Kızlar bugün eşim erken gelirse kuaföre gideceğim güzel bı bakıma
Kendimi o kadar biraktm ki son zamanlarimi az çok biliyosnz mahmod abiye döndüm

Beyefendi hemen plan yapmış kendine de yaptrmazlar canım bugün bizim dedim oğluşum da oyun alanına gidecek ödül

İnşallah canım tek isteğim şuan bu
O kadar iyi anlıyorum ki ben de ilk hamileligimdr bu testleri yapmadığım halde bı sürü senaryoyla karşılaştım çok skntilat yasadm ama sagsalim aldm kucagima bebeğimi Allah'a çok şükür.
Dua et ,inan Allah her kapıyı açıyor çok istediğimizde

Gidemedim tabi
Çok yorgunum ya içime içime çığlık atiyorm.
Tedavilerinin bitmesjne bir kaç gün kaldı.
Kışı burda geçireceklermisssss

Selam Mikan Mikan hiç biraraya gelemedik,hemde hiç zaten sorun çktı çok gergin bir ortamdı bende kırmızı elbise falan giydim iyice stresten gerildim berbat bir gündü keşke girmeseydim dediğim malesef

Ertesi günde aşırı yoğundum sonrada karne işleri falan acayip bir tempo açıkcası iyice bunaldım
Sanki Ocak ayında değil Haziran ayındayım
Bugünü nasıl kapattım bilmiyorum çok şükür bitti gitti
Şimdide boğazımda bir hassasiyet kırgınlık halsizlik var inşallah hasta olmam
Dünde iş arkadaşımla sorun çıktı bana iftira attı kendisine bağırmadığım halde kimsenin olmadığı bir yerde ben bağırmışım gibi yaygara yaptı ve tam bir tiyatro oyunu oynayıp kendi çevresindekileri bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar bugünde onun için çabaladılar durdular kulaktan kulağa oynuyorlardı bugün karne günü diye peşine düşmedim ama içime atıp geldiğim ama moralsiz üzgün bir şekilde geçirdiğim bir gün oldu öğrencilerin önünde gelip beni suçladı işin içinden çıkmak için bana bağıran tersleyen kendisiydi idare odasında yaptı bunu kimsede yoktu o esnada

Gidemedim tabi
Çok yorgunum ya içime içime çığlık atiyorm.
Tedavilerinin bitmesjne bir kaç gün kaldı.
Kışı burda geçireceklermisssss
Kızlar siz olsanız ne yapar nasıl tepki verirsnz
Yani benim gücüm bitti eşim de hiç birşeyden anlamıyor yani bana hak veriyor güya da ortada bı etkisi çabası yok
Nasıl olacak bu iş ben tükendim resmen

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız 100 de 100kusurlu olduğu bir konu üstüne üstlük

Yani benim gücüm bitti eşim de hiç birşeyden anlamıyor yani bana hak veriyor güya da ortada bı etkisi çabası yok
Eşin destek olacak veya ailenizden bir yakınınızın hasta olduğunu onun geleceğini anne vs onunla ilgileneceğinizi birazda söyleyeceksiniz annenizde hastalıklarını bahane edecekbu iş böyle çözülecek oda diğee çocuklarına gidecek evlatsa sende birinin evladısın

Çok üzüldüm ya ne çirkef arkadaşların var. Neden çalışma ortamın bu kadar gergin? Lisede mi çalışıyorsun? Sen yazarken bile ben stres oluyorum o ortamda olmayı hayal edemiyorum
Geçmiş olsun bu arada inşallah ilerlemez

canım annenin durumu olmasa 1 ay kaldı kışa idare et derdim ama şu durumda top eşinde aslında. O da hayır diyemeyen biriyse zor bir durum. Ben de bir şey diyemez kendi kendimi yerdim muhtemelen işe mi başlasan acaba bilemedim

Annem rahatsız onun yanına gidip onunla ilgileneceğim veya onu getireceğim ikisinden birini tercih etmelisin çünkü oda iyi değil derdim

Yok ilköğretim ben gayet sakin hiç provake olmadan gerekeni söyledim reddettim öylr bir şey olmadı ben gayet iyi biliyorum ne söylediğimi dedim baktı baş edemedi geri bastı konu kapandı kendisi hatalı olduğu içinde birşey devamında getiremedi ama çok öfke kontrol problemi var genellikle bağırıyor bu ara iş arkadaşlarına hep daha önceki günlerde zümreyede yapmış sonrada duydum bende muhatap olmayacağım kendisiyle bu şekilde davrandım

Ya valla kafayı yicem ,annemi de bahane edemem ki annem kziim senin küçük çocuğun var gelmem diyo düşünün eşim de biliyor.
Ya bir ay kaldı tanam da bir gün idare edecek gücüm kalmadı

O zAman taşın altına elini koyması gerektiğini anlar yoksa anasıyla beraber oda aç kalır anladın mı? Aysen012
Canım kardesı pusuda bekliyor ben gitsem gelir evimde gününü gün ederler hep birlikte ya öyle bı durum ki gideyim desem tamam derler iki çocukla evde kalırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…