Ya korumacı tavrını gercekten anlıyorum
Hani onu korumak için sevdirmiyoruz dese yıne anlardım

Köpek heryeri herkesi yalayarak pis pis yerlerde gezince anlayamadım

Çok tatlısın seveyım sarılayım sana

Aysen012 o zaman aysen görümce haZır olsun işleri gelir gelmez her işin ucunu ona ver 1diniz 2oldunuz he o yapmazsa kocana tuttur bu ne ya …
Hatta kahvaltı bulaşığını yıkarken bende çok yoruluyorum bua ra hasta gibiyim halsizim işler çok ağır geliyor kaldıramıyorum her yere yetişemiyorum dede dur görümceye yüzünde hiç gülmesin bunlar yüzsüz ben sana diyim senin yüzün asılınca dikkat eden kayınvalide kızı hiç iş yapmayıp kendine hizmet ettirincede onada dikkat etsin kocanlada bunlar yüzünden hiç tartışma ama sana birşey söyleyincede kocanda azıcık seni savunsun çok yoruldu ondan yüZü asılıyor desin eğer danışıklı döğüş değilse tabi senin evde bayağı bir rahatlarmış kendiside farkında zaten sana ters tepki kavga etmeye hakkı yok kendide biliyor durumu

Afiyet bal şifa olsun.
Bereketli topraklar bu konuda şanslısın.
Avakado vs var mı ağacınız?
Var canım çok şükür.
Zeytinimiz var.
Burada bahçemizi paylaştığımız kaplumbağa oklu kirpi envai çeşit böcek örümcek arkadaşlar da var.☺
Dur genel manzara atayım sana
Açık sarı gibi görünen ağaçlar limon
Gri gibiler zeytin
Bu da keçiboynuzu

Çok şükür Rabbim bereketi veriyor.❣

Kızlar bugün yemekte ne var?

Dün yapamadığım lazanyayı yapacağım ben bugün..

Ahaha kusura bakma güldüm. Hani eskiden yolda çocuk görülünce sevilirdi bu normaldi şimdi değil ya, demek zamanla insanların hayvanlarını sevmek de kınanacak bir şey olacak

Aysen012 sen neden çalışmıyorsun niye bu kadar yük var üstünde ekonomik olarak aileye mi bağlısınız yada böyle kısıtlı olmaı idare etmeni gerektiren durumlar mı var neden sende eşinde bu kadar geriliyorsunuz cnm çok yorum yaptım birazda kızdım yanlış anlama beni anlamaya çalışıyorum ama ne bileyim bilmediğim birşeyler vardır belki çalışmakta çok güzel belki başlarsın artık ne zaman işe dönmeyi planlıyorsun.benim doğumunda bile kayınvalide kayınpeder istemeyen iş arkadaşlarım oldu onlar kadar serin insanlar görünce ne bileyim ben şaşırıyorum bu mecburiyetlere

Gül canım ne kusuru ben olsam biri anlatsa bende gülerim
Benim hatam anlayamadım
Kadın da açıkca uyarmak zorunda kaldı

Süper ya çok güzel bayılıyorum

Keçiboynuzundan pekmez yapıyor musunuz

Yok canım. Yapmıyoruz. Uğraşmıyoruz. Zahmetli. Zaten anlamam da.
Alıyoruz biz de yapanlardan.

Ben de seviyorum doğa mis.
Toplamasını fılan kim yapıyor
Zor mu toplama işi

Çok fazla var mı
Bizim de çok vişne ağaçlarımız vardı
Yazın onu toplamakla gecerdi
8 ton kadae olduğu zamanlar olurdu
Şimdi hepsı azaldı
Recellik çıksa seviniyoruz

Sarah ya istemsiz güldüm ya fıkra gibi olaylar seni buluyor enerjin Yüksek ondan bence

Eşin iyi yapmış valla köpeğin sahibide çok kabaymış konuşma üslubundan belli haketmiş

Satmalık ektik. Çok büyük değiller. Her yıl büyüyorlar elhamdülillah.

Zeytin toplamak çok zor.Minik minik uğraş uğraş...Emeğine değecek birşey değil ama atadan kalma ağaçlar da var. Haliyle dalda bırakamıyorsun.
Biz yardım alıyoruz toplama işinde.

Avokadoyu eşim hallediyor. Onlar da büyük değil öyle. Ekeli çok olmadı.

Limonları kendimiz topluyoruz. Ona yetişebiliyoruz çok şükür.

Keçiboynuzu 3 ağaç zaten. Çok değil.

Vişne toplamak da mesele. Ufak ufak uğraş dur. Ay benim içim sıkılıyor öyle küçüklerle uğraşmaktan.
Neden o kadar azaldı? Bakım yok mu yoksa yaşlandı mı ağaçlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…