Dün dediğinizi yapayım dedim ya isleri biraktm gece yarısı oldu mutfak savaş alanı
Eşimle tartıştım üstüne mutfağı toparlayıp yattım ben ne anladım bu işten ,ama dediğin şey benim de aklımda

Canım ben kadrolu öğretmenim şuan dogum iznindeyim, ücretsiz izin sürecim

Bebeğimi büyütmek için evdeyim birikimimden yiyorum ve eşim de öğretmen+ekstra bir başka işi var kendi işinden daha çok getirisi var nerdeyse .
Maddi olarak kimseye bağlı değiliz benim, beni uzun süre idare edecek birikimim var ki ona bile ihtiyacımız olmadı sadece ben eşimden para almam yani direk tum harcamalarımi kendi kartımdan yapıyorim,aramızda senin paran vs gibi bir muhabbet zaten yok bu benim karakterim sormadan harcarim o zaten olduğunu biliyo evin tüm sorumluluğu eşimde.
Evimiz kira değil kiraya versek çok yüksek kira getirisi olan güzel bı muhitte vs .
Yani benim pek maddi kaygım yok ise başlamayi evde yorulduğum ve skldgm için istiyorum.

Benim doğumlarımda gelmediler.
Düğüne misafir gibi geldiler,hiç bir katkıları yoktu.
Yani bizimki tamamen vicdan meselesi, yoksa kendimi onlara mecbur hissedecigim hiç bir şey yok

Yardımsız olmuyor çok fazla olunca
Bizim de dededen kalmaydı o yüzden mecbur toplanıyırdy
Minik minik ay gercekten çok zor

Yaşlandı ağaçlar annemlerde yaşlandı tabi
Bakamadılar
Yaşlı olablar kesildi yerıne ceviz filan diktiler

Ya ne tuhaf bir insanmış.
Ben de ilk okuyuşta belki ailede hastalıktan korunulmasi gereken bı durum vardır aşıları tam olmadığı için cekinmistir dedim kiiii
Yerleri yalıyormus
E senin ayak bastığın yeri yaliyo ne alaka .
Aman var öyle gorgusuzler boşver ya eşin çok iyi yapmış

Ben yıkılsa o mutfak üzerime toplamazdım

Çok nahifsin bence
Bulmuşlar böyle kibar birini

Çok pis gaza geldım ver adrese ben atarım herkesi evden

O görümcw kaynana beni görse sana secde ederler

Ben her konuşmada söylerim
Ne kendı ailemi ne esimin ailesini evimde istemiyorum
gerekirse bütün kardesler toplanır yakına ev tutulur gidilir yemek yapılır ev toplanır
Yapamayan maddı destek verir
Yaoabılen yemek yapar bakımında yardımcı olur
Gerekirse yardımcı biri tutulur
Ama aynı evde çok zor
Herkes taşın altına elini koyacak
Kimse kimsenin emir eri değil

Çok sabırlısın ama bak gıden senden gidiyor

Anladım cnm sen nasıl huzurluysan sen daha iyi bilirsin tabi burda yazıyoruz ama pekde bilemiyorum hayırlısı olsun

Ben yıkılsa o mutfak üzerime toplamazdım

Çok nahifsin bence
Bulmuşlar böyle kibar birini

Çok pis gaza geldım ver adrese ben atarım herkesi evden

O görümcw kaynana beni görse sana secde ederler
Atıyorum adresi hemen gel ama ay gelip sen de kalır msn
Çok rahatım kızlar bı sure burdayım falan yazarmissn
Ay valla ağlanacak haline gülmek bu galiba

Anladım cnm sen nasıl huzurluysan sen daha iyi bilirsin tabi burda yazıyoruz ama pekde bilemiyorum hayırlısı olsun
Yani ben eksik yazıyorm bazı şeyleri inan hiç birşeyi abartmıyorum herşeyi yazan
Ama eşim gidecekler diyodu dün
İnandım.(bunu seçtim)

Ben bunu hep söylüyorum.
Aynı şeyleri kaç kez söyledim.
Ama kimse bakmayinfa diyorsun ki yazık.
Dediğin gibi giden bizden gidiyor.
Yardımcı işini de söyledim yani hep birlikte halledeceğiz bunun başka çaresi yok

Birde şöyle bir söz var eğip bükmeden atıyorum üstüne düşünmek için…

Sarahcim
the person you are calling is busy right now
Her ne açıdan bakarsak bakalım hayır hasenat yapan sensin eşinin ailesine hürmet ettiğin için Allah hayrını kabul etsin inşallah evlatlarında sana böyle davranır gençliliğin yaşlılığıda var elbette.

Keçi boynuzu ağacı ilk defa görüyorum.
Çocukken babam bize çok alırdı kemirir dik. Hatta bazen biraz suya ıslardık yumuşasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…