Günaydın canlar

İki gündür yağsız kahvaltı hazırlıyorum. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım.Haşlanmış yumurta eşlik ediyor bize.

Haa bir tek şu var .
Buzluk biraz doldu abim bir şeyler getirmiş.
Soğutmakta zorluk çekiyor.
Cevizli çörek vardı onu da çıkardım kahvaltıya aradan çıksın diye.

Kahvaltımı yaptım.
Kahvemi içtim.
Kitabımı okudum.

Wc yi yıkadım.

Diş fırçam eskimiş onu yeniledim.
Kv ile konuştum.

Oğlanı yüzmeye getirdim.
Market alışverişi yaptım.
Şimdi oğlanı izliyorum.

Güzel uyudum dinlendim.
8 saate yakın.
Uykumu alınca gayet pozitifim.

Yemek planım yok henüz.
Akşamdan pişenler var.
Yaprak çıkardım suya koydum akşamdan.
Ispanak harcı vardı buzlukta onu çıkardım, dünden kıymalı harç arttı.
Yufka alıp ortaya karışık börek yapabilirim.

Hava çok soğuk epey üşütüyor.

Bugün geç kalkış geç kahvaltı kendime mükellef bir kahvaltı hazırladım
Günün en sevdiğim öğünü hafta içi sabahçı olduğum için pek bir hızlı oluyordu okullar açılmadan keyfini çıkaralım :)

Ev için alışveriş yaptım dolaba yerleştirdim
1posta çamaşır katladım yerleştirdim
Bulaşık mak boşaltıp yenisini yerleştirdim
Evi havalandırdım yağmur kokusu harika karı bekliyorum dört gözle

Bugün yeni kitaba başladım, kinsun “hayatı sessize alma vakti” kitabı
Eşliğinde bir kova sıcak su ile 30dk özel bakıma aldım ayaklarımı içine kaya tuzu ve limon ve okaliptüs yağı ekledim bütün kaslarım gevşedi sanki süper his bundan sonra daha sık yapacağım yumuşacık oldu ayacıklarım

Film,cips,çay keyfi yapıyorum.

Slmmm
Bes sevgi dilini ne zamandır erteliyorm hemen sipariş vereyim.
İnsanın kendinin farkına varması çok güzel bakalım benim sevgi dilim neymiş

Olsun illa dışarıyı izlemeye gerek yok ben öyle ev yüksek diye bakıyorum ama bazen salonda kendi kendime karanlıkta oturmayın da severim
Okumadım hemen ekliyorum onu da.
Geçen yasemin sakallioglu kitap okurken paylaşmış herkes bunu on yıl önce okudu ben anca okuyorum kültür seviyem geriden geliyor diye espirili bişey paylaşmısti kendimi öyle hissettim bende

5 yaşında o senin tatlıligin sudemm

sudem34 10 kitap hedefi çok güzel benim için çok uzak bir hedef ama seni gönülden destekliyorum
Ben de
sekersizcikolata menü yine mükemmel
Ya var ya şu an nasıl mutluyum çünkü çok gergindim oldu mu az mı oldu diye teşekkür ederim

Tünaydınlar gece 3te uyuyunca tabi yatıyorsun bolca
Yataktan bildiriyorum keyif yapmak çok güzel

Ya yok aslında dün kacta yattığımı bilmiyorum ama çok yorgundum erken yattım diye hatırlıyorum.film izledik sonra yattım sanırım ama emin de değilim çünkü şu an da çok yoruldum

7 buçuk gibi gelir benim arakdaşım. Benim de pizza Fırında, airfriyerda sebzeler onları son bir tekrar çıtırdatırım. Peynir tabağı da hazır.. Ben de hazırım size bakayım dedim.

Herkese selamlarrr efenimm
Eşimle baya baya eve giriştik geçen hafta temizlik yapıldı ama misafirlerden sonra işler bitmedi.
Perdeleri falan yıkadık aştık koltuk sildim
Sip+süpür robottaydi halılar yıkamada.
Onlar gelince detaylı siler sererjm.
Yatak odası Dolap icleri tümüyle elden geçti.
Ütü yaptm.
Mutfak dolaplarının dışını sildm.
Yemeği dışardan istedik.
Eşim çıktı yine ama artk cikmasi beni hoc rahatsız etmiyor kendimle kalmayı seviyorum.
O da zaten evdeki tüm sorumluluklarını yerine getirip çıkıyor.
Çayımi da demleyip çıkmış çocuğu uyutuyordm.mesaj atmış çay yaptm sana ben çıkıyorum.diye.
İctm çayımı şimdi yanına da helva yaptm sufle yapacaktm çikolata kalmamış
Benden böyle aklımdaki tüm işleri hallettim.

Bir de kızlar ben işe başladım
Sizinle de paylaşmak istedim

Uyku çok önemli sudem çok haklısın.. bu arada yarim da ben börek yapıcam canım çekiyordu uzun zamandır okuyunca tamam dedim

Ya süper.menu iki.kisiyseniz.pizza bile yeterliydi sonrasında tatlı çay vs

Ben de hep biri gelimce böyle panik oluyorm ikram konusunda.
Ama senin çeşitler müko

Ya çok sevindim sana çok iyi gelecek Aysen hayırlı olsun, ozlemişsindir de iş arkadaşlarını

Ya süper.menu iki.kisiyseniz.pizza bile yeterliydi sonrasında tatlı çay vs

Ben de hep biri gelimce böyle panik oluyorm ikram konusunda.
Ama senin çeşitler müko
Yaa teşekkür ederim, 2 kişi oluruz eşim gelene kadar da uzun oturmalı bor sofra olacak gece ilerleyen saatlerinde de sofrada yenecek bir şey olsun diye

Ooo hadi hayırlı olsun program istediğin gibi olmuştur umarım. Çocuklara kim bakacak ? Bu arada sevgi dilin hizmet eylemleri olabilir bu mesajından bunu çıkardım ama kitabı okuyunca sen de paylaşırsın neymiş

Program pek olmadı ama bir daha değişecek daha iyi olur diye düşünüyorum konuştuk biraz

Çocuklar kreş +baba desteği bu konu çok karışık.

Hizmet eylemleri miii?
Hmm olabilir.
Daha çok merak ettim şimdi kitabı.

Kitaplığımdan bir kitap seçtim bugün başlarım inşallah hep ertelediğim bir kitapti: Körlük/Jose Saramago

Hayırlı olsun işe dönüşün radikal kararlar değişimler dönüşümler güzel işler yapılmış bence bunda senin birşeylerde değişikliğe gitmiş olman sanki etkili gibi bunu kutlamalısın

Kaç gündür onu kutla bunu kutla.
Benim de kutlama anlayışım hep yemek üzerine
Kesinlikle 2 kilo aldm en az bu da

İki kilo ceviz kırdım, ceviz içi hazırladım. Havuçlu cevizli tarçınlı kek pişirdim, su böreği yaptım, sırada yıkadığım ayvaları soyup doğramak kaldı. Yarın da onları reçel yapacağım.
Artık ev işlerini saymıyorum

Körlük sürükleyici güzel ama biraz daha pozitif şeylerle mi başlasaydın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…