Ben de anlamıyorum maalesefİkili tarama sonucum sıkıntılı çıktı fetal için de durumum olmadığı için yaptiramadim buraya atsam bir baksanız çok mu kötü sonuç
Çok geçmiş olsun öncelikleTeşekkür ederim inşallah anlayan çıkar
Malesef sagdece kadın doğum hastanesi var burda kalanı doğum için hep özelÇok geçmiş olsun öncelikle
Uzun zaman önce bende ikili test yaptırmıştım
Risk çıkmadığı halde ultrason da doktor sol ventrikül genişlemesi var demişti
Sonra kordosentez yaptırdım onda da bir problem çıkmadı
Araştırma eğitim hastanesinde uyguna yaparlar mı acaba
Var mı bulunduğunuz ilde
Ben capa da yaptırmıştım
Doktorunuz ne dedi? Ya da ne zaman göstereceksiniz.. sakin kalmaya çalışın, güzel haberler alırsınız inşallahMalesef sagdece kadın doğum hastanesi var burda kalanı doğum için hep özel
Geçmiş olsun.İkili tarama sonucum sıkıntılı çıktı fetal için de durumum olmadığı için yaptiramadim buraya atsam bir baksanız çok mu kötü sonuç
Kesinlikle öyle inşallah benimde bebeğim saglikli bir şekilde dünyaya gelir allahimdan tek dileğim şuan buGeçmiş olsun.
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Doktorlar da hastaneler de bir tuhaf bir şey diyemiyorum.
. Bugün kuaförde bir sohbete denk geldim. Devlette 7 aylık hamile kadına karnında bebek ölü demiş eline rapor vermişler. Başka hastaneye gitmiş bebek yaşıyor.
Yine kuaförde ki kız yıllarca doktora gidip Mr filan çektirip teşhis koyamıyorlar. Sonra başka hastanede başka biri teşhis koyuyor.
Gerçekten sağlıktan değerlisi yok.
Doktorum zaten gördü raporu pozit siniz dedi fetal DNA dedi ama durumum olmayınca yaptiramadim eşimin kardeşi dayanamadi özele götürdü oda burun kemigini göremiyorum şuan dedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi devletteki nede randevu alamıyorum dolu sırada vermiyolarmis yoğunluk yüzünden detaylı ulturoson istiycem onuda istiyemiyorumDoktorunuz ne dedi? Ya da ne zaman göstereceksiniz.. sakin kalmaya çalışın, güzel haberler alırsınız inşallah
Size dua edicem inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz.Doktorum zaten gördü raporu pozit siniz dedi fetal DNA dedi ama durumum olmayınca yaptiramadim eşimin kardeşi dayanamadi özele götürdü oda burun kemigini göremiyorum şuan dedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi devletteki nede randevu alamıyorum dolu sırada vermiyolarmis yoğunluk yüzünden detaylı ulturoson istiycem onuda istiyemiyorum
Kesinlikle öyle inşallah benimde bebeğim saglikli bir şekilde dünyaya gelir allahimdan tek dileğim şuan bu
Doktorum zaten gördü raporu pozit siniz dedi fetal DNA dedi ama durumum olmayınca yaptiramadim eşimin kardeşi dayanamadi özele götürdü oda burun kemigini göremiyorum şuan dedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi devletteki nede randevu alamıyorum dolu sırada vermiyolarmis yoğunluk yüzünden detaylı ulturoson istiycem onuda istiyemiyorum
Günaydın canımKızlar günaydın
Dün akşamki filmimiz Gone Girl isimli filmdi. Çok eski bir filmmiş ( 2015) ama ben izlememiştim. Tavsiye ederim.
Onun dışında aynı.. şu an ben işteyim, yoğun bir gün olacak.. Hepinizi öpüyorum
Günaydın cnm devletteki doktorum Trabzon'a perinatoloji ye sevk etti pazartesi günü oraya gidicem detaylı ulturoson la bakicaklarmisAmin sağlıkla gelsin dünyaya inşallah4 5 gün sonra gittiğinizde kontrol oluyor, yeniden ücret almazlar bilginiz olsun. Ben de size dua edeceğim
Canım çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alirsn, ben bu testleri hiç yaprmadm yanılma payları çok yüksek ikili üçlü.Günaydın cnm devletteki doktorum Trabzon'a perinatoloji ye sevk etti pazartesi günü oraya gidicem detaylı ulturoson la bakicaklarmis
Burun kemigimiz gözükmüyor sorun zaten orda sevk etti bakalım pazartesi gününü bekliyorum Trabzon'a gidicem perinatoloji yeCanım çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alirsn, ben bu testleri hiç yaprmadm yanılma payları çok yüksek ikili üçlü.
İnşaallah burun kemiği ve ense kalınlığı normal ise buna hiç takılma.
Kızzzz adama kızgın oldugun bı anda mi yazdın bu mesajı ne olduuuuuBenimki giyinmeyi hiç bilmez.
Ben beğenmiyorum giyim tarzını değiştirmeye çalıştım olmadı bende bıraktım
Yaşına göre çok spor ve soluk renk sever öyle giyinir.
Bende şık giyinen severdim
Alçak gönüllü asla değildir. Kendini çok beğenir. Her şeyi en iyi o bilir.çok konuşur. Öyle inandırıcı anlatır ki güven verir yanlış da söylese inanırsın
İnşallah ultrasonla alakalı bir sıkıntıdır ve güzel haberler alırsınBurun kemigimiz gözükmüyor sorun zaten orda sevk etti bakalım pazartesi gününü bekliyorum Trabzon'a gidicem perinatoloji ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?