yıllarca doktora gidip Mr filan çektirip teşhis koyamıyorlar. Sonra başka hastanede başka biri teşhis koyuyor.

Gerçekten sağlıktan değerlisi yok.

Kesinlikle öyle inşallah benimde bebeğim saglikli bir şekilde dünyaya gelir allahimdan tek dileğim şuan bu

Doktorunuz ne dedi? Ya da ne zaman göstereceksiniz.. sakin kalmaya çalışın, güzel haberler alırsınız inşallah
Doktorum zaten gördü raporu pozit siniz dedi fetal DNA dedi ama durumum olmayınca yaptiramadim eşimin kardeşi dayanamadi özele götürdü oda burun kemigini göremiyorum şuan dedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi devletteki nede randevu alamıyorum dolu sırada vermiyolarmis yoğunluk yüzünden detaylı ulturoson istiycem onuda istiyemiyorum

Size dua edicem inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Allah bütün annelerin yüzünü güldürsün inşallah.Kısacası herkesin yüzü gülsün.

Yani şunu anladım bugün dertsiz hiç kimse yok. Allah dermansız dert vermesin. Hepimize sağlık, afiyet versin.

Kesinlikle öyle inşallah benimde bebeğim saglikli bir şekilde dünyaya gelir allahimdan tek dileğim şuan bu

Amin sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 4 5 gün sonra gittiğinizde kontrol oluyor, yeniden ücret almazlar bilginiz olsun. Ben de size dua edeceğim

Kızlar günaydın

Dün akşamki filmimiz Gone Girl isimli filmdi. Çok eski bir filmmiş ( 2015) ama ben izlememiştim. Tavsiye ederim.

Onun dışında aynı.. şu an ben işteyim, yoğun bir gün olacak.. Hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar
Dün kuaföre gittim
Eşim işi olduğu için dışarda yedi

Bende oğluma ıspanak yemeği ve kıymalı şehriye çorbası yaptım
Kendim için de ıspanağı yumurtalı yaptım öyle seviyorum çünkü

Arkadas yaprak getırmişti
Onunla sarma yaptım
Lahana da sardım kendım için
Sonra biraz iş yerinin işlerine baktım
Regl olmuşum bugun başım ağrıyor

Oğlum erken gelecek
Sarmalar ve çorba duruyor
Tavuk baget vardı onu çıkardım buzluktan fırında sebzeli yapacağım
Yanına ne yapsam sarma pirinçli ya pilav a gerek var mı bilemedim
Belki bol yeşillikli bir salata yaparım

Kitabım bitmek üzere hangı kitaba başlayacağıma karar vermedim

Sizler nasılsınız

Günaydınlar

Bugün karne günü
Dün oğlanların karnesini aldık.
Benim sınıfım olmadığı için bugünkü son dersime girip eve gideceğim. Oğlumu alıp eski komşuma bebek hayırlamaya gideceğim.
Sonra eve gidip biraz temizlik yapmam lazım. Erteleyip duruyorum.
Kitabımı okuyacağım baya sardı

Amin sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 4 5 gün sonra gittiğinizde kontrol oluyor, yeniden ücret almazlar bilginiz olsun. Ben de size dua edeceğim
Günaydın cnm devletteki doktorum Trabzon'a perinatoloji ye sevk etti pazartesi günü oraya gidicem detaylı ulturoson la bakicaklarmis

Günaydın cnm devletteki doktorum Trabzon'a perinatoloji ye sevk etti pazartesi günü oraya gidicem detaylı ulturoson la bakicaklarmis
Canım çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alirsn, ben bu testleri hiç yaprmadm yanılma payları çok yüksek ikili üçlü.
İnşaallah burun kemiği ve ense kalınlığı normal ise buna hiç takılma.

Burun kemigimiz gözükmüyor sorun zaten orda sevk etti bakalım pazartesi gününü bekliyorum Trabzon'a gidicem perinatoloji ye

Kızzzz adama kızgın oldugun bı anda mi yazdın bu mesajı ne olduuuuu
Ya değiştirmek çok zor kendimizde bile sevmedigimiz birşeyi degistiremezken başka birine ne kadar etkimiz olur ki eşimiz bile olsa
Bulmuş senin gibi kızı artk ununu eleyip elegini asmış boşver.
Ya ben de bazen tedirgin oluyorum çok özeniyor kendine arabada bile ayrı kremi parfümü cartu curtu var kiyafet desen asla bırakmaz kendini.
Yani diyorm adam Allah'tan gözü dışarda bjrj değil
Neyse kendi bilir o kaybeder bı hata yaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…